Mennyire vagy közvetlen a férfiakkal?
Születésnapod elárulja
Feszengsz egy új pasi társaságában, vagy egyszerűen bontod le a kommunikációs gátakat?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A közvetlenség bizonyos fokig megkönnyíti az ismerkedést, és gördülékenyebbé teszi a társalgást két ember között. Ha azonban túlságosan oldott vagy, viselkedéseddel visszatetszést válthatsz ki az ellenkező nem tagjaiból. Az egyensúly megtalálása tehát nem könnyű. Ha kiszámolod, a hét melyik napján születtél, kiderülhet, neked mennyire megy.

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn születtél

Bár elég jól titkolod, valójában nem tudsz olyan természetességgel, annyira közvetlenül kommunikálni az ellenkező nemmel, mint szeretnéd. Kicsit mindig feszültnek érzed magad, ha számodra ismeretlen pasik kerülnek a baráti társaságodba. Ezt a feszültséget gyakran flörtöléssel oldod fel. Bár ilyenkor általában nem akarsz semmit, a férfiak sokszor félreértik a helyzetet. Tehát csak óvatosan!

Ha kedden születtél

Nagyon nehezen oldódsz fel egy új társaságban, különösen férfiak között. Hűvösen és szótlanul viselkedsz az ellenkező nem tagjaival. Hagyod, hogy ők irányítsák a beszélgetést, te sokszor csak bólogatsz, és nagyokat hallgatsz. Pedig hasznos volna, ha lerombolnád a benned feszülő gátakat, és kicsit közvetlenebbül viselkednél a férfiakkal. Ellenkező esetben a rólad kialakított véleményük nagyjából ennyi lesz: csendes lány.

Ha szerdán születtél

Gyakran előfordul veled, hogy túlságosan is közvetlen vagy. Mivel az ismeretség elején nem tartod meg a kellő távolságot, megesik, hogy épp a szándékoddal ellenkező hatást váltasz ki, és elüldözöd a kiszemelt férfit. Ha szimpatikusnak találod a pasit, jobb, ha csak morzsákat hintesz neki, hadd fusson ő utánad. Elegendő, ha egy-egy szemvillanással, pár kedves szóval adsz neki zöld utat.

Ha csütörtökön születtél

Az első találkozás alkalmával félénknek - netán kissé hivatalosnak - tűnhetsz. Mindezt a kezdeti feszengés okozza, ez azonban néhány találkozó alkalmával oldódik benned, és kitűnően ráérzel a kapcsolat rezgéseire. Tudod, hogy mikor lehetsz közvetlen, de amikor kell, hagyod, hogy a férfi legyen a kezdeményező. A baráti kapcsolataidban és a szerelmi viszonyokban egyaránt remekül kamatoztatod ezt a képességedet.

Ha pénteken születtél

Nem vagy kimondottan oldott a férfiakkal. Amennyire lehet, kerülöd a tipikus első randis szituációkat. Ha mégsem úszhatod meg a helyzetet, előfordul, hogy alkohol segítségével válsz fesztelenebbé.

Ilyenkor vigyázz, nehogy átess a ló másik oldalára, és túlságosan közvetlenné válj! Ha ugyanis elveszíted a kontrollt, a következő találkozó alkalmával lesz mit megmagyaráznod. Már, ha lesz következő.

Ha szombaton születtél

Számtalan barátod, haverod kerül ki az ellenkező nem tagjai közül. Egyáltalán nem okoz gondot számodra, ha egy férfitársaságban egyedüli nőként vagy jelen. Ilyenkor általában nem flörtölsz senkivel, magától értetődő természetességgel igyekszel bekapcsolódni a társalgásba - akkor is, ha fociról vagy épp nőkről van szó. Egyenes és nyílt vagy a pasikkal, távol áll tőled mindenfajta mesterkéltség.

Ha vasárnap születtél

Szeretsz férfitársaságban lenni. Kedveled a finom flörtöket, az apró, pajzán megjegyzéseket, élvezed, hogy kipróbálhatod a vonzerődet, ugyanakkor kíváncsi vagy a világról alkotott véleményükre is. Természetesen kommunikálsz velük, nem hagyod, hogy kínos szünetek szakítsák meg a társalgás fonalát. A pasik díjazzák közvetlenségedet, és kedvelik, hogy veled szinte bármiről beszélgethetnek.

OLVASD EL EZT IS!

ferfi ablak
  • párkapcsolati probléma
  • nyugati horoszkóp

Mitől ábrándul ki a pasid?

Ezt is szeretjük