Mit nem várhatsz el a pasidtól?
Születésnapja elárulja
A kapcsolatban fontos a kompromisszumkészség, de bizonyos dolgokat felesleges elvárnod a férfitől.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az első pár hónapban minden tökéletesnek látszik. Te is próbálod a legjobbat kihozni magadból, és párod is igyekszik maximálisan a kedvedben járni. Ám ahogy telik az idő, a kevéssé vonzó tulajdonságok is előtérbe kerülnek.

Ilyenkor elkezdődik az egymáshoz csiszolódás és a másik bizonyos mértékű átalakítása. Vannak azonban olyan dolgok, melyekre nem lehet rávenni a férfiakat.

Milyen napon született?

Számold ki, a hét melyik napján született, és olvasd el az elemzést!

Mikor született?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn született

Teljesen természetes, hogy egy kezdődő párkapcsolat háttérbe szorítja a barátokat. Ám amint elmélyül kicsit a szerelem, a haverok újra visszatérnek kedvesed életébe - a hétfői pasi számára különösen fontosak a régi jó cimborák. Nem várhatod el tőle, hogy teljes egészében lemondjon azokról az emberekről, akiket sokkal régebb óta ismer, mint téged, és valószínűleg nagyon is fontos helyet foglalnak el az életében.

Ha kedden született

Úgy tűnik, a férfiak genetikai kódjában benne van, hogy egy-egy formás láb vagy vonzó dekoltázs után meg kell fordulni. Érthető, hogy ez bosszant téged, és párod tudomására hozod, azt azonban nem várhatod el a keddi nap szülöttétől, hogy rá se nézzen más nőkre. Ezzel csak felesleges feszültséget generálsz kettőtök között. Jobban teszed, ha elfogadod, hogy kedvesed így működik: hiába hord rózsaszín szemüveget, azért átlát rajta.

Ha szerdán született

Valószínűleg éppen azért szerettél bele a szerdai nap szülöttébe, mert kedves, érzékeny - és talán egy kicsit visszahúzódó is. Ha időközben rájössz, hogy te mégis inkább a határozott macsókra buksz, nehezen formálod majd át őt. Bár a magabiztosság kétségkívül vonzó lehet, nem adatik meg mindenkinek. Tehetsz néhány próbálkozást önbizalma megerősítésére, de fogadd el, hogy ő alapvetően nem az a nagyképű pasas.

Ha csütörtökön született

Bizonyos nézetek szerint a párkapcsolatoknak a teljes őszinteségen kell alapulniuk. Lehet, hogy ez nálad működik, ám, ha a csütörtöki nap szülöttével hoz össze a sors, ne ragaszkodj görcsösen ehhez az elgondoláshoz. Nem várhatod el tőle, hogy múltjának minden egyes apró részletéről beszámoljon - kezdve a gyerekkori történetektől egészen a volt barátnőkig. Lehet, hogy te ebben az intimitást látod, ő azonban csak a láncok csörgését hallja.

Ha pénteken született

Minden kislány álmodozik a szőke hercegről, aztán valamivel később a magazinok címlapján szereplő izmos macsókról, akikbe az összes férfiaktól elvárt pozitív jellemvonást beleképzelheti.

A pénteki nap szülöttétől ne várd el, hogy kicsit is hasonlítson az efféle idolokhoz. Ő hús-vér férfi, az összes jó és kevésbé jó tulajdonságával együtt. Ha azt szeretnéd, hogy egy általad elképzelt eszménykép módjára viselkedjen, könnyen elveszítheted.

Ha szombaton született

Sok pár vallja, hogy ők nem pusztán szerelmesek, de egymás legjobb barátai is. Valóban irigylésre méltó helyzet, ám elérése nem sikerülhet mindenkinek. A szombati pasitól legalábbis nem várhatod el, hogy a legjobb barátod legyen, és olyan dolgokat beszélhess meg vele, melyeket a barátnőiddel szoktál. Fogadd el, hogy nem kaphatsz meg mindent tőle, és mindkettőtöknek szüksége van más kapcsolatokra is.

Ha vasárnap született

Mindig komoly dolog, amikor az új pasit bemutatod a barátaidnak, és örülsz, ha jól megértik egymást - ez egyfajta mérföldkövet jelent a kapcsolatban. Előfordulhat azonban, hogy nem élvezi különösebben a barátaid társaságát.

Ebben az esetben tehetsz még egy-két próbálkozást arra, hogy megkedveljék egymást, ha azonban ez nem következik be, ne várd el a kedvesedtől, hogy rendszeresen veletek tartson a közös bulik alkalmával.

OLVASD EL EZT IS!

telefon ferfi
  • férfivágy
  • melyik napon születtél?

Mi a pasi legnagyobb kísértése?

Ezt is szeretjük