Melyik napon született a pasid?
Így teheted boldoggá az ágyban
Ha nem szeretnél konkrétan rákérdezni, mi is az, ami igazán lázba hozza kedvesed, olvasd el cikkünket!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a férfiakat jóval könnyebb izgalomba hozni, mint a szebbik nem tagjait, azért nem árt tisztában lenned vele, hogyan teheted igazán boldoggá az ágyban kedvesed. Lehet, hogy a gyors menetek lobbantják lángra, de az is előfordulhat, hogy orális szex nélkül nem tudja elképzelni a szeretkezést. Ha kiszámolod, a hét melyik napján született, mindenre fény derül.

Milyen napon született?

Számold ki, a hét melyik napján született, és olvasd el az elemzést!

Mikor született?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn született

Bár alapvetően nem veti meg az egész éjszakán át tartó szexet, igazán a gyors numerákkal veheted őt le a lábáról. Talán első látásra nem látszik rajta, ám a hétfői nap szülötte a kissé hűvös felszín alatt kimondottan szenvedélyes pasi. Ha igazán boldoggá akarod őt tenni, nem zárkózol el a tüzes és a rendkívül vad szeretkezésektől, melyek leginkább hirtelen felindulásból történnek meg, mellőzve mindennemű tervezést.

Ha kedden született

Elképzelhető, hogy a kedvesed olyan dolgokra vágyik a szexben, melyek neked nincsenek igazán ínyedre. Szexuális fantáziáját nagyon is szabadjára engedi, ha a hálószobában vagytok. Kedveli a segédeszközöket, a furcsa szerepjátékokat, illetve bármit, ami nem kimondottan hétköznapi, de legalábbis szokatlan. Ahhoz, hogy igazán boldoggá tedd őt, valószínűleg bele kell menned ezekbe a játékokba, de ezt csak akkor tedd, ha mindez téged is izgalomba hoz.

Ha szerdán született

Számára elengedhetetlen a szexi fehérnemű a hangulatkeltéshez. Erről sosem szabad megfeledkezned, mert a szerdai pasi sokkal inkább vizuális típus, mint bármelyik másik férfi. Ha pedig az alaphangulat megvan, már szinte bármit tehetsz, a lényeg, hogy te irányíts. Mivel kedveli a domináns nőket, csak az a fontos, hogy saját elképzelésed szerint történjenek a dolgok az ágyban. Hidd el, díjazza majd kormányzásodat.

Ha csütörtökön született

Kedvesed orális örömszerzés nélkül szinte el sem tudja képzelni a szexet. Épp ezért fontos, hogy ez mindig része legyen az előjátéknak, sőt, olykor ezek a nyelvi trükkök jelentik számára magát a szeretkezést. Rendkívüli módon izgatja, ha ő kényeztethet téged, de persze azért cserébe elvárja, hogy te is meglehetősen aktív és lelkes légy e tekintetben. Ha pedig ez irányú vágyait kielégíted, már bármire ráveheted az ágyban.

Ha pénteken született

Először is: ne az ágyban tedd boldoggá. Ami leginkább izgatja a fantáziáját, az a különös helyszíneken történő szeretkezések gondolata. Meglehetősen spontán férfi a kedvesed, így nem szereti az előre eltervezett esti összebújásokat. Ha azonban váratlanul letámadod egy hétvégi kiránduláson, az uszoda öltözőjében, esetleg a munkahelyén, azzal valóra válhatod titkos álmait, és igazán boldoggá teheted őt.

Ha szombaton született

Férfi létére nem igazán kedveli a gyors numerákat, szerinte annak csupán akkor van értelme, ha időhiányban szenvedtek. Általában sokkal jobban élvezi a hosszú és gyengédséggel teli együttléteket. Szeret energiát és időt szánni a szeretkezésekre, hiszen pontosan tudja, hogy a szex mennyire fontos része a kapcsolatotoknak. Mindezek miatt nem lesz nehéz dolgod, ha igazán boldoggá akarod őt tenni az ágyban: mindössze légy nagyon odaadó és figyelmes.

Ha vasárnap született

Elsősorban a kreativitást díjazza az ágyban. A vasárnapi pasi ugyanis elég hamar ráun a misszionárius pózra - illetve bármelyik másikra is -, ha túl gyakran találkozik vele. Amennyiben tehát szeretnél a kedvében járni, lapozd át a Káma-Szútrát, és engedd szárnyalni a fantáziádat. Nem az a fontos, hogy rendkívül hajlékony legyél, sokkal lényegesebb, hogy próbálj minden alkalommal egy apróbb újítást vinni az együttléteitekbe.

OLVASD EL EZT IS!

no gyongy has
  • horoszkóp
  • erotikus

Milyen a szexualitásod?

no kozeli telefon
  • kínai horoszkóp
  • szexhoroszkóp

Kínai szexhoroszkóp

Ezt is szeretjük