Szerelem vagy pénz
Melyik jut neked?
Mindenkinek mást jelent a boldogság. Van, aki feláldozza a szerelmet a karrier oltárán, és van, akinek a család mindennél fontosabb.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alapvető jellemed már akkor eldőlt, amikor világra jöttél, meghatározva az élet értékeihez való hozzáállásodat. Születésed napja alapján tehát megtudhatod, hogy fontosabb döntéseid a pénz vagy a szerelem javára fognak-e eldőlni.

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn születtél

A magánélet számodra nem sokat ér. Alapvetően a karrier, illetve a ranglétrán való előrehaladás határozza meg életedet, mivel az érzelmeket kevesebbre értékeled a pénznél.

Az anyagi javak minden döntésedet meghatározzák: a társ nem fontos számodra, inkább a feltétel nélküli szabadságot igényled, ezért egyetlen társad a munka. Nem nyugszol addig, amíg olyan pozícióba nem kerülsz, hogy teljes biztonsággal fenn tudd tartani magad, azonban emiatt nemcsak magánéletedet, hanem baráti kapcsolataidat is könnyen tönkreteheted.

Ha kedden születtél

Hektikus, hullámzó érzelmű ember vagy, ezért szakmailag kevésbé megbízható. Az üzleti életben kevésbé tudsz karriert csinálni, inkább a művészet vagy a kommunikáció terén van esélyed jól elhelyezkedni. A pénz azonban másodrendű számodra, elsősorban az számít, hogy hozzád közel álló dologgal foglalkozz, amiben kedved leled. Ha válaszúthoz érkezel, hajlamos vagy első felindulásból dönteni, ami az esetek többségében a magánélet felé sodor. Mivel azonban érzelmeid csapongóak és rendkívül változékonyak, később ezt a döntésedet megbánhatod.

Ha szerdán születtél

Élvezed és keresed a kihívásokat, azonban az élet mindig területén őszinteségre van szükséged. Emiatt a feszített tempót diktáló, dinamikusan fejlődő üzleti szférában nem igazán tudsz elhelyezkedni, bár kitartásod és energiád bőven megvan a követelmények teljesítésére. Ha valamit csinálsz, azt teljes energiával és lelkesedéssel teszed, azonban fontos, hogy érzelmileg is kihívást jelentsen, amivel foglalkozol. A szenvedély nagy szerepet játszik életedben, nemcsak magánéleti, de szakmai téren is, ezért olyan területen tudsz végleg elhelyezkedni, ami belső lényednek is kihívást jelent, ezáltal egyszerre lesz szakmád és hobbid.

Ha csütörtökön születtél

Szinte soha nem vagy képes kihozni magadból a maximumot, mivel állandó kisebbségi komplexusod visszatart. Egy kellően energikus és magabiztos, szerető társ ezt a görcsöt feloldhatja benned, azonban, ha magadra maradsz, hajlamos vagy visszasüllyedni az önsajnálatba. Ha támaszt és támogatást kapsz, sokra vagy képes, és körültekintő odafigyeléssel dolgozol, azonban a ranglétrán előrefelé haladva hajlamos vagy elfelejteni, hogy mindezt csakis az érzelmi támogatásnak köszönheted. A karrier mámorában olykor nem veszel tudomást a magánéletedről, ami végzetes hiba lehet.

Ha pénteken születtél

Végletes személyiség vagy, mottód: „Mindent vagy semmit!” A leghevesebb munka fázisait a legteljesebb nihil követi nálad, ezért megbízható, egyenletes karrierre képtelen vagy. Nálad nem a magánélet és a karrier közt dől el a meccs, hanem a hedonizmus és a munkamánia közt döntesz. Hajlamos vagy az élvezeteket hajszolni, úgyhogy biztos magánéleti háttered szinte soha nincs, ahogyan pénzed sem. Legyen ugyanis bármilyen jól fizető állásod, a pénzt rögtön elherdálod, de legalább kiélvezed minden cseppjét.

Ha szombaton születtél

A klasszikus értékek jelentik számodra a legtöbbet, ezért mindenképpen családalapításra törekszel. Először azonban az anyagi hátteret igyekszel megteremteni, a házasság és az érzelmesebb részletek csak azután jöhetnek. Döntéseidet ezért sokszor a karrier határozza meg, a háttérben azonban mindig családod érdekei állnak, ha ezt ők nem is feltétlenül tudják. Igyekezz elkerülni azt a pontot, amikor szeretteid megkérdőjelezik elveidet, mert néha egy szerény hétvégi kirándulás többet érhet, mint egy borsos előléptetés, és az ezzel járó új autó.

Ha vasárnap születtél

Az élet számodra csupa harc és kihívás. A munkába legalább akkora energiával veted bele magad, mint a szenvedélybe, és meg sem állsz egészen a legfelső lépcsőfokig. Vezetőnek születtél, azonban hajlamos vagy rosszul megítélni beosztottjaid teljesítményét: ne várd el, hogy mindenki olyan kifogyhatatlan energiákkal rendelkezzen, mint te! Bár jó főnök vagy, kitartásodnak köszönhetően alacsonyabb pozíciókban is képes vagy dolgozni, azonban ezek az energiák érzelmi életedből hiányoznak. A kapcsolat számodra inkább a nemiségre korlátozódik, mivel áldozatokra nem vagy képes, és könnyen beletörődsz a kudarcba.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük