Ezeken a napokon lesz 2020-ban 10 milliószoros nap: amit kívánsz, teljesülhet, amire gondolsz, bevonzhatod
Négy dátum, amit érdemes feljegyezned, ha szeretnéd, hogy teljesüljön, amire vágysz.

buddha-2
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha egy pillanatra elgondolkodsz, valószínűleg eszedbe jut valami, amire vágysz, vagy amit szeretnél elérni. Az álom talán nem csak álom marad, ha észben tartod az esztendő tízmilliószoros napjait.

Minden évben négy tízmilliószoros nap van, ezek 2020-ban március 9-én, június 5-én, július 24-én, és november 7-én lesznek. 

Mi az a tízmilliószoros nap?

A tízmilliószoros napok teremtő napok, melyeken a gondolat ereje tízmilliószorosan hat, és vonzza be, amire gondolunk. A tibeti buddhista hagyományból erednek, ezeken a napokon Buddha életének különböző állomásairól, csodatévő cselekedeteiről, megvilágosodásáról, első szentbeszédéről és mennybemeneteléről emlékeznek meg. Ezért is nevezik más szóval Buddha-napoknak a tízmilliószoros napokat.

Jobb tehát pozitívnak lenni, nem mérgelődni és nem vitázni ezeken a napokon. A tízmilliószoros napokon tett kívánságok is tízmilliószoros valószínűséggel teljesülhetnek, így tehát érdemes az álmokra, célokra fókuszálni a négy jeles napon.

A cikk az ajánló után folytatódik

A négy nap dátuma esztendőnként mindig más. A tibeti naptár alapján számolják ki évről évre, amely egyébként a hold járásán alapul. Készítsük tehát elő a pozitív gondolatainkat, és gondoljuk ki, mit kívánunk a tízmilliószoros napokon. Ha szerencsénk van, sikerül bevonzani.

Itt adják a világ legdrágább a teáját

Az életével fizethet, aki ebbe a teaházba menne teázni: elképesztő veszélyes az út felfelé.

Ezt is szeretjük