Melyik napon születtél?
Így alakul a karriered
Gördülékeny szakmai pályafutásra számíthatsz, vagy rengeteg nehézséggel és buktatóval kell számolnod a jövőben?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Van, akinek keményen meg kell harcolnia a sikerért, míg másoknak mintha minden eredmény az ölükbe hullana. Számítsd ki öröknaptárunk segítségével, hogy a hét melyik napján születtél, és tudd meg, milyen szakmai jövőre számíthatsz!

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn születtél

Szakmai pályafutásodat igen gyakran keresztezik váratlan lehetőségek, melyeket okosan kell kihasználnod. Ez azonban nem egyszerű, mivel hajlamos vagy a meggondolatlan döntésekre. Ha felajánlanak valamilyen csábító munkát, először mindig igyekezz végiggondolni, hogy mit is várhatsz az állástól hosszútávon. Szép karrierlehetőségek várnak rád pedagógiai, illetve nyelvi területen. Ezen a vonalon érdemes tehát elindulnod.

Ha kedden születtél

Gyermekkorod óta tudod, hogy mi az, ami igazán érdekel. Mindig lenyűgöztek a nem kimondottan hétköznapi foglalkozások. Így például a különböző művészeti ágak, melyek elegendő teret adhatnak kreatív energiáid kiélésének. Ha azonban valóban ezt az utat választod, légy tisztában azzal, hogy nagy áldozatokat kell majd meghoznod karriered érdekében. Ám, ha mindezt megteszed, rendkívüli lehetőségek nyílnak meg előtted.

Ha szerdán születtél

Életed minden területét – így karrieredet is – éveken át a véletlenek sorozata tarkítja. Te vagy az az ember, aki nemigen hajlandó elköteleződni egy bizonyos kapcsolat, életforma vagy munka mellett. Szereted a szabadságot, és imádsz improvizálni. Sokáig havonta változtatod a munkahelyeidet. Idővel viszont hosszú távú terveket kezdesz szövögetni, melyhez nem árt kicsit megkomolyodnod. Jól teszed, ha valamilyen műszaki pálya mellett teszed le a voksod.

Ha csütörtökön születtél

Nem lesz egyszerű a szakmai pályafutásod – rengeteg buktatóra számíthatsz a munkád során. Ám, ha képes vagy átugrani ezeket az akadályokat, és szívvel-lélekkel kitartasz a választott foglakozásod mellett, a sok igyekezet meghozza majd gyümölcsét. Legjobb választás számodra valamilyen humán terület. Ez lehet pedagógia vagy nyelv, a műszaki jellegű pályákat azonban jobban teszed, ha inkább másra hagyod.

Ha pénteken születtél

Semmi nem fog az öledbe hullani – téged valahogy elkerülnek azok a munkák és kiugrási lehetőségek, melyekkel könnyen juthatnál pénzhez és elismeréshez. Ezt azonban egyetlen pillanatig sem bánod, hiszen mindig is szerettél megküzdeni álmaidért, és csak azt az eredményt értékeled, ami nem jön könnyen. Rengeteg munkával és egy nagy adag kitartással viszont szép sikereket érhetsz el minden olyan területen, ahol szükség van a kreatív energiáidra.

Ha szombaton születtél

Temérdek dolog érdekel, számtalan foglakozásba szeretnél egy kicsit belekóstolni. Amint azonban jönnek az első buktatók, hajlamos vagy odébbállni. Néhány év és egy tucat munkahely után valószínűleg magadtól is rájössz majd, hogy nem fogsz olyan szakmát találni, ami minden tekintetben megfelel előzetes elvárásaidnak. Tehát – ha még nem tetted meg – épp itt az ideje, hogy válassz végre egy hivatást. Szép sikereket érhetsz el például az idegenforgalom, illetve a vendéglátás területén.

Ha vasárnap születtél

Minden gyereknek igen színes álmai és elképzelései vannak arra vonatkozóan, hogy mihez is kezd majd, ha nagy lesz. Aztán az évek múlásával ezek a tervek és ábrándok elsikkadnak, és racionálisabb, ámde annál szürkébb foglakozások veszik át a helyüket. Neked azonban nem kell ezen az úton járnod. Ragaszkodj az álmaidhoz! Ha elég állhatatosság szorult beléd, egy kis szerencsével véghezviheted mindazt, amire gyerekként vágytál.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük