Miről árulkodnak a tenyered vonalai?
Tudj meg többet jövődről
Képgalériánk segít eligazodni a tenyér rajzolatai között. Értsd meg a legfontosabb vonalak jelentését!

Dia

Tenyérjóslás Ha szeretnél többet megtudni önmagad, kedvesed vagy barátod személyiségéről, jövőjéről, pillants a kézre! A tenyér vonalai számtalan dolgot elárulnak a tulajdonosáról, mélyedj el kicsit a kézelemzés tudományában!Kapcsolódó cikk:Mi a legkülönlegesebb benned? - Tenyered elárulja »

Tenyérjóslás

Ha szeretnél többet megtudni önmagad, kedvesed vagy barátod személyiségéről, jövőjéről, pillants a kézre! A tenyér vonalai számtalan dolgot elárulnak a tulajdonosáról, mélyedj el kicsit a kézelemzés tudományában!

Kapcsolódó cikk:
Mi a legkülönlegesebb benned? - Tenyered elárulja »

Dia

Életvonal Az életvonal vizsgálatával számtalan információt megtudhatsz önmagadról, vagy az adott személyről. A hüvelykujjat körbefutó vonal többek között árulkodik az életút során bekövetkező fordulópontokról, és a rendelkezésre álló fizikai energiákról is.Kapcsolódó cikk:Mennyire vagy önző? - Életvonalad elárulja »

Életvonal

Az életvonal vizsgálatával számtalan információt megtudhatsz önmagadról, vagy az adott személyről. A hüvelykujjat körbefutó vonal többek között árulkodik az életút során bekövetkező fordulópontokról, és a rendelkezésre álló fizikai energiákról is.

Kapcsolódó cikk:
Mennyire vagy önző? - Életvonalad elárulja »

Dia

Fejvonal Sok tenyérjós szerint a fejvonal a tenyér legfontosabb vonala, mert tükrözi az intelligenciaszintet, az egyén gondolkodásmódját. Emellett árulkodik a kommunikációs készségről is.  Kapcsolódó cikk: Mennyire vagy intelligens? - Fejvonalad elárulja »

Fejvonal

Sok tenyérjós szerint a fejvonal a tenyér legfontosabb vonala, mert tükrözi az intelligenciaszintet, az egyén gondolkodásmódját. Emellett árulkodik a kommunikációs készségről is.

Kapcsolódó cikk:
Mennyire vagy intelligens? - Fejvonalad elárulja »

Dia

Szívvonal A nagy népszerűségnek örvendő szívvonal, a vizsgált személy érzelmi mélységéről árulkodik. Emellett megmutatja szerencséd lesz-e a szerelemben, boldogan élsz-e, míg meg nem halsz - párod oldalán.  Kapcsolódó cikk: Hogy alakul a szerelmi életed? - Tenyered elárulja »

Szívvonal

A nagy népszerűségnek örvendő szívvonal, a vizsgált személy érzelmi mélységéről árulkodik. Emellett megmutatja szerencséd lesz-e a szerelemben, boldogan élsz-e, míg meg nem halsz - párod oldalán.

Kapcsolódó cikk:
Hogy alakul a szerelmi életed? - Tenyered elárulja »

Dia

SorsvonalSzakmai lehetőségeid szempontjából a tenyered közepén átívelő - általában a csukló közelében induló - Szaturnusz-vonalat, vagy más néven sorsvonalat tekintheted a legfontosabb útmutatónak. Minél határozottabb, erőteljesebb ez a vonal, annál nagyobb sikereket ígér a karrieredben.  Kapcsolódó cikk: Sikeres leszel az életben? - Tenyered elárulja »

Sorsvonal

Szakmai lehetőségeid szempontjából a tenyered közepén átívelő - általában a csukló közelében induló - Szaturnusz-vonalat, vagy más néven sorsvonalat tekintheted a legfontosabb útmutatónak. Minél határozottabb, erőteljesebb ez a vonal, annál nagyobb sikereket ígér a karrieredben.

Kapcsolódó cikk:
Sikeres leszel az életben? - Tenyered elárulja »

Dia

Merkúr-vonal A hagyományos tenyérjóslásban paradox módon a Merkúr-vonal - más néven egészségvonal - hiánya a jó egészség jele. Ha tehát egyik tenyereden sem találod, fellélegezhetsz.  Kapcsolódó cikk: Milyen betegségekre vagy hajlamos? - Tenyered megmutatja »

Merkúr-vonal

A hagyományos tenyérjóslásban paradox módon a Merkúr-vonal - más néven egészségvonal - hiánya a jó egészség jele. Ha tehát egyik tenyereden sem találod, fellélegezhetsz.

