Mire vágyik a pasi leginkább a szerelemben?
Születésnapja megmutatja
Vajon változatosságra vágyik, vagy az állandóság és a harmónia a legfontosabb dolog a pasi számára?

beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy férfinak lehetnek olyan elvárásai és igényei a szerelmi viszonyban, melyeket talán magának sem tud megfogalmazni. Épp ezért gyakran nehéz kitalálnod, hogy mire is vágyik igazán a kapcsolatban. Ha kiszámolod, a hét melyik napján született a kedvesed, segítünk egy kicsit.

Milyen napon született?

Számold ki, a hét melyik napján született, és olvasd el az elemzést!

Mikor született?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn született

Ahhoz, hogy jól működjön a párkapcsolat, elengedhetetlen számára a nyíltság, a felek közötti őszinteség. Ő az a pasi, aki szeret mindent megvitatni kedvesével - még akkor is, ha ez olykor fájdalommal jár. Úgy gondolja, enélkül nem érdemes hosszabb távú kapcsolatban gondolkodni. Mindemellett a szexualitás is dobogós helyen szerepel a fontossági sorrendben. Ha az ágyban nincs meg az összhang, rövid úton tovább áll.

Ha kedden született

Rendkívül színes életet él, nem nagyon bírja az egy helyben maradást - sem a munkában, sem a magánéletben. Épp ezért a párkapcsolatban is nagy szüksége van a változatosságra. Amint úgy érzi, hogy ellaposodott a viszony, menekülőre fogja. Sajnos nem erőssége a harmónia helyreállítása, ezért amennyiben hosszú távra tervezel vele, neked kell biztosítanod a színeket, illetve gondoskodnod az újdonságokról - ha egy kissé elszürkültek a hétköznapok.

Ha szerdán született

Ellentétben a keddi nap szülöttével a szerdai pasi a legkevésbé sem szereti a gyökeres változásokat. Neki elsősorban biztonságra van szüksége a szerelmi viszonyban. Ha úgy érzi, hogy a párkapcsolat megingathatatlan, az földöntúli nyugalommal tölti el. Ilyenkor ahelyett, hogy belekényelmesedne a kapcsolatba, inkább megtáltosodik, és bármire képes a másikért. A feltétlen szeretet szükséges számára ahhoz, hogy megtalálja a harmóniát az élet minden területén.

Ha csütörtökön született

Nem szereti a túlzásba vitt komolyságot - főképp, ha emberi kapcsolatokról van szó. A szerelemben különösen fontos számára a játék. Gyűlöli a drámát, a problémák tragikus felnagyítását. Úgy gondolja, egy nő humorérzék és vidámság nélkül olyan, mint a torta tejszínhab nélkül. Világnézetéből következik, hogy időnként azokat a dolgokat is elbagatellizálja, melyekkel komolyan kellene foglalkoznia. Cserébe viszont öröm vele minden perc.

Ha pénteken született

Ez a pasi szabadságra vágyik. Nem feltétlenül és minden körülmények között epedezik a függetlenség után, de rendkívül fontos számára, hogy a párkapcsolatban ne érezze magát gúzsba kötve.

Ha nem próbálod beszabályozni minden idejét, és hagyod, hogy olykor a barátokkal lazítson, vagy csak egyedül legyen néhány napra, már jó úton jársz. Amennyiben megadod neki az áhított teret, egyre kevésbé vágyik majd el, és mind több időt akar veled töltetni.

Ha szombaton született

A szex mindenképpen dobogós helyet foglal el a kívánságlistáján. Számára az a legfontosabb a párkapcsolatban, hogy a hálószobában rendben menjenek a dolgok. Ha ezen a területen problémák adódnak, vagy kiderül, hogy az elképzelések és igények nehezen egyeztethetőek össze, nem rabolja sokáig párja idejét. Természetesen a jó szex mellett azért nem szívesen mond le az őszinteségről és a nyíltságról sem.

Ha vasárnap született

Ha egyszer elkötelezi magát valaki mellett, azt nem véletlenül teszi. Fontos számára az összetartozás élménye, ami elképzelése szerint azzal is együtt jár, hogy mindketten félretesztek egy keveset a saját igényeitekből a közös jövő érdekében. Ha azt érzi, párja erre nem képes, és az adok-kapok viszony nem elég kiegyensúlyozott, előbb-utóbb búcsút int. Úgy gondolja, harmónia nélkül nem ér semmit az egész.

OLVASD EL EZT IS!

agy jatek
  • születésnap
  • párkapcsolat

Hogyan láncolhatod magadhoz a pasit?

ferfi furdokopeny
  • szakítás
  • születésnap

Miért fog szakítani a pasid?

Ezt is szeretjük