Milyen feleség leszel?

Születésnapod elárulja

Bizonyára te is harmonikus házasságra vágysz. Ennek eléréséhez azonban nem mindegy, hogyan viselkedsz a feleség szerepkörében.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Míg egyesek rendkívül rugalmasan viselkednek a házasságban, és alkalmazkodnak szívük választottjához, addig mások minden körülmények között ragaszkodnak a maguk igazához. Számold ki, a hét melyik napjára esik a születésnapod, és tudd meg, te milyen feleség vagy, illetve leszel.

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn születtél

Bár alapvetően igen határozott elképzelésed van a világ dolgairól, könnyen megeshet, hogy a kelleténél több szituációban befolyásol a férjed. Ha valamiben egy kicsit is bizonytalan vagy, már hagyod is, hogy ő döntsön a vitás kérdéssel kapcsolatban. Nem árt azonban az óvatosság, mert ezzel a hozzáállással hosszabb távon azt érheted el, hogy felborul a kettőtök közötti egyensúly, és a te kívánságaid jelentősen háttérbe szorulnak.

Ha kedden születtél

Kimondottan házias teremtés vagy, afféle mintafeleség, aki képes arra, amiről sokan csak áhítoznak: mind feleségként, mind anyaként tökéletesen megállod a helyed. Sőt, mindemellett még a karriered építését sem adod fel. Párod igazán büszke lehet rád, és barátnőid is csak irigykedve figyelik tökéletes időbeosztásodat. Arra azért vigyázz, hogy a sok hibátlanul megformált szerepben ne veszítsd el a legfontosabbat: önmagad!

Ha szerdán születtél

Szelíd és higgadt nő vagy, nem hagyod, hogy a hétköznapok nehézségei felbosszantsanak. Első ránézésre sokaknak tűnik úgy, mintha jámbor természeteddel mindent ráhagynál a férjedre. Valójában azonban egészen más a helyzet: pontosan tudod, hogy mivel irányítsd őt. Szinte sosem emeled fel a hangodat, mégis egyetlen pillantással vagy néhány mondattal eléred, amit szeretnél. Bámulatos!

Ha csütörtökön születtél

Igen színes egyéniség vagy, aki azonban változékony természetével készenlétben tartja a környezetében élőket, rapszodikusságod pedig a házasságban is megmutatkozik. Kissé kiszámíthatatlan hitvese vagy párodnak, és kapcsolatotok nagyban függ a te hangulatingadozásaidtól. Valószínűleg mindkettőtöknek egyszerűbb dolga lenne, ha megpróbálnál egy kicsit következetesebben viselkedni.

Ha pénteken születtél

Fontosnak érzed, hogy az izgalom, az ismeretlenség érzése valamilyen formában megmaradjon kapcsolatotokban. Épp ezért többévnyi házasság után is igyekszel megőrizni egy-egy feltáratlan területet kettőtök között. Mindez nem jelenti azt, hogy ne lennének mindennaposak az őszinte beszélgetések. Mindössze nem tartod jónak, ha a házasságban elveszik a te és az én, hogy aztán hamarosan felváltsa őket a mi.

Ha szombaton születtél

Mindenképp arra törekszel, hogy partneri viszonyt alakíts ki a pároddal. Úgy érzed, elengedhetetlen, hogy ti ketten bármit meg tudjatok beszélni egymással, és férjed egyben a legjobb barátod is legyen. Ez alapvetően jó elgondolás, hiszen egy hosszú és igazán boldog házasság alapjául szolgálhat. Ugyanakkor ne gondold, hogy egyetlen embertől mindent megkaphatsz: ne feledkezz meg a barátokról sem.

Ha vasárnap születtél

Nem vagy könnyű eset: ha egyszer valamit a fejedbe veszel, annak úgy kell lennie, nem vagy hajlandó megalkudni. Makacsságoddal azonban sok kapcsolatodat – így a házasságodat is – jelentősen megnehezíted. Ha párod is hozzád hasonlóan ragaszkodik a maga igazához, nem juttok egykönnyen dűlőre a vitás kérdésekben. Próbálj egy kicsit rugalmasabb lenni – legalább feleségként –, így sok kellemetlen szituációt elkerülhetsz.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük