Mennyire vagy szenvedélyes?
Tenyered megmutatja
Forróvérű, vagy inkább csak kacérkodó? Tenyered vonalai többet elárulnak jellemedről mint hinnéd.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tenyered telis-tele van érzelemmel. Ahhoz azonban, hogy megtudd, pontosan mi is olvasható ki belőle, meg kell ismerned, mit is üzennek az egyes vonalak.

Szenvedélyes típus

Ha szívvonalad – piros – a képen látható irányban halad, mély és erőteljes érzelmekre enged következtetni. Kimondottan hűséges, őszinte és kiegyensúlyozott ember vagy. Ha szívvonalad elhajlik, ahogy keresztülhalad a tenyéren, romantikus, már-már költői lélekkel vagy megáldva. Minél szélesebb és íveltebb a szívvonalad, annál szenvedélyesebb és ösztönösebb egyéniség vagy. A kézen látható fekete vonal nem más, mint a Vénusz-öv. A vonal szaggatottsága erős testi késztetésekre utal: te minden bizonnyal örömödet leled a szexualitásban – életed fontos részét képezi a testiség. A türkiz színű szaggatott vonalakból – családvonalak – minél több található a hüvelykujjadnál, annál inkább kötődsz a családodhoz.


Szexuális típus

A pirossal jelölt szívvonal iránya erős szexuális késztetésekről árulkodik. Életedben minden bizonnyal nagyon komoly szerepet játszik a testiség. Sokszor maga a szex fontosabb is számodra, mint a gyengédség vagy akár a szerelem és az érzelmek. Ha a fekete Vénusz-öv is megtalálható a kezeden, az eddig felsoroltak még erőteljesebben jellemzőek rád. A barna Via Lascivia olyan személyiségre utal, aki nemigen tud uralkodni ösztönein – különösen szexuális értelemben. Amennyiben a fejvonalat – kék – és a szívvonalat – zöld – szélesebb terület választja el egymástól, az meglehetősen laza erkölcsökre utal - az szexuális gátlások hiányát jelzi. Ugyanakkor azt is jelezheti, hogy rendszerint a saját fejed után mész.

Lassan melegedő típus

A megszokottnál lejjebb haladó piros szívvonal azt mutatja, nem vagy egy tűzrőlpattant teremtés. A legtöbb döntésedet csak hosszas gondolkodás, tépelődés után vagy képes meghozni, és szexuális értelemben is igen nehezen jössz tűzbe. Hajlamos vagy mindig racionálisan szemlélni a körülötted történő dolgokat, és kevés olyan esemény van az életben, mely igazán megérinti a szívedet. Minél lejjebb van a szívvonalad, annál pragmatikusabb, és annál hűvösebb vagy a mindennapokban. Ha szívvonalad elágazik, és érinti a kék fejvonalat, az életed egy olyan pontjára enged következtetni, amikor hideg fejjel képes voltál legyőzni az érzelmeidet, minek következtében megtanultad rációval uralni a szívedet. A szenvedély - különösen azóta - nem a te világod.

Kacér típus

Ha szívvonalad egész hosszában egy láncra emlékeztet, valószínűleg nagyon szeretsz, és tudsz is flörtölni. Kacérkodásra késztető vágyadat nemigen tudod visszafogni, minek következtében gyakran keveredsz párkapcsolati zűrzavarokba - kedvesed nehezményezheti ezt a fajta viselkedést. Minél hosszabbak az egyes láncszemek tenyereden, annál hosszabbra nyúlnak az életedbe betoppanó kalandok. Ha pedig a láncszemek rövidebbek, az a kapcsolatok rövidségét jelzi. Amennyiben életvonalad – zöld – és fejvonalad – kék – keresztezi egymást, az nem jelent mást, mint azt, hogy az évek múlásával jó eséllyel lehiggadsz, és búcsút mondasz a kalandoknak. Életedet ekkor már átgondolt döntések alapján éled, és nemigen férnek bele kalandok.

Féltékeny típus

A pirossal jelzett szívvonal íve rendkívül romantikus lélekre enged következtetni. Ugyanakkor, ha a mutatóujjon ered a szívvonalad, feltehetőleg idealista és sok helyzetben igen rögeszmés viselkedés jellemzi természetedet. Valószínűleg többször megesett már veled, hogy egy híresség iránt lobbantál szerelemre. A hétköznapokban pedig szinte bálványozod párodat, ugyanakkor rendkívül bizalmatlan és féltékeny vagy vele. Amennyiben családvonalad – sötétzöld – egyenes, és egyetlen vonalból áll, igyekszel függetleníteni magad a családodtól, és féltékenyen őrzöd magánszférádat. A szívvonaltól viszonylag távol elhelyezkedő fejvonalad – kék – azt jelképezi, hogy sokszor képtelen vagy józanul gondolkozni a téged érzelmileg érintő helyzetekben.

OLVASD EL EZT IS!

rozsa kez
  • tenyérjóslás
  • árulkodó testrészek

Milyen hosszú az életvonalad?

Ezt is szeretjük