Hány hosszú kapcsolatod lesz életedben? - Így olvasd ki a tenyered vonalaiból
Megmutatjuk, tenyered melyik vonalát kell megfigyelned.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Akár párkapcsolatban élsz most, akár szingli vagy, bizonyára foglalkoztat a kérdés, mi vár rád a jövőben a szívügyek terén.

Ha érdekel, megnézheted, várhatóan hány komoly kapcsolatod lesz életedben.  Vajon egy nagy szerelem vár, vagy lesz több komoly párod is? Csupán a tenyeredre kell pillantanod, azon ugyanis ott a válasz.

Ezt a vonalat keresd

A tenyerednek az úgynevezett házasságvonalait kell megvizsgálnod, azoknak is a számát, hogy rálátásod legyen jövőbeni szerelmi életedre. A vonalak a kisujjad alatt vízszintesen helyezkednek el, mindössze egy-másfél centisek. A képen kékkel jelölve láthatod őket.

Keresd meg a tenyereden a sajátjaid! Ahányat látsz egymás alatt sorakozni, valószínűleg annyi komoly kapcsolatod lesz életedben.

Ha magadnak már jósoltál, jósolj barátaidnak, családtagjaidnak is!

Jósolj még!

Képgalériánkból megtudhatod, mi mást árulnak még el a tenyér vonalai.

Együtt a bánat és a feldolgozás útján a februári Femina Klubban!

Szily Nóra vendége ezúttal Singer Magdolna gyásztanácsadó lesz, akivel azokra a nehéz kérdésekre keresik a válaszokat, melyek a gyászolót és a távozót egyaránt segítik abban, hogy békére leljenek. Hogyan birkózhat meg az itt maradó a hiányérzettel, a bűntudattal és a fájdalommal? Fel lehet-e készülni szeretteink halálára? Meddig tart a gyász? Többek között ezekre is választ kapunk majd.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, kattints ide a vásárlásért!

Időpont: 2022. február 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük