Ott a jel a lábadon, ami elárulja, hogy elakadt az életed - Ha felismered, változtathatsz
Érdemes közelebbről is megvizsgálnod a lábaid.

nagykep?cikkid=170477&kep=ludtalp-kep-lead

Dia

	Lúdtalp	Születésünkkor mindannyian lúdtalpasok vagyunk, ez a jelenség a csecsemők kiszolgáltatottságát jelzi. A lábboltozat 12-13 éves korunkra általában teljesen kialakul. A lúdtalpasok általában úgy érzik, nincs támaszuk az életben, vagy a körülöttük lévők nem segítenek nekik.	A hagyományos gyógymódok nem sok jóval kecsegtetnek azon kívül, hogy elvégeztetik az előírt gyakorlatokat, és esetenként talpbetétet ajánlanak.	Érzelmi gyógyulás: talán úgy érezzük, hogy egyedül vagyunk, támasz nélkül, és összeomlik az életünk, pedig talán csak egy korszak végén járunk, és az átmeneti korszak életünknek egy talán sokkal élvezetesebb, új fejezetét nyitja meg. Dőlj egy fának, és érezd a természet nyújtotta szilárd támaszt, ismerd fel, hogy van támaszod.

Lúdtalp

Születésünkkor mindannyian lúdtalpasok vagyunk, ez a jelenség a csecsemők kiszolgáltatottságát jelzi. A lábboltozat 12-13 éves korunkra általában teljesen kialakul. A lúdtalpasok általában úgy érzik, nincs támaszuk az életben, vagy a körülöttük lévők nem segítenek nekik.

A hagyományos gyógymódok nem sok jóval kecsegtetnek azon kívül, hogy elvégeztetik az előírt gyakorlatokat, és esetenként talpbetétet ajánlanak.

Érzelmi gyógyulás: talán úgy érezzük, hogy egyedül vagyunk, támasz nélkül, és összeomlik az életünk, pedig talán csak egy korszak végén járunk, és az átmeneti korszak életünknek egy talán sokkal élvezetesebb, új fejezetét nyitja meg. Dőlj egy fának, és érezd a természet nyújtotta szilárd támaszt, ismerd fel, hogy van támaszod.

Dia

	Bőrkeményedés a sarkon	Akik valahol elakadtak, még nagyobb sarokdarabkát növesztenek. Olyan, mintha nehezükre esne elszakadni a családtól vagy a csoporttól, amelyhez kötődnek. Lehet, hogy azért vetjük meg a lábunkat, és állunk ellen a haladásnak, mert félünk attól, amit a jövő tartogat számunkra. Nem bízunk abban, hogy a szilárd talaj elegendő támaszt nyújt. Félünk előrelépni, ösvényünket felkutatni. Az azt jelentené, fel kell adnunk az ismerős világ biztonságát.	Ha a sarkon lévő bőr felszakad, szó szerint szétszaggat minket a probléma, és emiatt fájdalmas a haladás.

Bőrkeményedés a sarkon

Akik valahol elakadtak, még nagyobb sarokdarabkát növesztenek. Olyan, mintha nehezükre esne elszakadni a családtól vagy a csoporttól, amelyhez kötődnek. Lehet, hogy azért vetjük meg a lábunkat, és állunk ellen a haladásnak, mert félünk attól, amit a jövő tartogat számunkra. Nem bízunk abban, hogy a szilárd talaj elegendő támaszt nyújt. Félünk előrelépni, ösvényünket felkutatni. Az azt jelentené, fel kell adnunk az ismerős világ biztonságát.

Ha a sarkon lévő bőr felszakad, szó szerint szétszaggat minket a probléma, és emiatt fájdalmas a haladás.

Dia

	Tyúkszem	Tyúkszem olyankor alakulhat ki, amikor a lábfej két csontja egymáshoz és a cipőhöz nyomódik. A járás fájdalmassá válik, és a mozgás korlátozottsága tükrözi a haragot, amely nem talál szabad utat magának. A tyúkszem bőrvastagodással jár: érzelmi szükségleteink arra késztetnek, hogy kiépítsük védelmi vonalainkat a többiekkel szemben.	A lábujj, amelyiken a tyúkszem megjelenik, jelzi, hogy a gondolatok mely aspektusa igényli a begubózást: kislábujj - családdal vagy munkahellyel kapcsolatos, második lábujj - egy bizonyos személlyel szembeni védekezés, harmadik lábujj - önbecsülésünkre tolódik a hangsúly, negyedik lábujj - szívügyekkel kapcsolatos. Ha a lábpárnánkon nőtt tyúkszem, elnémítjuk a belső hangot.	Segíthet a tyúkszem habtapasszal való védelme, illetve a lábujjak közé helyezett gyapjúpárna.

Tyúkszem

Tyúkszem olyankor alakulhat ki, amikor a lábfej két csontja egymáshoz és a cipőhöz nyomódik. A járás fájdalmassá válik, és a mozgás korlátozottsága tükrözi a haragot, amely nem talál szabad utat magának. A tyúkszem bőrvastagodással jár: érzelmi szükségleteink arra késztetnek, hogy kiépítsük védelmi vonalainkat a többiekkel szemben.

A lábujj, amelyiken a tyúkszem megjelenik, jelzi, hogy a gondolatok mely aspektusa igényli a begubózást: kislábujj - családdal vagy munkahellyel kapcsolatos, második lábujj - egy bizonyos személlyel szembeni védekezés, harmadik lábujj - önbecsülésünkre tolódik a hangsúly, negyedik lábujj - szívügyekkel kapcsolatos. Ha a lábpárnánkon nőtt tyúkszem, elnémítjuk a belső hangot.

Segíthet a tyúkszem habtapasszal való védelme, illetve a lábujjak közé helyezett gyapjúpárna.

Ezt is szeretjük
Szerző: Ann Gadd
Cimkék:
Fotó: