Miért fog szakítani a pasid?
Születésnapja elárulja
A problémák többségét meg lehet beszélni, ám elkövethetsz olyan hibát, mely után nem kapsz második esélyt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem létezik ideális párkapcsolat, hiszen kisebb-nagyobb viták mindig adódhatnak két ember között. Ezekre a megoldást közösen kell megtalálnotok, ha pedig sikerült, az talán tovább erősíti kettőtök szövetségét. Előfordulhat azonban, hogy olyan bakit követsz el, vagy úgy alakul kettőtök kapcsolata, hogy kedvesed az egyetlen megoldást a szakításban látja. Számold ki, a hét melyik napján született, és tudd meg, párod számára mi számít a kapcsolatban szerződésszegésnek.

Milyen napon született?

Számold ki, a hét melyik napján született, és olvasd el az elemzést!

Mikor született?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn született

Elég egyszerű a képlet: ha megcsalod, elhagy. Függetlenül attól, hogy került-e már korábban ilyen helyzetbe, pontosan tudja magáról, hogy képtelen lenne kedvesének megbocsátani a félrelépést. Nincs magyarázkodási lehetőség, az sem számít enyhítő körülménynek, ha hirtelen felindulásból történt, és neked semmit sem jelentett. Ez az egyetlen dolog, amivel annyira mélyen a lelkébe gázolhatsz, hogy azonnal szakít veled.

Ha kedden született

Nagyon erősen kötődik a barátaihoz. A párkapcsolat során ebből több vita is kialakulhat, hiszen egyetlen nő sem szereti, ha néhány pasi véleményére jobban ad a kedvese, mint az övére, esetleg több időt tölt velük, mint kellene. A legnagyobb veszélyt az jelenti a kapcsolatban, ha nem kedveled a haverjait. Amint bevallod neki, hogy utálod a barátait, valószínűleg azonnal lapátra kerülsz.

Ha szerdán született

Mindent a maga idejében - akár ez is lehetne a mottója. Nem szereti elkapkodni a dolgokat - különösen a magánéletét érintő kérdésekben. Ha annyira lelkes vagy, hogy expressz sebességre kapcsolsz, két hét után be akarod mutatni a szüleidnek, két hónap múltán pedig már az összeköltözést tervezgeted vele, ne számíts túl sok jóra. Ilyenkor - függetlenül attól, hogy mennyire szerelmes - bekapcsolnak a vészjelzői, és pánikszerűen elmenekül.

Ha csütörtökön született

Vigyázz a barátaival! Ha túlságosan szimpatikusnak találod kedvesed egyik haverját, igen veszélyes terepre tévedsz. Nem szükséges, hogy történjen közöttetek valami, az is elég, ha észreveszi, hogyan nézel rá. Eszedbe se jusson finoman flörtölni vele, még játékból se! Az ilyen jellegű szituációkat ugyanis párod szerződésszegésként éli meg, és olyannyira bántja a hiúságát, hogy talán azonnal szakít veled.

Ha pénteken született

Kedveli, ha ő lehet a vadász, akinek nem kevés időbe és energiába telik elfogni a vadat. Ha fordul a kocka, talán egy ideig legyezgeti a hiúságát, hosszabb távon azonban nem tudja értékelni.

Vigyázz a kapcsolat érzékeny egyensúlyára: a női vadászösztönt, a későbbiek során pedig a túlzásba vitt rajongást nem kedveli. Ilyenkor nem érzi a küzdelem varázsát, rosszabb esetben fojtogatónak tartja a ragaszkodást, és felveszi a nyúlcipőt.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Ha szombaton született

Hasonlóan a pénteki nap szülöttéhez, neki is rendkívül fontos a kapcsolat egyensúlya, ő azonban az egyenlőségre szavaz. Amint rádöbben, hogy az érzései jóval lángolóbbak a te érzelmeidhez képest, olyannyira sértve érzi magát, hogy inkább menekülőre fogja. Míg mások ilyenkor ragaszkodóvá válnak, esetleg esti kimaradásokkal próbálják elérni, hogy a mérleg nyelve helyrebillenjen, a szombati nap szülötte szinte azonnal lelép.

Ha vasárnap született

Életében nagyon fontos szerep jut a szexualitásnak. A párkapcsolat elején túlfűtöttsége rendkívül hízelgő lehet, ám, ha a későbbiek során kiderül, hogy kettőtök szexuális igényei nem passzolnak össze, kenyértörésre kerülhet a sor. Amint rájön, hogy - ellentétben az ő csillapíthatatlan étvágyával - te sokkal kevesebbel is beéred, több mint valószínű, hogy máshol keresi majd a boldogságát.

OLVASD EL EZT IS!

ferfi ablak
  • párkapcsolati probléma
  • nyugati horoszkóp

Mitől ábrándul ki a pasid?

Ezt is szeretjük