Melyik napon született a pasid?
Ezt soha ne valld be neki!
Nem kedveled a szüleit, vagy kezdetben a barátja tetszett jobban? Mely témákat tilos felhoznod!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A párkapcsolat alapja az őszinteség, az esetek többségében jól teszed, ha nyitott és egyenes vagy. Ennek ellenére minden viszonyban lehetnek olyan dolgok, melyeket érdemes tabuként kezelned. Ha kiszámolod, a hét melyik napján született, kiderül, miről érdemes hallgatnod.

Milyen napon született?

Számold ki, a hét melyik napján született, és olvasd el az elemzést!

Mikor született?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn született

Soha ne áruld el neki, ha kezdetben a barátja tetszett jobban. Akkor se, ha úgy véled, ennek az információnak ma már semmi jelentősége, és inkább mosolyogni lehet rajta, mint bosszankodni miatta. Könnyen előfordulhat, hogy őt bántja majd a dolog. Rosszabb esetben negatív hatással lehet a kettőtök kapcsolatára, esetleg a baráthoz fűződő viszonyára is. Az efféle titkokat okosabb, ha megtartod magadnak.

Ha kedden született

Megőrülsz érte? Lehet, hogy így van, de ezt ne add ilyen konkrét formában a tudtára. A keddi nap szülöttének szüksége van arra, hogy megküzdhessen a nőért, erős vadászszenvedély hajtja. Legyen ő az első, aki szerelmet vall, és a kapcsolat előrehaladtával is vigyáznod kell arra, hogy megőrizz valamit a titokzatosságodból. Csak annyira engedd közel magadhoz, hogy a személyiséged rejtélyes oldala ne vesszen oda. Ha pedig ehhez egy kis segítség kell, nézd meg képgalériánkat!

Ha szerdán született

Talán nem ő életed első szerelme, de, hogy pontosan hány kapcsolatod volt előtte, azt nem feltétlenül kell tudnia. Valószínűleg nem is kérdez majd rá, hiszen nem érdekli, te pedig jobban teszed, ha kerülöd a témát. Egy-egy fontosabb múltbéli viszonyról természetesen beszélhetsz neki, de ne mélyedj bele a részletekbe. Ami volt, elmúlt, most a jelenre kell koncentrálnod, vagyis kettőtök kapcsolatára - amit jó esetben nem befolyásolnak a volt szerelmeid.

Ha csütörtökön született

Szereted, és azt érzed, egyre jobban elmélyült a kapcsolatotok? Ha úgy gondolod, már eljött az ideje, hogy igazán őszinte legyél vele, és esetleg bevalld, hogy a külső adottságaival kapcsolatban van néhány kifogásod, nagyon óvatosnak kell lenned. Soha ne mondd nyíltan a szemébe, hogy túl nagynak tartod a pocakját, vagy gyúrhatna egy kicsit karra. Az efféle megjegyzésektől begubózik, és kommunikációs zárlat alakulhat ki közöttetek.

Ha pénteken született

Félreléptél, és hihetetlen lelkiismeret-furdalásod van? Szeretnéd utólag beismerni, hogy megkönnyebbülj, és tiszta vizet önthessetek a pohárba? Ne tedd!

Ha megcsaltad annak ellenére, hogy valójában szereted, és vele akarsz lenni a jövőben, bölcsebb a hallgatás. Nagyon kevés esélyed van rá, hogy megbocsátja neked a kis kitérőt. Próbálj meg egyedül túljutni a lelki vívódáson, őt ne avasd be. Még akkor sem, ha ezt nem tartod őszinte dolognak.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Ha szombaton született

A pénzügyi kérdésekkel könnyen veszélyes terepre tévednél, ezeket a témákat többnyire tabunak kell tekintened. Előfordulhat, hogy magasabb a fizetésed, mint neki, vagy úgy érzed, jó lenne, ha kedvesed több pénzt vinne haza. Ha szereted, és meg akarod tartani, ne valld be neki, hogy az anyagiak esetleg fontosabbak számodra, mint ahogy mutatod. Ezzel a sokkal mélyebben gázolhatsz a lelkébe, mint gondolnád, és könnyen megmérgezheted a kapcsolatotokat.

Ha vasárnap született

Egy szerelmi viszony elindulásával nem csupán egyetlen ember lép be az életedbe. Kedveseddel együtt megkapod a szüleit és a baráti körét is. Ha párod a vasárnapi nap szülötte, rendkívül fontosak számára azok a kapcsolatok, melyek régóta részei az életének. Amennyiben nem kedveled a szüleit vagy a haverjait, jobb, ha hallgatsz róla. Óvatosan elkerülheted a velük való találkozást, ne nyíltan ne valld be kedvesednek, hogy nem állnak közel a szívedhez.

OLVASD EL EZT IS!

gondor pasi
  • születésnap
  • párkapcsolat

Melyik napon született?

no szoke
  • főnök
  • pénz és munka

Mit gondol rólad a főnököd?

Ezt is szeretjük