Sikeres leszel az életben?

Tenyered elárulja

Szeretnéd tudni, mit érhetsz el az életben, milyen magas pozícióig jutsz, és számíthatsz-e nagyobb szakmai sikerekre? Tenyered mindent elmesél.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kezed rajzolata elmeséli, hogy alakul az életpályád. Szakmai lehetőségeid szempontjából a tenyered közepén átívelő - általában a csukló közelében induló - Szaturnusz-vonalat tekintheted a legfontosabb útmutatónak. Minél határozottabb, erőteljesebb ez a vonal, annál nagyobb sikereket ígér a karrieredben.

Győzelem a bajok felett

Ha rózsaszínnel jelölt Szaturnusz-vonalad a tenyered hosszán végigível, az fényes karrierre és szakmai sikerekre utal. Az életvonalad belsejéből kiemelkedő Szaturnusz-vonal azt jelképezi, hogy életed korai szakaszában a hivatásoddal kapcsolatos dolgokat szüleid kívánságai befolyásolták. Mivel a Szaturnusz-vonal útja során kétszer is láncossá válik, valószínűleg a későbbiekben sem lesz zökkenőmentes a pályafutásod. Ha a láncok az ábrán látható helyen vannak tenyereden, az arra utal, hogy ezek a nehézségek 28-35 éves korod körül, valamint a negyvenes éveid elején következnek be. Ám a kemény munka végül meghozza gyümölcsét, és komoly eredményekre számíthatsz.

Balszerencsés kapcsolat

Amennyiben Szaturnusz-vonalad határozottan ível felfelé, ám a pirossal jelölt szívvonal előtt véget ér, arra utal, hogy, bár fontos számodra a szakmai életed, feláldozod az érzelmek kedvéért. Mindezt erősíti, hogy még a szívvonal előtt megtörik a Szaturnusz-vonal. Valószínűleg egy bizonyos kapcsolat zúzza szét a karrierről szőtt álmokat, és akadályoz a sikerek elérésében. Ez lehet egy szerelemért hozott áldozat vagy egy botrányos viszony következménye. Továbbá előfordulhat olyan esetben is, ha tőled idegen életmódra kényszeríted magad a társad kedvéért. A törés helyéből adódik, hogy ez a szakmai életedet akadályozó kapcsolat a 26. életéved körül várható.

Pályamódosítás

A villában kezdődő rózsaszín Szaturnusz-vonal szenvedélyes természetedre és szilaj képzeletedre utal. A vonal első törése harminc éves korod körül következik be, és szakmai visszaesést eredményez. A gyakorlatban ez egy állás végét vagy pihenési időszakot jelöl. Amint a Szaturnusz-vonal újraindul, új munka kezdődik. Szakmai pályafutásodban azonban egy második törés is várható, körülbelül 33-34 éves korod táján. Mivel azonban ezt követően nem ugyanaz a vonal folytatódik, hanem egy másik indul, ez gyökeres pályamódosítást jelképez. Ha ez az új Szaturnusz-vonal fokozatosan erőteljesebbé válik, az új karriered sikeresebb lesz az elsőnél, és esetleges anyagi problémáid is megoldódnak.

Két karrier

Meglehetősen szokatlan a tenyered közepén kezdődő rózsaszín Szaturnusz-vonal. A vonal megjelenési pontja határozza meg azt az életkort, amikor karriered sikeressé válik, és erőfeszítéseid gyümölcsöt hoznak. A mellékelt ábrán nagyjából a harmincadik életév környékén kezdődik a Szaturnusz-vonal, mely határozottságával karriered sikerességéről árulkodik. De erre utalnak az életvonalból kiágazó fekete, vékony vonalkák is. Valószínűleg már harminc éves korod körül magasabb jövedelemre vagy előléptetésre számíthatsz. Mivel tenyereden egy második Szaturnusz-vonal is látható - mely ugyanolyan erős, mint az első -, fő foglakozásod mellett sikeres vállalkozást is indítasz.

Veszteségek

Bár Szaturnusz-vonalad alapvetően határozott, és mélysége kedvező szakmai jövőről árulkodik, karriered szempontjából nem alakul minden simán. Mivel itt-ott apró, lefelé induló vonalak ágaznak ki belőle, nem kevés nehézségre kell számítanod. A kis vonalak mindegyike ugyanis egy-egy pozícióvesztést, fizetéscsökkenést vagy anyagi veszteséget ígér. Előfordulhat, hogy rosszindulatú rokonok, féltékeny kollégák, netán túlbuzgó szülők nehezítik majd szakmai pályafutásodat néhány éven át. Mivel azonban a tenyereden felfelé haladva ezek a vonalak lassan elmaradnak, idővel jól megérdemelt lehetőségekre és sikerekre számíthatsz. A sok apróbb nehézség után komoly eredményeket érsz el.

Cikkünk John Dathen A tényérjóslás kézikönyve
című műve alapján készült.

A kötetben megtalálsz mindent, ami csak szükséges ahhoz, hogy tenyeredből kiolvasd a jövőt. A szerző a közérthető adatokon kívül hasznos tanácsokat is ad az élet fontos területeihez. Fedezd fel, hogy alakulnak a kapcsolataid, a pályafutásod, tanuld meg, miként hozhatod ki a legtöbbet önmagadból, és fejleszd intuitív képességeidet. A könyvben található életnagyságú, interaktív rajzok segítenek az egyéni tenyértípusok azonosításában.

Kiadja a M-érték Kiadó.
Ára 3399 forint.

OLVASD EL EZT IS!

rozsa kez
  • tenyérjóslás
  • árulkodó testrészek

Milyen hosszú az életvonalad?

Ezt is szeretjük