Ezek a jegyek illenek leginkább a Szűzhöz
És ezek legkevésbé
Bár egyes csillagjegyekkel remek párost alkot, a Szűz bizony nem könnyű eset.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha párválasztásról van szó, az ember szeretné megtalálni a hozzá leginkább illőt, hogy a kapcsolat minél harmonikusabb és boldogabb lehessen. Ehhez érdemes minél több szempontot végigvenni, beleértve az ezotériáét is. A csillagjegyek szerint ugyanis mindenkinek más és más jegy az ideális párja.

A Szűz szerelmi jellemzése

A csillagjegy szülöttje megrögzött maximalista, aki az élet minden terén a tökéletességre törekszik. Így van ez a szerelemben is. Ha párt keres, nagyon körültekintő és válogatós.

Nem a szívével, inkább a fejével választ partnert, és csak abba szeret bele, aki valóban érdemes rá. Ám aki mellett lehorgonyoz, az úgy érezheti, egy igazán különleges, nem mindennapi emberhez kerülhetett közel.

Igaz, a Szűz nem a legkönnyebb eset, ugyanis hajlamos nagyon kritikusnak lenni másokkal. Kapcsolataiban ebből lehet probléma, hacsak nem talál olyan párt, aki ezt elviseli, vagy hangot ad nemtetszésének, ezzel korlátok közé szorítva a Szűz megjegyzéseit.

A Szűz ideális partnerei

A legjobb párosítás a Szűzzel a Halak, ugyanis tökéletesen kiegészítik egymást. Ami hiányzik a Szűzből, az megvan a Halakban, és fordítva. Boldog és kiegyensúlyozott kapcsolat, illetve házasság születhet belőlük.

Remek párost alkothat a Szűz a Bikával is. A Bikának ugyanis hatalmas szíve van, és lenyűgözi a Szűz praktikus gondolkodása és szilárdsága. A kapcsolatban a Szűz a bástya, a Bika pedig az érzelmi töltöttséget táplálja.

A Szűznek a Bakkal lehet legharmonikusabb a kapcsolata, mivel mindkét jegyet a tökéletességre való törekvés jellemzi. Mind a Szűz, mind a Bak maximális erőbedobással dolgozik a kapcsolatért, ami ennek köszönhetően irigylésre méltó lehet.

Ők nem illenek hozzá

Vannak azonban olyan csillagjegyek is, amelyek egyáltalán nem alkotnak jó párost a Szűzzel. Ezek a Kos, a Vízöntő és a Mérleg.

A Kos túl domináns, és nem tűri, ha párja folyton kritizálja. A Mérleggel hasonló a helyzet, nem bírja a kritikát. A Vízöntő és a Szűz közt pedig sok konfliktus lehet, noha kivételes esetekben jól is elsülhet a kapcsolatuk.

Ezt is szeretjük