Melyik napon született a pasid?
Ez élete legnagyobb kísértése
Erotikus kalandok vagy karrierépítés? Életének mely területe fontos annyira, hogy még téged is háttérbe szorít?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden férfinak megvan a maga gyenge pontja. Egyesek képtelenek ellenállni a hatalomnak, míg mások a pénz után futnak. Ahhoz, hogy hosszú távra tervezhess a pasival, nem árt tisztában lenned azzal, mi is élete legnagyobb kísértése – aminek talán nem tud majd ellenállni. Számold ki, a hét melyik napján született, és olvasd el, mire számíthatsz.

Milyen napon született?

Számold ki, a hét melyik napján született, és olvasd el az elemzést!

Mikor született?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn született

Szeretné az utolsó cseppig kihasználni a sors adta lehetőségeket. Számára az egész világ egy hatalmas buli. Élete legnagyobb kísértése pedig tulajdonképpen az élet élvezete. Mindegy, hogy szórakozásról, szexről vagy munkáról van-e szó, neki az első és legfontosabb dolog mindig az lesz, hogy jól érezze magát. Épp ezért nehéz lehet vele, de egy kis határozottsággal talán ráveheted, hogy vegye számításba a külvilágot, elsősorban a te igényeidet is.

Ha kedden született

Ő az a tipikus nyakkendős-öltönyös üzletember – számára az első mindig a munka. Élete legnagyobb kísértése a karrierje, és minden egyéb dolgot képes alárendelni ennek. Emiatt pedig előfordulhat, hogy komoly erőfeszítésedbe kerül, hogy rávedd, néha azért veled is foglalkozzon. A keddi nap szülöttével tervezett közös jövő nem lehetetlen, csak kicsit nehéz.

Ha szerdán született

Kimondottan veszélyes típus. A szerdai nap szülötte egész egyszerűen a női nem rajongója. Elkötelezett híve a szépségnek és a szexualitásnak. Épp ezért gyakran esik kísértésbe a szebbik nem társaságában. Akkor is nehezen áll ellen ennek az erős vágynak, ha éppen párkapcsolatban él. Épp ezért, amennyiben hosszú távra tervezel vele, jól teszed, ha igyekszel kielégíteni szexuális fantáziáit – nehogy máshol keresse a boldogságot.

Ha csütörtökön született

Mindig is jellemző volt rá az álmodozás és a nagy tervek szövögetése. Már kamaszkorában lenyűgözte baráti körét a jövőről alkotott színes és izgalmas elképzeléseivel. Élete legnagyobb kísértése az önmegvalósítás. Szeretné kreatív energiáit kamatoztatni, ám könnyen beleesik abba a hibába, hogy a sok tarkabarka terv mellett eltörpül élete párja. Amennyiben kedvesed a csütörtöki nap szülötte, jól teszed, ha időnként visszarángatod a valóságba.

Ha pénteken született

Rendkívül odaadó a szerelemben, de azért nem éppen egyszerű eset. A legnagyobb kísértése akkor mutatkozik meg, amikor péntek este betoppannak a haverok néhány üveg sörrel, annak ellenére, hogy ti már megbeszéltetek egy közös mozizást. Ilyenkor rendszerint megfeledkezik rólad, és hajnalig tart a tivornya. Ha hosszú távú terveid vannak vele, ajánlott idejében felállítani a szabályokat.

Ha szombaton született

Szereti a rongyrázást, a pezsgős-kaviáros bulikat, de ami igazán lényeges számára, az a pénz. Élete legnagyobb kísértését az anyagiak jelentik. Előfordulhat, hogy olykor a te megkérdezésed nélkül elvállal egy munkát, mely ugyan rengeteget fizet, de azzal a hátulütővel jár, hogy hónapokig nem látjátok egymást. Ha nehezen viseled az effajta mellőzöttséget, szerencsés még idejében tisztázni az elvárásokat.

Ha vasárnap született

Zsákbamacska. Fiatalabb korában még rendkívül kedves, figyelmes és odaadó társ. A későbbiekben viszont előfordulhat, hogy olyan negatív tulajdonságaira derül fény, melyekre álmodban sem gondoltál volna. Élete legnagyobb kísértése a hatalom. Mindez nem csak a munkában, hanem otthon is gyakran megmutatkozik. Ezért csak akkor tervezz vele közös jövőt, ha érzel magadban annyi határozottságot, hogy kiegyenlítsd ezt a tulajdonságát.

OLVASD EL EZT IS!

ferfi hatso szandek
  • születésnap
  • női hiba

Mikor született a pasid?

Ezt is szeretjük