Milyen nőre vágyik a pasi?
Születésnapja elárulja!
Félénk, és sok bátorításra szorul, vagy inkább igazi Casanova? A férfiak gyengébb nemhez való hozzáállása attól függ, milyen napon születtek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Épp csak most jöttetek össze, és kíváncsi vagy, mire számíthatsz? Vagy érdekel, vajon tényleg igazak-e az állítások a te párodra is? Írd be a pasid születési dátumát az öröknaptárba, és megtudod, hogy viselkedik a párkapcsolatban, és milyen nőre vágyik!

Milyen napon született?

Számold ki, a hét melyik napján született, és olvasd el az elemzést!

Mikor született?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn született

Ha a pasid a hét első napján született, nem biztos, hogy jól jártál vele. Gyakran ugrál egyik ágyból a másikba, nem kimondottan hűséges típus.

Minduntalan keresi a kalandokat, és rendszerint meg is találja őket, amolyan Casanova-alkat. Fontos számára a szex, ezen a ponton tehát jó eséllyel megfoghatod, ha elég kreatív vagy, és képesnek érzed magad a megújulásra. Ezenkívül kimondottan határozott, vezető szerepre termett. Nem igazán hajlik a kompromisszumokra, a hálószobán kívül kevés lehetőség kínálkozik a megszelídítésére.

Ha kedden született

A keddi születésű férfi szintén nem túl szerencsés választás. Talán már neked is feltűnt, ha embered a hét második napján született, hogy az őszinte kommunikáció nem kimondottan az erőssége. Talán nem a rossz szándék vezérli apróbb vagy nagyobb ferdítései során, gyakran csak a játék kedvéért teszi. De sajnos az is sokszor előfordul, hogy megjátssza magát. Ha egy ilyen férfiúval hozott össze a sors, a legjobb, amit tehetsz, hogy te is nagy játékossá válsz mellette.

Ha szerdán született

A szerdai férfi tulajdonképpen épp a keddi születésű fordítottja. Számára fontosak az érzelmek, nincsenek játszmái. A nyíltságot és őszinteséget párjától is elvárja. Ugyanakkor az egyenesség mellett kimondottan határozott, és igazi korrekt csapatjátékos. Ha nem látja rajtad az őszinteséget, biztos lehetsz benne, hogy rövid időn belül rákérdez a homályos pontokra. Olyan nőre vágyik, akinek ugyanolyan fontosak a kapcsolatok, a szeretet, mint számára. És aki hasonlóképpen ragaszkodik alapvető elveihez, akivel egyenrangú partnerek lehetnek.

Ha csütörtökön született

Önzetlen, kissé gátlásos figura. Nagyjából így lehetne definiálni a csütörtöki születésű férfit. Egy kapcsolatban szüksége van a bátorításra, szeretetre. Nem kell azonban arra következtetnünk, hogy a csütörtöki pasi egy szerencsétlen, élhetetlen alak, inkább csak kicsit félénkebb, mint kellene. Ez a tulajdonsága azonban többnyire csak nőügyei alkalmával kerül előtérbe. Így aztán szüksége van párja támogatására, bátorítására. Ehhez pedig a nőnek cseppet sem kell megerőszakolnia magát, mert ezen a férfin igazán van mit szeretni.

Ha pénteken született

Élvezetek hajszolása, gyakori partnerváltás jellemzi a pénteken született hímeket. Fontos azonban tudni, hogy ellentétben a hétfőn születettekkel, ő csak addig ilyen zabolátlan, míg keresi a párját. Bár a későbbiekben is fontos számára a változatosság, egy okos, szelíd nő, aki sosem követel verbálisan, viszont képes a kettejük közti metakommunikációt szelíden uralni, szinte bármit elérhet nála. Az ilyen férfi szívesen utazgat, kirándul párjával. Igazi kozmopolita lélek, de nem magányos farkas. Kommunikatív, és könnyen barátkozik.

Ha szombaton született

Romantikus lélek, igazi társ hosszú távra a szombati születésű férfiú. Szerencsére többnyire nem a nyálas, érzelmileg túlcsorduló típust testesíti meg. Sokkal inkább egy megfontolt, gondoskodó partner, aki nem menekül el a „házasság”, „gyerekek” és hasonló témakörű szavak hallatán. A nőtől azt várja el, hogy az ő „listájának” tetején is a hagyományosabb értékek álljanak, lehessen vele tervezni, romantikázni, és képesek legyenek egymásra hangolódni.

Ha vasárnap született

Különös, hogy a hét utolsó napján született férfit épp a verseny, a kihívások, a maximalizmus élteti, hiszen a vasárnappal kapcsolatban az embernek egészen más asszociációi támadnak. Főként intellektuális kihívásokra vágyik. Mivel tervező típus, jó előre felméri a lehetőségeket, és vesztes helyzetből nem indul. Pontosan tudja, mire képes, többnyire ő nyeri mozgalmas életének minden csatáját. Alapvetően a hozzá hasonló kaliberű nők hozzák lázba, hosszútávon azonban két ilyen versengő típus könnyen kikészítheti egymást, így ha a férfi kicsit későbbre halasztja a párválasztást, valószínűleg egy szelídebb nőn fog megakadni a szeme.

OLVASD EL EZT IS!

ferfi hatso szandek
  • születésnap
  • női hiba

Mikor született a pasid?

Ezt is szeretjük