Nagy tavaszi horoszkóp: erős változások a szerelemben szinte minden csillagjegynek
Meghatározó lépések várhatók a szívügyek terén: a tavasz új fejezetet indíthat.

tulipan-sziv
beauty and style
Top olvasott cikkek

A tavasz gyönyörű, ám nemcsak az ébredő természet, a rügyeket hozó fák, a hóvirág vagy az első nárciszok teszik azzá: ilyenkor minden a szerelemről szól.

A nagy horoszkóp elárulja, mit adhat az évszak a pároknak és a szingliknek: sokak életében hozhat meghatározó fordulatot, nagy előrelépést, még mélyebb érzelmeket a következő három hónap.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

A tavasz első felében, ha párban is vagy, fontos, hogy fokozottan odafigyelj magadra. Könnyen kibillenhetsz lelki egyensúlyodból, ha a munka, az otthoni feladatok, mások problémái és a párod között ingázol, de te mindig kimaradsz a sorból. Kicsivel több időt kellene saját kedved szerint töltened, hobbival, olvasással. A tavasz második felében szóba kerülhet köztetek egy közös terv megvalósítása, ami új lendületet adhat kapcsolatotoknak. Ezekben a hetekben a szexuális energiák is felélénkülhetnek.

Ha nincs párod, tavasszal kicsit elengedheted a párkeresés kérdését. Sok másra figyelhetsz, és kimondottan élvezheted a függetlenséged. Az évszak első felében környezetedbe kerülhet egy férfi, aki lépten-nyomon flörtölgetni próbál. Ha kedvedre van, talán szívesen veszed is a lapot. Az évszak második felében Cupido ismét magára vonhatja a figyelmed. Váratlan pillanatban vehet célba: az illető egész más lehet majd, mint amilyen eddigi zsánered volt, így magad is meglepődsz.

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Párban a tavasz mesésen alakulhat. A nehezen múló téli napok alatt a sok-sok összebújós este fokozhatta a romantikát, mélyíthette az érzelmeket. Az akkor kialakult maximális biztonságérzet nagyon jó alapja a folytatásnak. Harmonikus kezdet után nagy lépés érkezhet el az évszak második felében. Ez kapcsolatotokat meghatározó döntés lehet, melyet közösen hozhattok meg. A dolog pozitívnak ígérkezik, így aztán aggodalomra semmi ok. Előrevivő lehet számotokra.

Szingliként a tavasz első fele, mondjuk ki, unalmas lehet számodra. Sehol egy olyan jelölt, aki igazán neked való lenne, és sehol egy igazán ígéretes találkozás. A csendes kezdet után azonban felpezsdülhet körülötted az élet: a felszaporodó programok közül alig-alig tudsz majd szelektálni, és egy varázslatos este megeshet az a bizonyos találkozás, melyre olyannyira vágyhattál. Most végre elérkezhet az életedbe az a párkapcsolat, ami maximálisan boldoggá tehet. Hosszú távú, messze előremutató viszony lehet: akár az igaziról is lehet szó.

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

A tavasz első hetei vegyesen alakulhatnak párban. Lehetnek viharos napok, amikor szükségetek lehet sok-sok türelemre és kompromisszumkészségre. Emellett lehetnek olyan napok is, melyek mesésen, harmóniában, minden vita nélkül telnek. A szenvedélyes kezdet után a tavasz második felében azt érezhetitek, bölcsebbé váltatok, többet tudtok egymásról. Nem is csoda, ha szóba kerülhet egy következő lépcsőfok megtétele: kapcsolatotok jelenlegi helyzete szerint a következő reális lépésé.

Amennyiben nincs most párkapcsolatod, a tavasz első felében több személlyel is bővülhet a baráti köröd, közülük pedig egy férfival kezdettől fogva zizeghet valami a levegőben. Ahogy telnek a hetek, egyre inkább megismerhetitek egymást. Hogy ő lesz-e az, nem tudni, de, ha nyitott leszel az ismerkedésre, valakivel az évszak második felében emlékezetes randik várhatnak. Olyan férfi társaságában lehetsz majd, aki teljesen levehet a lábadról feléd tanúsított viselkedésével. Disney-hercegeket messze leköröző módon rajonghat körül.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Párban a tavasz eleje sok-sok szuper kültéri programot tartogathat neked és párodnak. Olyan helyekre látogathattok el, ahol azelőtt egyikőtök sem járt. A közös élmények közelebb hozhatnak titeket. Az évszak második felében a sok jó energia, amivel az elején töltekeztetek, hasznotokra lehet. Akkor ugyanis kicsit megszaporodhatnak a viták, de ezek mindegyike segíthet abban, hogy mindketten kifejezésre juttassátok, mire vágytok. Mindez ahhoz segít hozzá, hogy a jövőben még boldogabbak legyetek.

