Melyik napon született a pasid?
A szexben ettől fél a legjobban
Ha ismered a szexuális jellegű félelmeit, a megoldáshoz vezető út is egyszerűbb lesz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ne gondold, hogy a férfiak magabiztosabbak ruha nélkül, mint a szebbik nem tagjai. Épp úgy tartanak attól, hogy testük nem elég vonzó, vagy a természet által megalkotott méreteikkel esetleg nem nyerik el az ellenkező nem tetszését. Ha kíváncsi vagy, hogy kedvesed vagy kiszemelted mitől fél leginkább az ágyban, számold ki, a hét melyik napján született.

Milyen napon született?

Számold ki, a hét melyik napján született, és olvasd el az elemzést!

Mikor született?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn született

Hiába hallotta már ezerszer, hogy nem a méret a lényeg, a hétfői nap szülöttét nem lehet ilyen közhelyekkel meggyőzni. Ő igenis aggódik amiatt, hogy elég-e az a nagyság, amit partnerének nyújt. Félelme nem pusztán funkcionális alapokon nyugszik, előfordul, hogy akkor is aggódik, ha kedvese elégedett a méreteivel. Van ebben némi hiúság vagy megalománia is - ha azonban így áll a helyzet, azzal nehéz bármit is kezdeni.

Ha kedden született

Bár általában nincsenek önértékelési problémái, a szexualitás terén olykor elszáll a magabiztossága. Különösen a párkapcsolat elején aggódik amiatt, hogy partnere esetleg a korábbi kedvesével hasonlítja össze. Tart tőle, hogy talán nem szerez annyi örömöt, mint elődje. Félelme azonban a pozitív visszajelzések, kellő biztatás és az idő függvényében szép lassan oldódik.

Ha szerdán született

Őt is nyomasztja a férfiak egyik legtipikusabb aggodalma: az erekció hiánya. Félelme fokozódik, ha egymást követően több ízben is szembesül ezzel a problémával. Amennyiben túl sokat dolgozik, este fáradtan ér haza, és nincs kedve a szexhez, az csak tovább súlyosbítja a gondot. Ha nagyon kimerült és erőtlen, jobb nem erőltetned a dolgot, az esetleges újabb kudarcélmény ugyanis elmélyítheti a félelmét.

Ha csütörtökön született

Bár a férfiak többsége idővel megtanulja időzíteni örömeit, legtöbbjükben megmarad a korai magömléstől való félelem. A csütörtöki nap szülötte az átlagnál jobban tart ettől a problémától, hiszen pontosan tudja, hogy partnerének több időre van szüksége a csúcsra jutáshoz. Ahhoz, hogy oldódjon benne ez a görcs, fontos a megértés és lehetőség szerint minél több pozitív visszajelzés.

Ha pénteken született

Rendkívül fontos számára, hogy kedvese legalább annyira élvezze az együttlétet, mint ő maga. Épp ezért az attól való félelem, hogy nem tudja kielégíteni partnerét, olykor felerősödik benne.

A folyamatos visszajelzés jólesik neki az ágyban: ha valamit nem jól csinál, nem sértődik meg, ha kézbe veszed az irányítást. Az együttlét végén tapasztalt pozitív megerősítéstől pedig oldódik a félelme.

Ha szombaton született

Nem csak a nők aggódnak a testük miatt, a férfiakat is foglalkoztatja, hogy vajon elég szexisek-e ruha nélkül. A szombati nap szülöttére az élet sok területén jellemző a hiúság, így gyakran aggódik amiatt, hogy vajon kedvese vonzónak látja-e őt. Nyugtasd meg őt pár elismerő szóval. Amennyiben pedig nem vagy megelégedve a látottakkal, érdemes közös sportolásra invitálnod - de mindenképpen légy óvatos, mert könnyen megsértődik.

Ha vasárnap született

Nagyon fontos számára a szex, a párkapcsolat talán legalapvetőbb tartópillérének érzi. Valószínűleg épp ezért fél a visszautasítástól. Úgy gondolja, ezzel nem csupán a hiúságát bántod, de néhány elutasított együttlétet követően már valamilyen kapcsolati problémát is szimatol. Fontos, hogy ne ütközzön túl gyakran falakba, mert meglehetősen rosszul viseli, ha félelmei valóra válnak.

OLVASD EL EZT IS!

no gyongy has
  • horoszkóp
  • erotikus

Milyen a szexualitásod?

no kozeli telefon
  • kínai horoszkóp
  • szexhoroszkóp

Kínai szexhoroszkóp

Ezt is szeretjük