Találkoztál a pároddal előző életedben? 4 jel, melyből kiderül
Akivel előző életedben szoros kapcsolatot ápoltál, az nagy valószínűséggel felbukkan még.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Előfordult már veled, hogy megismerkedtél valakivel, és azonnal az ismerősség, a vonzalom vagy akár a szerelem érzése uralkodott el rajtad? Vagy épp ellenkezőleg, valakitől kirázott a hideg, és összerándult a gyomrod az ösztönös félelemtől? Mindkét esetben előfordulhat, hogy a lélektársaddal akadtál össze.

Az ilyen típusú kapcsolatok mindegyikében erős pszichikai kötelék lehet a felek között. A lélektárs olyan személy, akit az előző életedben vagy előző életeidben ismertél.

A születések során ezek a kapcsolatok többféle formában is kibontakozhatnak. Lehet testvéri, szülő-gyermek, tanár-tanítvány viszony, illetve főnök és beosztott vagy orvos és beteg közötti kapcsolat is, de a szoros kötődések gyakran a párkapcsolatokban jelennek meg. Nézd meg, milyen jelek utalnak leggyakrabban arra, hogy lélektársi kapcsolatban vagy a pároddal.

Intenzív, de ellentmondásos érzelmek

Ha ugyan intenzív, de ellentmondásos érzéseket táplálsz iránta, úgy érzed, nem tudsz nélküle élni, de olykor meg tudnád fojtani, valószínűleg lélektársi kapcsolatban vagytok. Ez az alapja a klasszikus se veled, se nélküled kapcsolatoknak, melyek a gyűlölet és szeretet kettősére épülnek. A felek sem elszakadni egymástól, sem békésen együtt élni nem tudnak.

Könnyű lenne, ha arról ismernéd fel a lélektársakat, hogy velük minden csupa öröm. Sajnos azonban többnyire nem így történik. Van, hogy annyira szeretitek egymást, hogy hajlandóak vagytok nehéz és sok szenvedést tartogató kapcsolatot is kiépíteni egymással.

De nem kizárt, hogy azzal, hogy a jelenlegi életedben engesztelhetetlenül gyűlölsz valakit, az illető lehetőséget ad arra, hogy megtanuld a megbocsátás és a feltétel nélküli szeretet leckéit. Gyakran a legnehezebb kapcsolatokban érheted el a legnagyobb előrelépést.

Ösztönöz

Nem csak szenvedést tartogatnak azonban a lélektársi kapcsolatok. Ha valaki mellett úgy érzed, megváltoztatja az életedet, illetve változtat valamit az élethez való hozzáállásodon, inspirálóan hat rád, esetleg miatta kezdesz bele valami új tevékenységbe, akkor felmerülhet a gyanú, hogy a lélektársad az, akivel tanítanotok kell egymásnak bizonyos dolgokat.

Ám még így sem feltétlenül fenékig tejfel az élet. Nem kizárt, hogy a változást nálad néha egyenesen provokatív reakciókkal éri el. Ez azért fontos, mert ha a körülötted lévők folyton egyetértenének minden szavaddal, az először nagyon kényelmesnek tűnne, aligha tanulhatnál azonban belőle bármit is, ellentétben a vitázókkal, akik arra szoktatnak, hogy emeld érveid színvonalát, és képessé válj magadon is nevetni. Ez a helyzet a lélektársakkal is.

Szokatlan testi reakciók

Amikor először találkozol valakivel, és szokatlan testi reakciókat tapasztalsz magadon, talán arról van szó, hogy a lélektársaddal állsz szemben. Amellett, hogy összerándul a gyomrod vagy épp lepkékkel telik meg, remegni kezd a lábad vagy villamosságot érzel a tagjaidban, különböző lelki reakciók is létrejöhetnek. Olyan, mintha már régóta ismernétek egymást, és úgy tudsz beszélgetni vele, mint egy régi baráttal. Mindez azt jelzi, hogy korábban már volt dolgotok egymással.

Persze, az is előfordulhat, hogy az illetőhöz nemhogy nem vonzódsz, hanem kifejezetten - mindenféle megmagyarázható ok nélkül - ellenszenvesnek találod. Aztán őszinte ámulatodra mégis kapcsolat bontakozik kettőtök közt. Lehet, hogy élénk álmaid vannak róla, vagy amikor ránézel, mintha egy másik arcát is látnád felvillanni, mely az előző énjéhez is tartozhat.

Nem egyértelmű a viszony

Ha valaki iránt többet érzel, mint azt a helyzet vagy a megegyezésetek megengedné, például erős, váratlan vonzalom támad benned valaki iránt, akivel hivatalos kapcsolatban vagy baráti viszonyban állsz, előfordulhat, hogy a lélektársaddal van dolgod. Ha két ember egy előző életében szerelmespárt alkotott, de a köztes létben abban egyeztek meg, hogy következő megtestesülésük alkalmával csak barátok lesznek, előfordulhat, hogy a köztük lévő kötelék olyan erős, hogy amikor összetalálkoznak, az eredetileg barátságnak szánt kapcsolatot összetévesztik a szerelemmel.

Cikkünk megírásában Jane Suthers A spiritualitás bibliája című könyve segített.

Ebből a rendkívül részletes könyvből átfogó képet kaphatsz a pszichikai képességekről. Lemérheted, hogy okkult erőid mennyire aktívak, és megismerkedhetsz olyan alapvető technikákkal, mint a földelés, a kiegyensúlyozás, az energiagyógyítás, a pszichikai védelem felállítása vagy a szellemi vezetőkkel való kapcsolattartás. Bepillanthatsz a jóslás rejtelmeibe, és megtudod, miként szólíthatod angyali segítőidet vagy lelhetsz rá a lélektársadra. A könyv végén a pszichikai képességek jegyzéke segíti, hogy felismerd saját erőidet, s elkezdhesd fejleszteni őket.

Kiadja az Alexandra Kiadó
Ára: 3699 Ft
A könyvet itt rendelheted meg »
Ezt is szeretjük