Mikor születtél?

Ebben vagy felülmúlhatatlan

Egy kis pozitív megerősítésre vágysz? Tudd meg, melyik az a tulajdonságod, mely lenyűgözővé tesz a környezeted szemében.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Van, aki a belső nyugalmával és a belőle áradó hihetetlen harmóniával nyűgözi le a körülötte élőket, míg más inkább az érdekérvényesítés terén felülmúlhatatlan. Ha szeretnéd megtudni, miben vagy utolérhetetlen, számold ki, a hét melyik napján születtél, majd olvasd el az elemzést.

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn születtél

Legfőbb erősséged az érdekérvényesítés. Szinte bármilyen eszközt hajlandó vagy bevetni, ha a saját elképzeléseid megvalósításáról van szó, ám jellemzően a szelíd erőszak módszereivel élsz. Mindezt különösen az ellenkező nem tagjaival szemben alkalmazod roppant hatékonyan. Időnként azonban lehetnél egy kicsit megértőbb is, és félretehetnéd néha a saját igényeidet. Nem árt, ha gyakorlod a toleranciát.

Ha kedden születtél

Tervből él az ember - akár ez is lehetne a jelszavad. Te egyszerűen az előrelátás mestere vagy: szinte évekre előre tudod már, minek mi után kell következnie - ez mind a magánéletedre, mind pedig a munkádra igaz. Mindössze arra kellene vigyáznod, hogy amennyiben porszem kerül a jó előre beprogramozott gépezetedbe, ne ess majd kétségbe, és némi spontaneitással megoldd a problémát.

Ha szerdán születtél

Szinte páratlan a benned lakozó önzetlenség és őszinteség. Mindez nem azt jelenti, hogy feláldoznád önmagadat másokért, mindössze - a legtöbb emberrel ellentétben - képes vagy arra, hogy szinte minden körülmények között figyelembe vedd a környezeted nézőpontját is. Ha pedig szükség van rá, úgy segítesz a számodra fontos embereknek, hogy ideig-óráig háttérbe szorítod a saját elképzeléseidet és terveidet.

Ha csütörtökön születtél

Talán nem tudatosan, de szeretsz mindig nyitva hagyni egy kiskaput magad mögött. Elodázod a döntések meghozatalát, hosszú idő kell ahhoz, hogy letedd a voksodat valami mellett. Mindebben az a bámulatos és az utánozhatatlan, hogy a környezetedben élőket sokszor teljes bizonytalanságban tartod vele, és eléred, hogy minden a te döntéseiden múljon. Hosszútávon azonban érdemes vigyáznod ezzel a képességgel, mert a kapcsolataid rovására mehet.

Ha pénteken születtél

Utálod elferdíteni az igazságot. Olyannyira gyűlölöd az apróbb hazugságokat, hogy te magad mindig őszintén - de olykor kíméletlenül - megmondod az igazat. Veled nem fordulhat elő, hogy valamilyen félreértésbe keveredj, és bámulatos, hogy soha sem bizonytalanodsz el azzal az alapigazsággal kapcsolatban, hogy a legrövidebb út mindig az egyenes. Ugyanakkor nem árt szem előtt tartanod, hogy olykor a hallgatással kevesebbet ártasz.

Ha szombaton születtél

Szinte bárkivel el tudod hitetni, hogy te vagy a megfelelő ember egy állásra, feladatra vagy megbízásra. Egyszerűen a szavak embere vagy, és akárkit meggyőzöl a magad igazáról. Lenyűgöző ez a képességed, azonban sokszor bajba kerültél már miatta. Míg ugyanis rövidtávon kifizetődő a dolog, addig hosszútávon sok bonyodalom adódhat abból, ha kiderül, talán mégsem te voltál a legalkalmasabb.

Ha vasárnap születtél

Szinte bámulatos a lényedből áradó határozottság és nyugalom. Úgy tűnik, szinte minden helyzetben tudod, mi a helyes lépés. Mikor a környezetedben élők már rég kétségbeestek, és csak tanácstalanul forgatják a fejüket körbe-körbe, te akkor veszel egy mély lélegzetet, és azt mondod: nincs itt semmi baj, megoldjuk. És valóban kibogozod az összekuszálódott szálakat, majd ügyesen helyre teszed a dolgokat.

OLVASD EL EZT IS!

no szoke
  • főnök
  • pénz és munka

Mit gondol rólad a főnököd?

telefon ferfi
  • férfivágy
  • melyik napon születtél?

Mi a pasi legnagyobb kísértése?

munkatars
  • személyiség
  • melyik napon születtél?

Mennyire tartják fontosnak a véleményed?

Ezt is szeretjük