Melyik napon születtél?
Ilyen vagy a szerelemben
Megbízható és érzelmes, vagy inkább önfejű és csapongó? Minden ember másképp viselkedik a párkapcsolatban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rendkívül fontos dolog – különösen egy hosszú távú kapcsolat esetén – az, hogy mennyire vagy képes együttműködni pároddal. Van, aki ilyenkor is csupán az egyéni érdekeit tartja szem előtt, míg mások képesek túlzottan feladni önmagukat. Öröknaptárunk segítségével kiszámolhatod, hogy a hét melyik napján születtél, és ez alapján milyen társ vagy.

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn születtél

Igazi nő vagy. Pont úgy viselkedsz, mint az időjárás: meglehetősen kiszámíthatatlanul. Mindemellett elvárod a pasitól, hogy olvasson a gondolataidban, így lássuk be, nem könnyű veled. Ideje volna kicsit leülnöd, és átgondolni igényeidet. Ha tudod, hogy mi is az pontosan, amit keresel egy férfiban, sokkal kiegyensúlyozottabb és kevésbé szeszélyes társ válhat belőled.

Ha kedden születtél

Ha kapcsolatban élsz, számodra az első és legfontosabb mindig az, hogy társad igényeit kielégítsd. Gyakran előfordul, hogy éppen emiatt saját álmaid és vágyaid háttérbe szorulnak. Pedig nem volna szabad lebecsülnöd elvárásaidat párodéival szemben, hiszen így nagyon nehezen találhatod meg a boldogságot – hosszútávon. Légy bátrabb, akár kicsit önzőbb is a kapcsolatban!

Ha szerdán születtél

Nemigen okozol meglepetéseket párodnak. Nincsenek nagy kirohanásaid, nem jellemző rád az érzelmekkel való játszadozás, és nemigen alkalmazod a jól bevált női praktikákat. Őszinte és nyílt vagy a kapcsolatban. Bár ezt a tulajdonságodat sokan értékelik benned, néha azért nem ártana egy kevés játékot vinned a mindennapokba, nehogy ellaposodjon a szerelem.

Ha csütörtökön születtél

Önfejű és makacs. Leginkább ezzel a két szóval lehetne lefesteni viselkedésedet. Ez a két tulajdonság az élet minden területén jellemző rád, de különösen igaz a párkapcsolatban. Nehéz veled egyenjogú viszonyt kialakítani, mert ragaszkodsz a domináns szerepkörhöz. Bár mindemellett melegszívű és igen megértő is tudsz lenni, azért nem ártana kicsit visszafognod csökönyösségedet.

Ha pénteken születtél

Rendkívül fantáziadús társ vagy. Nem hagyod, hogy az érzelmek leüljenek, vagy a kapcsolat ellaposodjon – mindig kitalálsz valamilyen izgalmas programot. Ennek köszönhetően folyamatosan készen állsz a megújulásra. Arra azonban vigyázz, hogy a sok-sok változásnak köszönhetően ne válj csapongóvá. Hiszen fontos, hogy legyen néhány állandó és biztos pont is az életetekben.

Ha szombaton születtél

Bár a külvilág eseményeire gyakran iróniával és némi cinizmussal reagálsz, a párkapcsolatban meglehetősen érzelmesnek mutatkozol. Kimondottan romantikus társ vagy, aki ritkán tudja emócióit véka alá rejteni. Természetesen erre az esetek többségében nincs is igazán szükség. Néha azonban előfordulhat, hogy nem árt figyelembe venned társad igényeit is – nehogy elriaszd.

Ha vasárnap születtél

Te vagy az a fajta ember, akire minden körülmények között lehet számítani. Társad számára biztos támaszt jelentesz. Ő pedig roppant hálás neked azért, hogy tudja: minden körülmények között számíthat rád. Mindössze arra érdemes vigyáznod, hogy ez a fajta állandóság és biztonság ne menjen a fantázia rovására. Ne feledkezz meg róla, hogy a stabilitás mellett sokat számít a megújulás is.

OLVASD EL EZT IS!

ferfi ablak
  • párkapcsolati probléma
  • nyugati horoszkóp

Mitől ábrándul ki a pasid?

Ezt is szeretjük