Mikor talál rád a szerelem?
Tenyered elárulja
Érdekel, hány évesen találkozol az igazival? A magyarázó ábrák segítségével mindent kideríthetsz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Valószínűleg te is ösztönösen vágysz rá, hogy megoszthasd valakivel az életed. Épp ezért a tenyérjóslás talán legkedveltebb témája a párkapcsolatok elemzése, annak kiderítése, vajon hogyan alakul a szerelmi életed.

Változatos szerelmi élet

Párkapcsolati szempontból igencsak mozgalmasnak mutatkozik a tenyered. Összesen négy - fekete színnel jelölt - kapcsolatvonal is húzódik rajta, a kisujjad alatti Merkúr-dombon.

Mindez arra utal, hogy legalább négy fontos szerelem és akár több rövid viszony is követheti egymást életed során. A négy közül alulról a második erős kapcsolatvonal a leghangsúlyosabb, feltehetőleg házasságot jelent. A Merkúr-dombon való elhelyezkedése folytán nagyjából a 35. életéved táján találkozol ezzel a férfival. Ezen kívül viszont tenyereden látható egy utolsó - negyedik - kapcsolatvonal is, 57 éves korod körül, melynek szilárdságát megerősíti a zöld színnel jelölt, életvonalad mellett haladó befolyásvonal. Igen változatos utat jársz be a szerelmi életedben, erre utal a pirossal jelölt szívvonalad jellege is, mely tele van szigetekkel és több apró vonal fut róla lefelé. Minden sziget egy szerelmi viszonyra utal, míg a lefelé mutató vonalak csalódást jeleznek.

Bonyodalmas történet

Tenyered kisujj alatti Merkúr-dombján három feketével jelölt kapcsolatvonal látható, mely három komolyabb szerelmet jelez életed során. A középső feltehetőleg inkább házasság, mint párkapcsolat - erre utal a rózsaszínnel jelölt Szaturnusz-vonal mellett futó befolyásvonal is. Negyven éves korod körül jelenik meg ez a szerelem az életedben, ám mivel a befolyásvonal idővel elhalványul, a házasság 48-49 éves korod táján valószínűleg véget is ér. Mindez abból is látszik, hogy ugyanebben az életszakaszban egy keresztvonal metszi a pirossal jelölt szívvonalat: a jelzés szerelmi csalódásra, szakításra, sőt, akár a társ hűtlenségére is utalhat. Mivel a Merkúr-dombon elhelyezkedő első kapcsolatvonal meglehetősen rövid, és a tenyér egyetlen pontján sem támogatja befolyásvonal, feltehetőleg egy szenvedélyes kapcsolatot jelez, mely azonban az évek múlásával elhalványul. A harmadik kapcsolatvonaladat, bár rövid, megerősíti egy befolyásvonal a rózsaszín Szaturnusz-vonal mellett - körülbelül 56 éves korodban kezdődik.

Eszményi szerelem

Szerelmi szempontból nem túl bonyolult a tenyered. Mindössze egyetlen mély kapcsolatvonal húzódik rajta a kisujjad alatti Merkúr-dombon. Ez a jelzés azt mutatja, hogy körülbelül 24 éves korodban talál rád a szerelem. Igen erős, őszinte és tartós viszonyról van szó, hiszen a kapcsolatvonalon nincsenek sem keresztek, sem más jelek, melyek komolyabb csalódást vagy hűtlenséget ígérnének. Ráadásul a zöld színnel jelölt életvonalad mellett szinte teljes hosszában végigfutó fekete befolyásvonal csak tovább erősíti ezt a szerelmet. Mindez majdnem biztosan házasságot jelöl. Nem árt tudnod, hogy minél közelebb esik a befolyásvonal az életvonaladhoz, annál szorosabb és harmonikusabb lesz a kapcsolatotok. A szerelem eszményi jellegét csak tovább fokozza, ha a piros színnel jelölt szívvonalad villa alakzatban végződik a mutatóujjad alatti Jupiter-dombon. Mindez hűségre, valamint szeretetteljes, megfontolt és odaadó jellemre utal.

Második esély

A kisujjad alatti Merkúr-dombon két kapcsolatvonal látható: az első rövid, de mély, a második hosszabb és erős. Az első, rövid kapcsolatvonal közel esik a pirossal jelölt szívvonalhoz, így egy 16-21 év között kezdődő szerelemre utal. Mivel azonban a vonal hamar véget ér, a szerelem - szenvedélyessége ellenére - nem lesz tartós. Erre utal az is, hogy ebben az életkorban nem látható egyetlen befolyásvonal sem a tenyéren, ráadásul a szakítást a pirossal jelölt szívvonal törése is mutatja. Ilyen jellegű kapcsolatvonal általában olyan emberek tenyerén látható, akik úgy gondolják, az első szerelmük tévedés volt. A második kapcsolatvonal már magasabban húzódik, így ez a viszony körülbelül 25 éves kor körül kezdődik. Ha a zölddel jelölt életvonal mellett tisztán kivehető befolyásvonal halad végig - szinte teljes hosszában követi az életvonalat -, az rendkívül harmonikus kapcsolatra utal. Ebből a második komoly kapcsolatból valószínűleg házasság lesz.

Beavatkozás

Ha csak egyetlen erős és határozott kapcsolatvonal húzódik a tenyereden, az komoly, valószínűleg hosszú távú szerelemre utal. Az ábrán látható kapcsolatvonal a kisujj alatt halad vízszintes irányban, és egy hozzá tartozó - a szerelmet erősítő - befolyásvonal is fut szorosan a zöld életvonal mellett. Ha a kisujj alatt húzódó kapcsolatvonalad a képen látható helyen van, a szerelem harminc éves korod körül kezdődik. Mivel azonban a kapcsolatvonalat három függőleges vonás keresztezi, nem lesz éppen zökkenőmentes a kettőtök viszonya. A vonalak ugyanis zavaró beavatkozásra utalnak: egy családtag vagy barát negatív nyomást gyakorol a kapcsolatotokra. A cél minden esetben a kötelék gyengítése vagy tönkretétele. Szerencsére azonban a szerelem nem szakad meg, így ezek a beavatkozási kísérletek meghiúsulnak. Ennek ellenére indul néhány vonal lefelé a pirossal jelzett szívvonalból, mely a kettőtök kapcsolatában bánatot és keserűséget jelez.

Cikkünk John Dathen A tenyérjóslás kézikönyve
című műve alapján készült.

A kötetben megtalálsz mindent, ami csak szükséges ahhoz, hogy tenyeredből kiolvasd a jövőt. A szerző a közérthető adatokon kívül hasznos tanácsokat is ad az élet fontos területeihez. Fedezd fel, hogy alakulnak a kapcsolataid, a pályafutásod, tanuld meg, miként hozhatod ki a legtöbbet önmagadból, és fejleszd intuitív képességeidet. A könyvben található életnagyságú, interaktív rajzok segítenek az egyéni tenyértípusok azonosításában.

Kiadja a M-érték Kiadó.
Ára 3399 forint.

OLVASD EL EZT IS!

kezfogas
  • párkapcsolat
  • tenyérjóslás

Kaland lesz, vagy társ?

Ezt is szeretjük