Nézz a tenyeredre: kiderül, hogy alakul a jövőben a karriered
Három vonal is árulkodik a tenyereden róla, a jövőben sikeres leszel-e, vagy sem.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A mai világban biztos, jól fizető állást találni nem könnyű, így az, akinek sikerül, máris szerencsésnek mondhatja magát, mindemellett kezdhet is aggódni, meddig tarthatja azt meg.

Ha szeretnéd tudni, neked hogy alakul a karriered a jövőben, megjósolhatod a tenyeredből. Három vonal is van, ami erről árulkodik, ezeket különböző színekkel jelöltük. Nézd meg, a te tenyeredből mi olvasható ki!

A sárga: ha van egy függőleges vonal a hüvelykujjad felső részén, szerencsés életed lehet majd, ami persze magában foglalja a sikeres karriert is. Valószínűleg egész életedben biztosan jövedelmező állásod, állásaid lehetnek majd, és nem lesznek megélhetési gondjaid.

A zöld: ez a vonal a sorsvonalad. Ha a gyűrűsujjadig ér, gazdagság, anyagi jólét ígérkezik az életedben, így valószínűleg nem kell tartanod attól, hogy állástalan leszel. Okosan oszthatod be pénzed, jó érzékkel választhatod ki, mibe érdemes fektetni és mibe nem, és ráérzel, hogyan  spórolhatsz.

A rózsaszín: ilyen vonala nem mindenkinek van, de akinek igen, az jó eséllyel nem fog pénzben szűkölködni. Ha te is azok közé tartozol, akik rendelkeznek ezzel a vonallal, életedben feltehetően nem fenyeget szegénység, kereseted rendszeres és biztos lehet, alkalmad lehet félretenni is.

Jósolj tovább!

Még több tenyérjóslás az alábbi galériában.

Pénzhez jutsz?

Ezek az álmok előre jósolnak egy váratlan bevételt.

Ezt is szeretjük