Ha egyedülálló vagy, a tavasz elején eléggé lefoglalhatnak teendőid mind a munkahelyen, mind a magánélet más, szerelmen kívüli frontján. Noha az időd kevesebb lehet a szívügyeiddel foglalkozni, Cupidót ez a legkevésbé sem érdekli, sőt, inspirálja: feltehetőleg munkahelyeden vagy annak kapcsán megismerhetsz egy helyes pasit. Ez a találkozás szerelem lehet első látásra, jó eséllyel mindkettőtök részéről. A szikra az első pillanattól meglehet, de a hangot is könnyen megtalálhatjátok. Lehet egy meghatározó közös téma.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Párban sokat gondolkodhatsz párkapcsolatodon. A részletes vizsgálódás természetesen fontos, hiszen, ha azt szeretné az ember, hogy kapcsolata működjön, ápolni kell azt. Tavasz elején mégis áteshetsz a ló túloldalára. Lazíts! A tavasz második felében lehet is okod megnyugodni, hiszen bebizonyosodhat számodra, hogy párkapcsolatod a jó úton halad. Ha többet kommunikáltok, lehet, hogy már az évszak elején sem esel túlzásokba. Kedvesedben lelki jó barátodat is felismerheted, ami nagy boldogsággal tölthet el.

Ha nincs párod, az évszak elején munkahelyi flört ütheti fel a fejét. Az illető sármjával teljesen levehet a lábadról, de ne feledd, vékony jégen jársz: jól gondold át, hogy a karriert és a szerelmi életedet össze akarod-e keverni, hisz az állásodba kerülhet. Az évszak második felében nyugalmasabb vizekre evezhetsz a szívügyeidben. Egy régi jelöltedbe botolhatsz az interneten vagy akár személyesen, és újra felébredhet benned a régi vonzalom. Lehet, hogy most össze is jöhetne? Idő kérdése, és kiderül.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Az évszak első felében pároddal közösen sok remek ötletetek támadhat. Egyfelől a programok terén, másfelől hosszú távú céljaitokat illetően. Sok színes és vidám élményt szerezhettek az évszak során, köztük egy különösen emlékezetes lehet. A tavasz második felében hosszú távú céljaitok egyikéhez kerülhettek egy lépéssel közelebb, ami pozitív energiával és lendülettel töltheti fel a párkapcsolatotokat. Most érdemes a régi feszültségeket is tisztázni, mert nyitottak lehettek egymás felé, és a kompromisszumkészség is javulhat.

Ha nincs párod, régi ismerősöd révén megismerhetsz egy helyes pasit az évszak első felében. Bár eleinte bátortalanabb lehet, néhány elejtett jel után felbátorodhat. A dolog végkimenetele azon múlik, hogy mennyire lesznek szinkronban az elképzeléseitek. Az évszak második fele a lelki számvetés ideje lehet számodra. Tisztázódhat benned, mire vágysz a szerelemben, mi miért volt, amit megéltél, és hogyan csinálnád legközelebb. Ezzel zöld út nyílik egy új kapcsolat felé, ami hamarosan el is érkezhet.

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Ha életmódváltáson törted a fejed, akkor párban a kedvesed lehet a legmegfelelőbb partner benne. Nemcsak azért, mert egymást kiválóan tudjátok biztatni, hanem azért is, mert a közös kihívás még jobban összehozhat. A tavasz második felében eluralkodhat rajtatok a huncutság. Játékosak, szertelenek lehettek, és a szexuális energiák is a magasba szökhetnek. Fantasztikus, összhangban töltött évszaknak ígérkezhet a tavasz. Környezetetek nem hiába irigyel benneteket!

Egyedülállóként a hó első felében izgalmas flörtbe bonyolódhatsz valakivel, akit sportolás közben ismerhetsz meg. A bizonyos szikra egészen részegítő lehet, de figyeld a férfi szándékait! Ha komolyra fordítaná a dolgot, az az évszak második felére ki fog derülni. Vagy vele, vagy egy újonnan felbukkanó titokzatos idegennel mesés randik várnak. A legkülönlegesebb az lesz, hogy sosem fullad csendbe a beszélgetés: olyan sok mondanivalótok lehet egymásnak, hogy arra ezer randi sem lenne elég.

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Párban a tavasz meghatározó lehet számotokra. Első felében a családi kapcsolatok szempontjából, második felében az egymás iránt érzett érzelmeitekéből. Április elejéig több alkalmatok lehet egymás rokonsága társaságában lenni, ami mélyíti a velük való viszonyotokat, egyúttal erősíti egymás iránti kötődéseteket is. Tavasz vége felé sok komoly téma kerülhet elő köztetek, melyek leginkább a távoli, közös jövő kapcsán merülnek fel. Kikristályosodhat, hogy mit és hogyan képzeltek el együtt.

Ha nincs párod, a tavasz eleje eseménytelenebbül telhet. Jobban mondva, aprócska eseményekkel, de nem meghatározó megismerkedéssel. Ezek inkább önbizalmadat erősíthetik. Egy-egy elkapott elismerő pillantás, egy-egy jóleső bók, új hódoló merülhet fel. Az évszak második felében, mikor a ragyogó napsütés veszi át a hatalmat a szeszélyes idő felett, egy szép napon találkozhat a tekinteted azzal a szempárral, melyet minden eddig látottnál szebbnek gondolhatsz majd - és ami fontos: a férfi is a tiédet!

