Miben lehetsz sikeres?

Tenyered megmutatja

Szeretnéd tudni, mely területen kamatoztathatod tudásodat, illetve érhetsz el komoly eredményeket? Nézz a tenyeredbe!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nincs olyan ember, akit ne foglalkoztatna a szakmai jövője, ezzel valószínűleg te is így vagy. Ha rosszul választasz munkakört, nehezedre eshet, hogy képességeidnek megfelelően teljesíts a munkahelyen, és gyorsan kiábrándulhatsz. Épp ezért fontos, hogy olyan pályát találja, melyben örömödet leled, és ahol sikereket érhetsz el.

Újító szellem

Ha a kék színnel jelölt fejvonal – az ábrán látható módon – enyhén ereszkedve fut lefelé a Hold-domb irányába, meglehetősen kreatív személyiség vagy. Leginkább olyan szakmákban válhatsz sikeressé, ahol a képzelőerődet, leleményességedet és újító ötleteidet kamatoztatni tudod.

Számításaidat megtalálhatod valamilyen művészettel kapcsolatos területen – például a zenében vagy az irodalomban –, de az is lehet, hogy újításokról álmodó elméd inkább valamilyen tudományos terület felé fordul.
A legjobb lehetőségeket kínáló szakterület megtalálásához azonban vizsgáld meg, hogy melyik domb a legerőteljesebb a tenyereden. Ha közvetlenül az ujjak alatti területek, mindenképpen olyan munkát válassz, ahol csapatban kell dolgoznod, ha azonban a hüvelykujjad alatti domb a határozottabb, valamilyen magányos foglakozás mellett érdemes döntened.

A szavak embere

Amennyiben a kékkel jelölt fejvonal – az ábrán látható módon – lefelé fut a tenyereden, arra utal, hogy olyan munkakörben érzed jól magad, ami nem kevés képzelőerőt kíván, és lehetőségeket ad új elképzelések kidolgozására. Mivel a fejvonal finom rajzolatú villában végződik a Hold-dombon, tenyered írói tehetséget sejtet.

Ugyanakkor nem biztos, hogy a regényírás a neked megfelelő szakma, hiszen ez a villa mindazoknak a tenyerén megtalálható, akik tollal és papírral keresik a kenyerüket.

Épp ezért a tenyérjóslás szerint akár sikeres reklámszakember, újságíró vagy magyartanár is válhat belőled. Ha egy csillag is látható a kisujjad alatti Merkúr-domb közepén, az kiemelkedő intellektuális képességeket jelez. Valószínűleg tudományos, üzleti vagy politikai sikerekre utal, illetve olyan karriert jelez, ahol beszédeket kell fogalmaznod.

A lélek útja

Tenyereden több izgalmas jel is található, melyek sikereid jellegéről árulkodnak. A középső ujjad alatti Szaturnusz-dombon elhelyezkedő háromszög a miszticizmus iránti hivatásszerű hajlamodra utal – valamint ígéretes tehetséget sejtet ezen a területen.

Ha a rózsaszín Szaturnusz-vonalon elhelyezkedő kereszt a piros szívvonal és a kék fejvonal közötti területen látható, arról tanúskodik, hogy a misztikus dolgok iránti vonzalmad befolyásolja, valamint segíti a karrierépítésedet.
Természetesen előfordulhat, hogy mindezen jelek csupán a döntéshozáshoz szükséges világnézeti háttérre utalnak és kulcsot adnak az élet eseményeinek értelmezéséhez. Ugyanakkor valószínű, hogy érdemes olyan hivatást választanod, melyben kamatoztathatod adottságaidat, ilyen lehet például az asztrológia, a jóslás vagy a kínai gyógyászat.

Parancsoló természet

Mélyen bevésett háromszög látható a mutatóujjad alatti Jupiter-dombon, ami a szervezéshez és tervezéshez szükséged gyakorlatiasságodról tanúskodik. Az ilyen háromszög született vezetői képességeket és olyan karizmatikus egyéniséget mutat, aki könnyedén irányít másokat.

Sikeres karriert futhatsz be például a vállalati igazgatásban vagy az üzleti életben. Ha a kék színnel jelölt fejvonalad és zölddel jelölt életvonalad nem ér össze a mutatóujj és a hüvelykujj közötti szakaszon, viszont egymáshoz nagyon közel helyezkednek el, az parancsoló természetedről árulkodik.
Számodra nem jelent gondot, ha a körülötted élőket határozottan utasítanod kell valamire, és az se foglakoztat, ha emiatt az emberek többsége nem kedvel. Válsághelyzetben higgadt és bátor vagy, mindig a kitűzött cél lebeg a szemed előtt.

A tehetség diadala

Két háromszög is látható a tenyereden, melyek külön-külön is jelentéssel bírnak. A gyűrűsujjad alatti Nap-dombon látható háromszög jó előjel: arra utal, hogy tehetségedet valamilyen művészi területen kamatoztathatod sikeresen – ráadásul mindezt nem a hírnévért teszed.

Bár nem kevés pénzt kereshetsz alkotó képességednek köszönhetően, mindez nem rombolja majd a személyiségedet. Minden bizonnyal erős nyomás alatt is kiegyensúlyozott maradsz.
A másik háromszög – mely a Hold-dombon látható – erős teremtő- és képzelőerőre utal. Ihleteid és ötleteid nem vesznek kárba, hanem megvalósulnak, és könnyen előfordulhat, hogy új találmányok születnek belőlük. Bár ez jel nem feltétlenül jelenti, hogy alkotókészségednek megfelelő munkakörben dolgozol, ám arra utal, ha igyekszel valamilyen kreatív területen elhelyezkedni, komoly sikereket érhetsz el.

Cikkünk John Dathen A tenyérjóslás kézikönyve
című műve alapján készült.

A kötetben megtalálsz mindent, ami csak szükséges ahhoz, hogy tenyeredből kiolvasd a jövőt. A szerző a közérthető adatokon kívül hasznos tanácsokat is ad az élet fontos területeihez. Fedezd fel, hogy alakulnak a kapcsolataid, a pályafutásod, tanuld meg, miként hozhatod ki a legtöbbet önmagadból, és fejleszd intuitív képességeidet. A könyvben található életnagyságú, interaktív rajzok segítenek az egyéni tenyértípusok azonosításában.

Kiadja a M-érték Kiadó.
Ára 3399 forint.

OLVASD EL EZT IS!

rozsa kez
  • tenyérjóslás
  • árulkodó testrészek

Milyen hosszú az életvonalad?

Ezt is szeretjük