Melyik napon születtél?
Megmutatja, miben leled meg a boldogságot
Magad sem tudod, szerelemre vágysz-e, vagy magányra? Találd meg a te utad!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egyik kapcsolatból a másikba vándorolsz, de valahogy egyik sem az igazi? Lehet, hogy rossz helyen keresed a boldogságot. Talán az a típus vagy, aki könnyebben boldogul, ha egyedül veheti fel a harcot az élet nagy kihívásaival, és nem tudod elviselni egy másik ember árnyékát a fejed fölött. Nézd meg, melyik napon születtél, és megtudhatod, miben leled meg a boldogságodat!

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn születtél

Számodra nem jelent túl sokat a klasszikus, gyertyafényes romantika. Inkább a vadnyugat magányos lovasának szabad lelke él benned tovább, aki a film végén mindig elnyargal a naplementébe. Partnereid csak időszakos állomást jelentenek életedben, alapvetően magányosan vagy a legboldogabb. Szabadságodat semmilyen mértékben nem engeded korlátozni, ezért a párkapcsolatot is csak addig viseled el, amíg a másik tiszteletben tartja, hogy számodra az önkiteljesedés és egód fejlesztése a legfontosabb.

Ha kedden születtél

Te az egész világot képes vagy szeretni! Minden nap más iránt lelkesedsz, és érzelmeid viharos hévvel képesek előtörni. Hajlamos vagy a nagystílű romantikus filmeket idéző vallomásokra, azonban ezek nem mindig takarják a valóságot. Ami benned van, sokkal kevesebb, mint az, amit kifelé mutatsz, ezzel pedig könnyen megtéveszthetsz másokat. Számodra a boldogságot az jelenti, ha párod képes követni hirtelen érzelmi hullámzásaidat, és veled szárnyal a képzelet csapongó ösvényein.

Ha szerdán születtél

Érzelmes, de határozott jellem vagy, akinek a szavai mögött mindig a valóság bújik meg. Olyan partnerre van szükséged, aki nyílt és befogadó, de nem akar fölötted uralkodni. Túl erős jellem vagy ahhoz, hogy az elnyomást elviseld, és ilyen helyzetben szabadságvágyad szökésre késztet. Alapvetően a harmonikus, ideális hosszú kapcsolat jelenti számodra a boldogságot, ahol partnered nemcsak szenvedélyben, hanem intellektuális téren is képes tartani veled a lépést. Ha valakit megszeretsz, egy életre tervezel vele: a magány számodra nem járható út.

Ha csütörtökön születtél

Sem könnyedség, sem kiegyensúlyozottság nem jellemző rád. Hajlamos vagy addig hajszolni a boldogságot, míg egy napon arra nem ébredsz, hogy egyszer a kezedben tartottad, de elengedted. Kapcsolati téren életed legnagyobb kérdése, hogy a lehető legjobb társ, vagy a legizgalmasabb partner oldalán kell-e leélni az életet – emiatt hajlamos vagy olyan vágyálmokat kergetni, amiknek valóságalapja nem sok van. Ugyanúgy, ahogy neked, másoknak is mindig lesznek hibái, és sosem fogod megtalálni a tökéletes párt, de sok olyan akadhat az életben, aki mellett boldog lehetsz. Figyelj oda az élet apró örömeire, és próbáld beérni kevesebbel is!

Ha pénteken születtél

Nem éppen egyszerű magánéletedről vagy híres. A szerelem számodra a legédesebb finomság az életben, ezért igyekszel jó nagy kanállal enni. Korlátok nélkül, mindenkivel, mindent szeretnél átélni, úgy, hogy közben senki ne kérjen rajtad számon semmit. Mégis szükséged van egy biztos pontra, egy olyan emberre, aki rendszeres korlátok közé szorítja hedonista mindennapjaidat. Számodra a tökéletes boldogságot az jelentené, ha csendes egyetértésben élhetnél pároddal és szeretőddel.

Ha szombaton születtél

Igazán érzelmes, odaadó és romantikus alkat vagy, de az őszinte, szerető magatartást párodtól is elvárod. A teljes megelégedettséget egy nyugodt, harmonikus kapcsolat jelenti számodra, ami bár nem rejteget egetrengető izgalmakat, de mindkettőtök számára biztosítja a kiszámíthatóság értékes védőszárnyát. Ettől azonban életed még nem állóvíz: kedveled a romantikát, és az izgalmas, változatos kedvességeket, párodat pedig előszeretettel leped meg újabb és újabb ínyencségekkel.

Ha vasárnap születtél

Kedveled a mozgalmas élet izgalmait, azonban az apróbb csatákból szeretsz mindig győztesen kikerülni. A boldogságot a győzelem mámora adja meg számodra, ezért kapcsolatod egyáltalán nem kiegyensúlyozott, mert újra és újra patthelyzeteket teremtesz, hogy végül a vitából győztesen kikerülve te érezhesd magad felül. A közvetlen irányítás azonban nem okoz számodra elégtételt, az ilyen helyzetből ugyanis kimarad a kihívással teli versenyhelyzet mámoros izgalma.

OLVASD EL EZT IS!

par fa
  • karma
  • horoszkóp

Szerelmi karma

lead no szabadban
  • karma
  • aszcendens

Ismerd meg a karmád

Ezt is szeretjük