Milyen karrier vár rád?

Születésnapod elárulja

Kíváncsi vagy, vajon a fényes karrierről szőtt álmaid megvalósulnak, vagy az egész csak ábránd marad? Cikkünkből megtudhatod.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Míg egyesek számára a munka inkább csak másodlagos – a családi élet mellett –, addig mások mindent megtesznek azért, hogy minél lenyűgözőbb szakmai sikereket érjenek el. Természetesen ez utóbbi még nem garantálja, hogy a karrierről szőtt tervek valóra is válnak. Ha kiszámolod, a hét melyik napján születtél, megtudhatod, rád milyen pályafutás vár.

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn születtél

A szakmai sikerek általában nem motiválnak, hiszen fontosabb számodra a családi élet. Amennyiben mégis úgy alakul, hogy egy foglalkozás komolyan érdekelni kezd, az általában valamilyen kreatív vagy tudományos területhez kötődik. Ám ebben az esetben is úgy gondolod, hogy szeretteid minden helyzetben elsőbbséget élveznek. Mindezek miatt a nagyobb szakmai diadalok valószínűleg elkerülnek majd életed során, ám ezt nemigen bánod.

Ha kedden születtél

Nem vagy az a típus, aki különösképpen vágyik a kihívásokra, és minden erejével azon van, hogy megmutassa a világnak, mire is képes. Sokkal jobban szereted megkeresni az élet által kínált kiskapukat, mindazokat a lehetőségeket, melyekkel könnyíthetsz a sorsodon. Ügyesen taktikázol, ha karrierépítésről van szó, és könnyen előfordulhat, hogy viszonylag hamar meg is találod a számításaidat az üzleti szférában.

Ha szerdán születtél

Szeretsz új dolgokat kipróbálni, egyetlen foglalkozás sem köt le túl sokáig – afféle életművész típus vagy. Úgy érzed, hogy az élet még számtalan lehetőséget kínálhat neked, épp ezért nem szeretnél lehorgonyozni egy konkrét szakterületnél. Élvezed ezt a csapongást, de idővel érdemes volna elgondolkoznod rajta, hogy amennyiben komoly szakmai sikerekre vágysz, mégiscsak illene hosszabb távon tervezned: leginkább valamilyen kreativitást igénylő területen.

Ha csütörtökön születtél

Sosem választanál hivatást csak azért, mert már a szüleid is azzal foglalkoztak. Megvárod, míg beleszeretsz egy szakterületbe, és ez alapján hozod meg a döntést. Ez a hozzáállás pedig segíteni fog abban, hogy kitarts a választásod mellett. Mentalitásodból adódóan valószínűleg valamilyen művészeti ág felé húz a szíved, és alkotókészségednek, valamint kitartásodnak köszönhetően minden bizonnyal szép sikereket érhetsz el a munkában.

Ha pénteken születtél

Szeretsz megküzdeni a sikerért, és nem különösebben értékeled azokat a dolgokat, melyeket könnyen kapsz meg.

Ha a sikerek hiphopp az öledbe hullnak, előfordulhat, hogy egyszerűen odébbállsz, és újabb kihívásokat keresel. Igazi úttörő vagy, ezért azokat a szakterületeket, ahol fantáziára, kitartásra és kreatív gondolkodásra van szükség, neked találták ki. Arra azonban vigyázz, hogy azért ne eméssze fel minden energiádat a munka.

Ha szombaton születtél

Annak ellenére, hogy első ránézésre gyakran céltudatosnak és határozottnak tűnsz, nem áll messze tőled az álmodozás. Ezzel a tulajdonságoddal azonban megnehezíted a szakmai előrejutásodat, hiszen míg mások megtesznek bizonyos lépéseket a karrierjük érdekében, te sokszor csak elképzeled őket. Ahhoz, hogy komolyabb sikereket érj el a munkádban – valamilyen alkotói területen –, fontos lenne, hogy kicsit hatékonyabb és előrelátóbb legyél.

Ha vasárnap születtél

Ha munkáról van szó, nem kedveled a meglepetéseket. Szereted kidolgozott tervek alapján építeni a karrieredet, és tenni a dolgodat. Amennyiben önálló vállalkozásba kezdesz, komoly eredményeket érhetsz el, ugyanakkor valamilyen számviteli vagy pénzügyi pályán is megtalálhatod a számításaidat. Mindössze arra vigyázz, hogy ne rémülj meg, ha a szakmai események egy kicsit eltérnek az előzetes számításaidtól – tanulj meg rögtönözni!

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük