Melyik napon született a pasid?
Ezt keresi a nőkben
Nem egyszerű olvasni a férfiak gondolataiban. Vajon szeretőre vágynak, vagy életük párját keresik?

beauty and style
Top olvasott cikkek

Alapvetően minden férfi ugyanarra vágyik: a nőre. De a képlet azért ennél kicsit bonyolultabb. Van, aki azt szeretné, hogy a párja egyben a barátja is legyen, míg mások megelégszenek a szexuális örömök hajszolásával is. Ha öröknaptárunk segítségével kiszámolod, a hét melyik napján született a pasid, sok mindenre fény derül.

Milyen napon született?

Számold ki, a hét melyik napján született, és olvasd el az elemzést!

Mikor született?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn született

Nem kedveli a nagyszájú, szókimondó nőket. Mivel alapvetően a hétfői pasi is elég szűkszavú, a csendes és visszafogott hölgyeket részesíti előnyben. Sokszor meglehetősen szűzies nőt választ párjául. Szereti, ha nem adod könnyen magad, ha úgy érzi, meg kell téged hódítania. Ráadásul a hosszas udvarlás alatt van ideje arra, hogy alaposan megismerjen téged. Ha tehát meg akarod szerezni a hétfői pasit, csak semmi hirtelen mozdulat!

Ha kedden született

Egész egyszerűen a rejtélyt keresi a nőkben – a keddi pasi ugyanis nagy felfedező. Nem vágyik arra, hogy nyílt lapokkal játssz, és teljes egészében őszinte légy – az olyan nőket szereti, akiket hosszú évek alatt sem lehet megfejteni. Ha tehát szeretsz játszani, a keddi pasi a te embered. Bátran vedd elő a tarsolyodban fellelhető összes női fortélyt és praktikát. Légy minél csábítóbb és bonyolultabb – add meg neki, amire vágyik.

Ha szerdán született

Bár fontos számára az erotika és a szexualitás, a szerdai nap szülötte pontosan tudja, hogy egy hosszabb távú kapcsolathoz ennél jóval többre van szüksége. Épp ezért első körben mindig a barátot keresi az ellenkező nem tagjaiban. Gyakran megesik, hogy egy régóta ismert barátja iránt lobban szerelemre. Ha el akarod csábítani, nincs más dolgod, mint a közelében lenni, nagyokat beszélgetni vele, és éreztetni, hogy készen állsz a barátságnál akár egy kicsit többre is.

Ha csütörtökön született

Egészen egyértelműen és leplezetlenül a szeretőt keresi a nőkben. Nincs igazán szüksége tartós kapcsolatokra, többnyire csak a testiség örömére vágyik. Bár időnként megesik vele, hogy beleszeret egy-egy alkalmi partnerébe, nem különösebben jellemző, és nem is tartanak sokáig nála ezek az érzelmi hullámverések. Ha tehát tartós kapcsolatra vágysz, nem éppen a legszerencsésebb választás számodra a csütörtöki férfi.

Ha pénteken született

Igazi férfi a pénteki nap szülötte: egyformán vágyik a veszélyre és a játékra. Pontosan ezért a nagybetűs Nőt keresi az ellenkező nemben. Így választottjának egyszerre kell rendelkeznie az összes női fortéllyal, ugyanakkor elvárja tőle a teljes őszinteséget is. Legyen szerető, anya és társ. Nem egyszerű tehát megfelelni az elvárásainak, ha azonban képes vagy rá, hosszú és igazán tartalmas párkapcsolatra számíthatsz.

Ha szombaton született

Felnőttként sokszor játékosan, olykor szinte gyerekesen viselkedik. Ennek megfelelően az anyát keresi a nőkben. Gyakran választ olyan nőt, aki temperamentumában és külső adottságaiban is hasonlít a saját édesanyjára. Nem feltétlenül kell azonban ettől megijedned, hiszen ennek ellenére – fontos szituációkban – képes felnőtt módjára viselkedni. Emellett viszont elvárja a szombati pasi, hogy rendelkezz olyan tulajdonságokkal, mint az odaadás és a feltétlen szeretet.

Ha vasárnap született

Komoly, felnőtt férfi, aki elsősorban társa vágyik. Választottjától elvárja, hogy egyenrangú félként álljon mellette, ha komoly döntésekre kerül a sor. Ha a vasárnapi pasi egyszer elkötelezi magát melletted, valószínűleg komolyan is gondolja, és nagyon sok negatív élmény kell ahhoz, hogy visszavonja döntését. Ha igazi, felnőtt kapcsolatra vágysz, a vasárnapi nap szülötte lehet a legideálisabb választás számodra.

OLVASD EL EZT IS!

ferfi hatso szandek
  • születésnap
  • női hiba

Mikor született a pasid?

Ezt is szeretjük