Melyik napon születtél?
Ilyen férfi lennél
Talán te is eljátszottál már a gondolattal, milyen férfi válna belőled. Vajon a Casanova-típust testesítenéd meg, netán a romantikus hőst?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bizonyára számtalanszor hallottad már, hogy a szebbik nemnek jóval több szereppel kell megbirkóznia, mint a férfiaknak. Valóban nehéz egyszerre anyának, szerető feleségnek és dolgozó nőnek lenni. Ha nemcsak az érdekel, milyen anya válik majd belőled, hanem arra is kíváncsi vagy, milyen pasi lennél, most kiderülhet. Számold ki, melyik napon születtél, és tudd meg, hogy mutatnál férfitestben!

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn születtél

Furcsamód férfiként elsősorban a nőies vonásaid kerülnének előtérbe. Rendkívül érzékeny és figyelmes pasi lenne belőled - amolyan lányos anyák álma. Félénkséged gyakran meggátolna az új élmények gyűjtésében - mind a karrier, mind a magánélet szempontjából. Az első körök lefutását követően azonban nem adódnának komoly problémáid, és az irányítást sem engednéd ki a kezedből.

Ha kedden születtél

Valószínűleg nem rólad mintáznák a megbízhatóság és a hűség szobrát. Életed döntéseit elsősorban a tesztoszteronszintednek rendelnéd alá. Igazi Casanova módjára alighanem időd nagy részét a szebbik nem meghódításának szentelnéd. Kedvességeddel viszonylag hamar elcsavarnád a nők fejét, a megtartásukra azonban már nem jutna se kedved, se energiád.

Ha szerdán születtél

Meglehetősen racionális férfi válna belőled, aki történjék bármi, ragaszkodik hozzá, hogy mindkét lába a földet érintse. Az a fajta pasi lennél, aki az érzelmeket némi fenntartással kezeli, és sokszor inkább biztos távolból szemléli, minthogy megégetné magát. Nem szívesen keverednél szexuális kalandokba sem, inkább türelmesen várnál az igazira.

Ha csütörtökön születtél

Szeretnéd az élet minden örömét és összes lehetőségét kihasználni. Férfiként valószínűleg jóval merészebb, egyúttal meggondolatlanabb is lennél, mint női mivoltodban. Remek humoroddal könnyen lenyűgöznéd az ellenkező nem tagjait. Az első sikereket követően azonban már nehezebben vennéd az akadályokat. Előbb-utóbb kiderülne, hogy a sok szövegelés mögött olykor nincs semmi.

Ha pénteken születtél

Az a fajta pasi lennél, aki mindig a társaság középpontjában van, barátait a legizgalmasabb történetekkel nevetteti meg, ám ennek ellenére inkább zárkózott, mint oldott.

Bár a felszínen azt mutatnád, mennyire fesztelen és könnyed vagy, problémáidat nehezen adnád ki magadból, ahhoz túlzottan magadnak való lennél. Meglehetősen kevés emberrel ápolnál őszinte baráti kapcsolatot.

Ha szombaton születtél

Alapvetően jó szándékú és kedves fiú lennél - a nőkhöz figyelmes, és a férfiakkal is könnyen megtalálnád a közös hangot. Ismerőseid rendszerint úgy vélekednének rólad, hogy olyasvalaki vagy, akire minden körülmények között számíthatnak. A valóságban azonban mindaz a szép és jó, amit a külvilág felé sugárzol, nem volna mentes némi álszentségtől sem: a saját dolgaidat mindig előtérbe helyeznéd.

Ha vasárnap születtél

Kissé morózus férfi lennél, akinek értékítéletére talán ad a külvilág, ám közelebbi barátságot nehezen lehet kialakítani vele. Határozott, olykor túlontúl erélyes modoroddal sok embert üldöznél el magad mellől. Ám azok a barátok, akiket nem tudsz megtéveszteni tüskés természeteddel, és igazán közel állnak hozzád, tisztában lennének azzal, hogy az erőteljes személyiség mögött gyakran a félénkség bújik meg.

OLVASD EL EZT IS!

anya lany
  • születésnap
  • nagyi

Melyik napon születtél?

anya lanya
  • jövő
  • születésnap

Melyik napon születtél?

telefon ferfi
  • férfivágy
  • melyik napon születtél?

Mi a pasi legnagyobb kísértése?

Ezt is szeretjük