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Az évszak elején sok-sok bújós pillanat teheti szebbé a napjaitokat. Szavak nélkül is megérthetitek egymást. A szexualitás is előtérbe kerülhet: aligha lehet kedvetek előbújni a hálószobából. A tavasz második felébe lépve felébredhet bennetek a vágy, hogy valami újat próbáljatok ki együtt. Az ötletek záporoznak, a lendület nagy lehet: a kalandokat megélve egyre és egyre közelebb kerülhettek egymáshoz. Csodás időszakot zárhattok majd májusban. A nyárra is tele lehettek szebbnél szebb tervekkel.

Tavasz elején - kissé fáradtan a tél után - igyekezhetsz összeszedni magad. Nem a pasizás az, ami most a központi dolgot jelenti, inkább a feltöltődés. Ahogy jönnek a napsütésesebb napok, egyre energikusabbá és mosolygósabbá válhatsz. Az évszak második felében ezt a megújulást valaki észre is veheti. Már ismered őt, de eddig nem tettetek lépést egymás felé. Most elérkezhet az idő, hogy pótoljátok a dolgot. Jó eséllyel egy hosszú távú kapcsolat is lehet belőle, persze, ha mindketten úgy akarjátok.

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Tavasz kezdetén kisebb megpróbáltatás elé kerültök a pároddal. Vonzó és kívánatos lehetsz a szemében, mégis, ez a szexi kisugárzás nemcsak büszkévé és szerelmessé, de igen féltékennyé is teheti. Mindig tudd, mi vezérli, és igyekezz megnyugtatni őt. A tavasz második fele már békésebben telhet. Marad a sok bók a kedvesed részéről, de színt vihet napjaitokba egy kellemes utazás vagy pár vidéken, a családnál, rokonoknál töltött nap, ami szinte mini nászút lehet nektek, kiszakadva a mindennapok szürkeségéből.

Tavasszal szingliként élvezheted a függetlenséged, de egyúttal nagyon vágyhatsz is egy párra. Ez a kettősség jellemezhet, ez a két véglet váltakozhat benned nap nap után. Végül, amint az évszak közepére érsz, kiderülhet, hogy egyik férfiismerősöd titkon gyengéd érzelmeket táplál irántad. Rajtad áll a reakció, de az évszak második felében felbukkanhat egy másik férfi is, aki ugyancsak elcsavarhatja a fejed. Idővel rájöhetsz, az első volt az igazi, de ennek az ellenkezője is megtörténhet. Figyeld a belső hangod, az mindig jót mond.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Tavasszal jöjjön egy kis reform, ha párod van. Az elmúlt időben hajlamosak lehetettek a munka és más tennivalók közepette elfeledkezni az intimitásról. Szakítsatok több időt arra, hogy kettesben legyetek! Az évszak második felére ennek a pozitív hatása már érződhet is: harmónia és gondtalan napok ígérkeznek. Az összhang, ami kettőtök közt várható, egy következő szint meglépését is eszetekbe juttathatja, és mindketten egyformán boldogok lehettek a gondolattól. Erről sok szó eshet csendes, meghitt estéken.

Szingliként számodra a tavasz a felismerések és a lehetőségek évszaka lehet. Rájöhetsz, a szingliség számos előnnyel jár. Mindeközben valakiről a környezetedben, feltehetőleg a munkahelyeden, kiderülhet, hogy más szemmel néz rád, mint azt eddig hitted. Számodra sem lesz ezentúl közömbös, feltehetőleg. Az évszak második fele egy kezdődő kapcsolatot is hozhat. Ez a kapcsolat, zsebedben régi tapasztalataiddal, minden eddiginél zökkenőmentesebb lehet. Ehhez persze mindketten kelletek.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Párban vagy? Barátnőid, nem csoda, ha tavasszal irigykedni fognak. Kedvesed irántad érzett szerelme a tetőfokára hághat, hála annak a varázsos vonzerőnek, ami felőled árad. Az évszak első felében sorra meglepődsz, milyen lovagias dolgokat tesz érted. A tavasz vége felé közösen kaphattok egy remek hírt, ami hatással lehet a jövőtök alakulására. A dolog váratlan lehet, de annál pozitívabban érinthet. Az évszak egészében felhőtlennek mondható.

Ha szingli vagy, nap nap után jöhetnek a tennivalók. Bokros teendőidből talán ki sem látsz, de ügyintézés közben váratlan csoda történhet: ha van pasi, akit megálmodtál magadnak, akkor jó eséllyel vele hozhat össze a sors, vagy egy olyannal, aki még nála is sokkal több lehet neked. A tavasz második fele emlékezetes randikat ígér. Az sincs kizárva, hogy majdani férjedhez lesz szerencséd. Természetesen ez a jövő titka. Mindenesetre nagyszerű élmények ígérkeznek számodra a szerelemben május végéig.

Ezt is szeretjük