Melyik típusba tartozol?
Fejvonalad elárulja!
A fejvonal összetett képet ad rólad: árulkodik általános világnézetedről, de a neked való hivatásról és tehetségedről is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A fejvonallal viszonylag kevesen foglalkoznak, a szívvonal vagy a sorsvonal sokkal izgalmasabbnak tűnő dolgokról árulkodik. Pedig ez a vonal adja a legsokoldalúbb elemzést személyiségedről.

Nem csak azt mutatja meg, hogy milyen a világnézeted, hogyan viszonyulsz a körülötted lévő dolgokhoz, hanem azt is, hogy miben vagy tehetséges, vagy mi az, amibe inkább nem kellene időt ölnöd. Ezen kívül árulkodik kreativitásodról, és segít a hivatásválasztásban is.

Hol helyezkedik el a fejvonal?

Ez a vonal általában a szívvonal és az életvonal között helyezkedik el. A hüvelykujj és a mutatóujj között indul, majd átvág a tenyereden, és a hüvelykujjal átlósan szemben ér véget. Ha ez a vonal erős és széles, akkor általában végigviszed, amit elhatároztál, ha viszont gyenge vagy rövid, akkor nehezen határozod el magad. Ha nagyon hosszú, az azt jelenti, hogy hajlamos vagy elmerülni a gondolataidba, de azt is, hogy képes vagy több szemszögből szemlélni egy ugyanazon dolgot.

Nézd meg tenyered, és keresd meg azt a képet, melyhez leginkább hasonlít fejvonalad. Olvasd el, mi jellemző rád!

1. A fejvonal az életvonallal azonos tőből ered

Életed kezdeti szakaszában nehezen szabadulsz a család és a neveltetés hatása alól. Csekély az önbizalmad, és állandóan azon aggódsz, hogy vajon mit gondolnak rólad az emberek. Szerencsére a későbbiekben sikerül a saját lábadra állnod, és önállóan határozni életedről, sőt, saját céljaidat is megtalálod.

2. A fejvonal nem érintkezik az életvonallal

Öntörvényű, szabadgondolkodó vagy, minden iránt lelkesedsz. Életviteledet nem befolyásolja mások véleménye. Nagyon céltudatos vagy, csak saját erődben bízol.

3. A fejvonal a mutatóujj alatt felkanyarodik

Törekvő, ambiciózus és versengő vagy. Hiszed, hogy bármiben nyerhetsz. Lendületességeddel sok mindent elérhetsz, azonban ne ess abba a hibába, hogy azt hiszed, te bármit megtehetsz, mert tetteidnek nincsenek következményei. Minden, amit teszel, akár jó, akár rossz, következményekkel jár.

4. A fejvonal egyenesen halad a tenyér belső részétől a külső részéig

Céltudatos vagy, és nagyon jól irányítod az életed. Anyagi biztonságra van szükséged, ezt saját erődből éred el, mert nem kívánsz függeni. Bőkezűen bánsz az időddel és a pénzeddel. Rögeszmésen törődsz a külsőddel és tárgyaiddal, rendben tartod őket, és sosem hagyod el a lakást, ha ruházatod nem tökéletes.

5. A fejvonal élesen lefelé hajlik

Érzékeny vagy, a hangulatok rabja. Jók a megérzéseid, és élénk a képzelőerőd. Van művészi érzéked, kreatív vagy. Szeretsz egyedül lenni, hogy összeszedd a gondolataidat. Művészi, laza és stresszmentes környezetben tudsz csak dolgozni, de ott nagyon hatékonyan.

6. A fejvonal elágazik

Ha a fejvonal vége kétfelé ágazik, akkor hatalmas írói tehetséggel vagy megáldva, vagy legalábbis képes vagy gondolataidat tökéletesen szavakba önteni. Ha a fejvonal elágazása jól látható, akkor nagy sikereket érhetsz el újságíróként vagy a médiában. Sőt, ha elég erőt érzel magadban, akkor könyvírásba is belefoghatsz.

Cikkünk a Bioenergetic Kiadó gondozásában megjelent Sarah Bartlett - A jövendőmondás 8 módja című könyve alapján készült.

A világ különböző tájain, a különböző kultúrákban más és más jóslási módszerek terjedtek el. A színes fotókkal illusztrált könyvből nyolc olyan jövendőmondó rendszert - tarot, számmisztika, rúnák, tenyérjóslás, auraolvasás, az inga használata, Ji Csing, kristály zodiákus - ismerhetsz meg, melyek fejlesztik intuíciódat, segítenek döntéseid meghozatalában. Ezek a módszerek kiállták az idő próbáját, hasznos és megbízható útmutatást adnak a kérdésekre.

A könyv ára: 3.200.- Ft
Ha szeretnéd megrendelni, akkor kattints ide.

OLVASD EL EZT IS!

rozsa kez
  • tenyérjóslás
  • árulkodó testrészek

Milyen hosszú az életvonalad?

Ezt is szeretjük