Kapcsolódó cikk:
Milyen betegségekre vagy hajlamos? - Tenyered megmutatja »

Dia

Napvonal Apolló-vonalnak, illetve szerencse- vagy sikervonalnak is nevezik. Ez az egyik legrejtélyesebb jel a tenyéren: nem csupán az anyagi gazdagságot, tekintélyt, dicsőséget jelöli, de művészi tehetségre is utal. Minél hosszabb, minél kevesebb rajta a törés, annál nagyobb gazdagságot, hatalmat jelöl.

Napvonal

Apolló-vonalnak, illetve szerencse- vagy sikervonalnak is nevezik. Ez az egyik legrejtélyesebb jel a tenyéren: nem csupán az anyagi gazdagságot, tekintélyt, dicsőséget jelöli, de művészi tehetségre is utal. Minél hosszabb, minél kevesebb rajta a törés, annál nagyobb gazdagságot, hatalmat jelöl.

Dia

Háromszögek Általában csak a fővonalakon - fej-, szív-, illetve életvonalon - találhatók meg. Ha fölfelé mutatnak, a szellemi és lelki élet területén bekövetkező nagyobb teljesítményre utalnak. Ha a háromszög csúcsával lefelé mutat, keresést, elmélyülést jelez.  Kapcsolódó cikk: A 6 legfontosabb jel a tenyereden, amiből látod a jövőt »

Háromszögek

Általában csak a fővonalakon - fej-, szív-, illetve életvonalon - találhatók meg. Ha fölfelé mutatnak, a szellemi és lelki élet területén bekövetkező nagyobb teljesítményre utalnak. Ha a háromszög csúcsával lefelé mutat, keresést, elmélyülést jelez.

Kapcsolódó cikk:
A 6 legfontosabb jel a tenyereden, amiből látod a jövőt »

Dia

Keresztvonalak A keresztvonalak akadályokat, blokádokat, pillanatnyi megtorpanásokat jeleznek. Ezek a nehézségek jöhetnek belülről is, de jelentkezhetnek külső esemény által előidézett gátlások formájában is. Ha a szívvonaladon látod, arra utal, hogy még várnod kell az igazira. Kapcsolódó cikk: A 6 legfontosabb jel a tenyereden, amiből látod a jövőt »

Keresztvonalak

A keresztvonalak akadályokat, blokádokat, pillanatnyi megtorpanásokat jeleznek. Ezek a nehézségek jöhetnek belülről is, de jelentkezhetnek külső esemény által előidézett gátlások formájában is. Ha a szívvonaladon látod, arra utal, hogy még várnod kell az igazira.

Kapcsolódó cikk:
A 6 legfontosabb jel a tenyereden, amiből látod a jövőt »

Dia

Gyerekvonalak A tenyereden látható gyerekvonalak születendő gyermekeid felső számát mutatják. Ha tehát nyolc gyermek érkezését jelzi a kezed, nem jelenti azt, hogy mind a nyolcan megszületnek majd. Az ábrán látható függőleges vonalak két gyermek érkezését mutatják.Kapcsolódó cikkek:Hány gyereked lesz? - Olvasd ki a tenyeredből! »

Gyerekvonalak

A tenyereden látható gyerekvonalak születendő gyermekeid felső számát mutatják. Ha tehát nyolc gyermek érkezését jelzi a kezed, nem jelenti azt, hogy mind a nyolcan megszületnek majd. Az ábrán látható függőleges vonalak két gyermek érkezését mutatják.

Kapcsolódó cikkek:
Hány gyereked lesz? - Olvasd ki a tenyeredből! »

Dia

TörésekA tenyereden látható törések mindig megtorpanást jeleznek, arra utalnak, hogy életed során sokszor nem tudod majd, hogyan tovább. Amennyiben a fejvonaladat tarkítják a törések, a hivatás területén léphet fel a lassulás, zavar vagy ingadozás.Kapcsolódó cikk:A 6 legfontosabb jel a tenyereden, amiből látod a jövőt »

Törések

A tenyereden látható törések mindig megtorpanást jeleznek, arra utalnak, hogy életed során sokszor nem tudod majd, hogyan tovább. Amennyiben a fejvonaladat tarkítják a törések, a hivatás területén léphet fel a lassulás, zavar vagy ingadozás.

Kapcsolódó cikk:
A 6 legfontosabb jel a tenyereden, amiből látod a jövőt »
Ezt is szeretjük
Fotó: