4 magyar településen is megjelent Szűz Mária: Hercegszántón egy kút vizében, Máriapócson kép könnyezett
Több magyar településen is jegyeznek Szűz Mária-jelenéseket: Máriapócson, Hercegszántón, Máriagyűdön és Máriabesnyőn.

coverjelenes
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egyesek feltétel nélkül hisznek benne, mások alig-alig tudják elképzelni, hogy Szűz Mária bárhol, bármikor is megjelenhetett volna az emberek előtt.

Számos olyan esetet jegyeznek a világ körül, amikor egy vagy több személy vagy akár tömeg állította, hogy megjelent, megnyilvánult előttük a Szűzanya. Az ilyen esetek a beszámolók szerint többnyire néhány pillanatig, olykor hosszabb ideig tartottak, és egyes alkalmakkor a Szent Szűz feladatot, tanító, hitre buzdító vagy épp figyelmeztető szavakat is mondott a kiválasztottaknak.

Az esetek hitelességét a helyileg illetékes püspök jóváhagyásával igazolta a katolikus egyház. Már Angliában, Franciaországban, Portugáliában, Mexikóban, Oroszországban, Litvániában, Írországban, Hondurason, az USA-ban, Belgiumban, Hollandiában, Máltán, Olaszországban, Japánban, Nicaraguában, Egyiptomban, Argentínában, Ukrajnában, sőt hazánkban is előfordultak ilyen különleges események.

Magyarországi Szűz Mária-jelenések

Talán kevesen tudják, de Magyarországon négy, egyház által is elfogadott esetet is jegyeztek, amikor a Szűz megjelent: Máriapócson, Hercegszántón, Máriagyűdön és Máriabesnyőn.

Képek: indafoto.hu

Ezt is szeretjük