Milyen a hozzád illő férfi? Születésed napjából megtudhatod
Hétfőn, kedden vagy a hét másik napján születtél? Öröknaptárunk segít megmondani.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mire az ember megtalálja a nagy Ő-t, rendszerint tucatnyi csalódáson megy keresztül, és bár egytől egyig mindből tanul valamit, a sok könnycseppért, csalódásért mégis kár.

Az igazit felismerni azonban nem úgy megy, ahogyan a filmekben. Csak nagyon ritkán érzi azonnal, már a legelső pillanattól az ember, hogy akivel szemben áll, az valóban élete párja lehet, akivel együtt marad jóban-rosszban, aki boldoggá teszi, és akivel közös gyerekei lesznek.

Mi segíthet mégis abban, hogy a sok kakukktojás közt az ember megtalálja, akit keres? A hatodik érzék nagyon jó segítség, ahogy az is igaz, hogy a puding próbája az evés - tehát egy esélyt érdemes adni, hogy kiderüljön, párként, potenciális férjként milyen is egy újonnan megismert férfi.

Ami azonban még ezeken felül jó segítség lehet, az az ezotéria, amely az univerzumban cikázó és ható energiák tolmácsa, illetve a sors keze tenyérvonalaiból kiolvassa a jövőt.

Az ezotéria szerint a születés időpontja döntő szerepet játszik a sors és a személyiség alakulásában. Alábbi képgalériánkból megtudhatod, születésed napja alapján ki lehet a te tökéletes párod. Ha nem tudod, melyik napon születtél a hét napjai közül, kalkulátorunk segít neked.

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Milyen férfi illik hozzád?

Ha, kiszámoltad, akkor lapozz bele a képgalériába, és keresd ki a születésed napja alapján neked szóló választ.

Segítő kövek

Szerelem, szerencse, pénz? Bármire vágysz, ezek a kövek segíthetnek bevonzani. Nézd meg, melyik mire jó!

Ezt is szeretjük