Mennyire tartanak önzőnek?
Születésnapod elárulja
Segítőkész embernek tartanak, akire mindig számíthatnak, vagy inkább úgy gondolják, magadnak való vagy?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nehéz megtalálni az egyensúlyt a saját elképzeléseid megvalósítása és a környezeted támogatása között - a kettő ugyanis sokszor ellentmond egymásnak. Vajon elég segítőkész vagy, netán környezeted egoistának tart? Számold ki, a hét melyik napján születtél, és tudd meg, a közelebbi és távolabbi barátaid mit gondolnak rólad!

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn születtél

Gyakran az önfeláldozásig terjed a segítőkészséged, ám kizárólag a közeli barátok érdemlik ki azt a privilégiumot, hogy minden körülmények között számíthatnak rád. A legkevésbé sem veszed tekintetbe azoknak az érdekeit, akikkel csak felszínes ismeretség köt össze. Nincs ezzel semmi gond - te így osztottad fel a világot -, ám ne csodálkozz, ha emiatt sokan önzőnek tartanak. Legyen elég, hogy a barátaid tisztában vannak ennek ellenkezőjével.

Ha kedden születtél

Segítőkészségednek köszönhetően barátaid bátran számíthatnak rád, ám mégsem vagy kimondottan önzetlen ember. Szolgálataidért cserébe ugyanis minden körülmények között elvárod a viszonzást. Ha valakivel jót tettél, arra a továbbiakban emlékeztetni fogod - kiváltképp, ha szükséged van a segítségére. Emiatt gyakran gondolják rólad, hogy érdekember vagy. Bizonyítsd be az ellenkezőjét!

Ha szerdán születtél

Sokszor előfordul, hogy minden ok nélkül vagy kedves az emberekkel. Néha olyankor is számíthatnak a segítségedre, amikor már bőven rászolgáltak arra, hogy levegőnek nézd őket. Túlzásba viszed az önzetlenséget, és ezzel környezeted tisztában is van - gyakran ki is használják. Nem kellene attól tartanod, hogy mit gondol rólad a külvilág, ha valaki nem érdemli meg, hogy szívélyes légy vele, akkor ne pazarold rá az energiáidat.

Ha csütörtökön születtél

A nagylelkűség szobrát nem rólad mintázzák. Ha éppen szükséged van valamire, gondolkodás nélkül behajtod a környezeteden, a viszonzást azonban várhatják. Időnként meg is szólnak ezért. Te ilyenkor fogadkozol, hogy változtatsz a viselkedéseden, ám az első fellángolás után minden megy a régi kerékvágásban. Amennyiben így folytatod, ne csodálkozz, ha idővel elpártolnak mellőled.

Ha pénteken születtél

Meglehetősen önfejű vagy a hétköznapokban. Ha valamit egyszer kitalálsz, annak úgy kell lennie, és pont - nem vagy hajlandó változtatni az elképzeléseiden.

Ez a fajta viselkedés sokak szemében önzésnek tűnhet. Ám azok, akik egy kicsit jobban ismernek, pontosan tudják, hogy rögeszmés természetednek semmi köze nincs az egoizmushoz, inkább abból fakad, hogy félsz a változásoktól, és nem szívesen mondasz le a már bevált dolgokról.

Ha szombaton születtél

Távolról úgy tűnik, hogy az esetek döntő többségében magadra gondolsz, ám a látszat csal. Ha úgy érzed, a hozzád közel állóknak szükségük van rád, gondolkodás nélkül félreteszed a saját - akár halaszthatatlan - dolgaidat, és ott segítesz, ahol tudsz. Ez azonban csak akkor van így, ha valóban nagy a baj. Azt nem hagyod, hogy minden apró kéréssel téged zaklasson a környezeted - erre időnként fel is hívod a figyelmüket.

Ha vasárnap születtél

Meglehetősen rapszodikus jellem vagy. Ha éppen úgy tartja a kedved, önzetlenül segítesz a távolabbi ismerősöknek is, ám ez az állapot nem állandó. Amennyiben valaki egy aprósággal megbánt, te pillanatok alatt felfújod a problémát, és bezárkózol. Ilyenkor pedig szinte kizárt, hogy bárki gondja elkezdjen foglalkoztatni. Mindez nem egoizmusból fakad, sokkal inkább túlérzékenységedből, de környezeted gyakran félreérti.

OLVASD EL EZT IS!

lanyok
  • változás
  • jellem

Mikor születtél?

telefon ferfi
  • férfivágy
  • melyik napon születtél?

Mi a pasi legnagyobb kísértése?

Ezt is szeretjük