Mi a pasid legnagyobb elvárása?
Születésnapja elárulja
Nem árt tisztában lenni azzal, hogy kedvesednek mi alapvetően fontos a párkapcsolatban, és mi kevésbé.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Régóta feszegetett kérdés, vajon mit akar a férfi a nőtől - és viszont. A megfejtés általában az, hogy egymást. Ennél azonban egy kicsit áshatunk mélyebbre is. Ha szeretnéd tudni, kedvesed milyen konkrétabb elvárásokat támaszt a szebbik nemmel szemben, számold ki, a hét melyik napján született.

Milyen napon született?

Számold ki, a hét melyik napján született, és olvasd el az elemzést!

Mikor született?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn született

Az ellenkező nemben elsősorban a kimondottan nőies tulajdonságokat keresi. Nem csupán a külső vonásokat tekintve fontos számára a kecsesség és a finomság. Elvárja, hogy kedvese birtokában legyen mindazoknak a sajátosságoknak, melyek évszázadok óta a nőiséget jelképezik. Elsősorban a gyengédség és az érzékenység lényeges számára, nem kedveli a vagány, határozott nőket.

Ha kedden született

Mindenekelőtt a szépséget keresi az ellenkező nemben. Nem a szűzies típusra bukik, sokkal jobban kedveli az izgalmas, kihívó, erotikus kisugárzású nőket. Még az is ínyére van, ha kedvese kicsit ledér az öltözködés tekintetében. Számára a hosszú távú párkapcsolat fenntartásához nélkülözhetetlen, hogy párját évek múltán is épp úgy kívánja szexuálisan, mint a kapcsolat elején, ezért az érzékiség elengedhetetlen.

Ha szerdán született

A nőkkel szemben támasztott elsődleges elvárása intellektuális síkon mutatkozik meg. Fontosnak tartja, hogy kedvesével szinte bármiről tudjon beszélgetni. Ki nem állhatja azokat a nőket, akik csak passzívan végighallgatják a véleményét, és nem tudnak hozzászólni semmit az ő álláspontjához. Természetesen emellett kedveli, ha egy nő csinos és vonzó, de hosszabb távon a külcsín mit sem ér számára - ha lelki és intellektuális értelemben nem találja meg a párját a nőben.

Ha csütörtökön született

Nem szereti a túl szigorú, komoly és határozott nőket. Mivel ő maga sokszor a kelleténél komolyabban veszi az életet, az egyensúly fenntartása miatt a gyengébbik nemtől vidámságot és egy nagy adag derűt vár el. Kedveli a játékos - akár kicsit bolondos - lányokat. Ha jókedvre tudod deríteni egy hosszú és strapás munkanap után, valószínűleg nyert ügyed van, és kapcsolatotok jó eséllyel hosszúnak ígérkezik.

Ha pénteken született

Bár a szebbik nemben a gyengédséget és a finom eleganciát keresi, nem ragaszkodik a hagyományos férfi-női szerepekhez. Sőt, kimondottan kedveli, ha egy nőben legbelül ott lapul egy adag férfiakat meghazudtoló bátorság.

Azt is lényegesnek tartja, hogy kedvese határozott legyen: a világról alkotott képe és véleménye a saját tapasztalatai alapján alakuljon. Így tudja igazán partnerként kezelni a nőt.

Ha szombaton született

Hangulata sokszor változékony, mely meglehetősen kreatív jellemmel párosul. A szebbik nemtől talán épp ezért várja el, hogy lépést tudjon tartani kissé kiszámíthatatlan természetével. Ha hosszú távra tervezel vele, fontos, hogy minél fantáziadúsabb legyél, és hozzá hasonlóan kissé bolondosan szemléld a világot. Ha emellett kissé rapszodikus vagy, az sem baj.

Ha vasárnap született

Meglehetősen érzelmes pasi, még akkor is, ha olykor leplezi. Az a nő, aki a lelkében lakó dolgokat nem tudja a lehető legtermészetesebb módon - csókokkal, öleléssel - kimutatni, zárkózott és nehezen oldódik fel, annak a vasárnapi pasinál esélye sincs. Elvárja, hogy apró jelzésekkel add a tudtára, hogy mennyire fontos számodra. Ha ezt megteszed, számíthatsz rá, hogy ő is hasonlóképpen tesz majd.

OLVASD EL EZT IS!

telefon ferfi
  • férfivágy
  • melyik napon születtél?

Mi a pasi legnagyobb kísértése?

Ezt is szeretjük