Melyik napon születtél?
Legvonzóbb tulajdonságaid a férfiak szerint
Derítsd ki, mely tulajdonságaidat tartják igazán izgalmasnak a férfiak. Használd ki, és indulhat a csábítás!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Számold ki öröknaptárunk segítségével, hogy a hét melyik napján születtél, majd olvasd el, melyek azok a tulajdonságaid, melyekkel megfoghatod az ellenkező nem jeles képviselőit.

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn születtél

Kimondottan ötletes és kreatív vagy az élet minden területén. Nem okoz problémát számodra a legrafináltabb hálószobai trükkök kiötlése és megvalósítása, vagy bármi, amiről úgy gondolod, örömet szerez a férfinak. Képes vagy arra, hogy szinte olvass szerelmed gondolataiban.

Épp ezért – bár meglehetősen romantikus lélek vagy – nincs szükséged hosszas kapcsolatelemző beszélgetésekre partnereddel. Az ilyesmit pedig legtöbbször igencsak értékelik a férfiak.

Ha kedden születtél

Valóságos mágnesként vonzod magadhoz az ellenkező nem tagjait. Érzékiséged párosul egy nagy adag játékossággal, mellyel képes vagy lenyűgözni a leghűvösebb férfiakat is. Mindemellett tele vagy energiával, melyet előszeretettel viszel be a hálószobába. Különösen a kapcsolat elején jellemző rád, hogy folyton azon jár az eszed, mivel is tudnád elkápráztatni párodat, ám a későbbiek során sem tudsz igazán kifogyni a fantáziadús ötletekből.

Ha szerdán születtél

Őszinte, egyenes, eredeti – ezek a tulajdonságaid a legvonzóbbak a férfiak szemében. Rendszerint te vagy a társaság motorja – izgalmas, valódi történeteiddel –, melyre párod kimondottan büszke. A féltékenység szó nem szerepel a szótáradban, és nem jellemzőek a rád a kicsinyes játszmák. Véleményed nem rejted véka alá, ha valami nem tetszik, szemtől szembe megmondod. Önzetlen és kíváncsi szerető vagy. Párodnak megadod mindazt, amire igazán vágyik.

Ha csütörtökön születtél

Izgalmas élmény vagy a férfiak számára. Könnyedségeddel és vibráló lényeddel szinte zavarba ejted a körülötted lévő férfiakat.

Ezen az érzésen azonban igyekszik mindegyikük túljutni, annak reményében, hogy jobban megismerhessen téged. Te pedig nem sokat tétovázol. Tudod, hogy valahol vár rád az igazi, de addig is, míg rátalálsz, szeretnél minél többet élni és tapasztalni. Számodra a világ egy nagy játszótér.

Ha pénteken születtél

Első ránézésre gyakran hűvösnek és óvatosnak tűnsz. Téged nem könnyű elcsábítani egyéjszakás kalandokra. Pontosan ez a fajta mentalitás az, amit a férfiak hamar felmérnek veled kapcsolatban, és azok a pasik, akik komolyan gondolják a kapcsolatot, sokat érő kincsre lelnek benned. Hűvösséged mögött ugyanis meglepően könnyed, szellemes és érzékeny vagy. Szerelmed mellett a végsőkig kiállsz, nem hagyod elbizonytalanítani magad, érzéseid többnyire egy életre szólnak.

Ha szombaton születtél

Romantikus és szenvedélyes vagy. Az első találkozáskor általában tüzes természeted az, amire felfigyelnek. Szinte kilométerekről érezhető a benned lobogó szexuális energia. És mikor új partnered már éppen kezdené azt gondolni, hogy te magad vagy Vénusz, akkor kénytelen lesz rádöbbenni, hogy te jóval több vagy ennél. Szenvedélyed árnyékában ugyanis ott pislákol egy nagy adag romantika és érzelem, melyet azonban csak az arra legérdemesebbnek lobbantasz fel.

Ha vasárnap születtél

A világ dolgaira való őszinte gyermeki rácsodálkozásoddal bűvölöd el a környezetedben élő férfiakat. Mindezt úgy teszed, hogy lényedből egyetlen pillanatra sem árad a naivitás.

Egyszerűen csak képes vagy arra, hogy meglásd a szépséget a szürke hétköznapokban. És a férfiaknak szükségük van arra, hogy megmutassák nekik a mindennapi csodákat, mert számukra sokkal nehezebb rátalálni ezekre a kincsekre.

OLVASD EL EZT IS!

no szoke
  • főnök
  • pénz és munka

Mit gondol rólad a főnököd?

telefon ferfi
  • férfivágy
  • melyik napon születtél?

Mi a pasi legnagyobb kísértése?

munkatars
  • személyiség
  • melyik napon születtél?

Mennyire tartják fontosnak a véleményed?

Ezt is szeretjük