Melyik napon születtél?
Ilyennek lát az apukád
Az apa-lánya viszony rendkívül meghatározó kapcsolat minden kislány életében. Talán ma is foglalkoztat a gondolat, mit is gondol rólad apukád.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az édesapával való viszony döntően befolyásolja a gyermek személyiségének alakulását. Az apa különleges helyet foglal el a lánya világában: ez a kötelék szabja meg felnőttkorra a férfiakhoz való hozzáállást is. Talán az évek múlásával nem számít már olyan sokat édesapád véleménye, mint kislánykorodban, de olykor azért megfordulhat a fejedben, vajon milyennek lát most. Ha kiszámolod, a hét melyik napján születtél, talán közelebb kerülsz a válaszhoz. Ha úgy érzed, nem lettél okosabb, kénytelen leszel rákérdezni.

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn születtél

Édesapád nehezen fogadja el az idő múlását, valószínűleg harminc éves korodban is a szétszórt kis fruskát látja majd benned. Emiatt előfordul, hogy néha kioktat olyan dolgokkal kapcsolatban, melyek már elég régóta evidenciának számítanak az életedben. Ha ez téged nem zavar, mosolyogj egy jót rajta, ha azonban bosszant a helyzet, talán megpróbálhatnál erről beszélni vele.

Ha kedden születtél

Olykor kicsit kényesnek tart, és örömmel venné, ha valamivel vagányabb lánya lenne. Úgy gondolja, nem feltétlenül szükséges aggodalmaskodnod néhány apró bőrhiba miatt, azt pedig sosem értette igazán, miért kell órákig álldogálnod a tükör előtt egy-egy új ruhát próbálva. Mivel azonban az elmúlt években bőven volt ideje hozzászokni mindehhez, mostanában inkább csak mosolyog az efféle túlkapásokon.

Ha szerdán születtél

Édesapád kissé félénknek tart. Talán úgy érzi, ahhoz, hogy a világban megálld a helyed, jóval határozottabbnak kellene lenned. Aggódik, hogy bátortalanságod miatt könnyen félresöpörhetnek. Ha nem értesz egyet ezzel a látásmóddal, bizonyítsd be az ellenkezőjét. Előbb-utóbb kénytelen lesz belátni, hogy amit ő félszegségnek gondolt, az sokkal inkább alapos és körültekintő viselkedés.

Ha csütörtökön születtél

Úgy gondolja, sok mindent nem tudsz még az életről, és nem szívesen engedi el a kezed. Mindig te leszel az ő kicsi lánya, és nehezen fog egyenrangú felnőttként kezelni téged. Ha zavar ez a helyzet, megpróbálhatsz változtatni a felálláson, ám komoly átalakulásokra ne számíts. A legtöbb, amit tehetsz, hogy felnőttként viselkedsz vele, így talán ő is finomít egy kicsit hozzáállásán.

Ha pénteken születtél

Mivel mindig is nagyon önálló voltál, édesapád már gyermekkorodban megszokta, hogy egyedül intézed a dolgaidat.

Büszke arra, hogy megállsz a magad lábán, és nem ijedsz meg az élet által kínált váratlan fordulatoktól. Természetesen, ha kéred, mindig örömmel segít neked, magától azonban ritkán ajánlja fel a támogatását, mert tart tőle, hogy esetleg megsérti vele az autonómiádat.

Ha szombaton születtél

Örül, hogy belevaló, vagány lánya van, aki nem retten meg a nehézségektől, és szinte minden szituációban megállja a helyét. Bár tetszik neki a határozottságod, azt azért nem bánná, ha a klasszikus értelemben vett női szerepeket se hanyagolnád. Olykor nemcsak nadrágban, hanem szoknyában is szívesen látna - mind szó szerinti, mind pedig átvitt értelemben. Talán érdemes fontolóra venned ezt az ötletet.

Ha vasárnap születtél

Édesapád valószínűleg büszke rád, illetve mindarra, amit elértél az életben. Ha nehezen is mondja ki, hogy mennyire csodál, az ismerősöknek és rokonoknak lelkesen mesél a sikereidről. Olyasfajta nőnek tart, aki - miközben megküzd a férfias világ által elé állított akadályokkal - nem felejt el nőnek maradni.

OLVASD EL EZT IS!

anya lany
  • család
  • születésnap

Milyen anyós leszel?

telefon ferfi
  • férfivágy
  • melyik napon születtél?

Mi a pasi legnagyobb kísértése?

Ezt is szeretjük