Mivel ejtheted rabul a férfiakat?

Születésnapod elárulja

Ha tisztában vagy azzal, mit érdemes hangsúlyoznod, a randi sikere garantált.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem vagyunk egyformák. Van, aki kreativitásával és színes fantáziavilágával hat a férfiakra, míg mások optimizmusukkal és a belőlük áradó energiával nyűgözik le a pasikat. Számold ki, a hét melyik napján születtél, és tudd meg, te mivel varázsolod el őket!

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn születtél

A hallgatás nem éppen a te asztalod. Az esetek többségében be nem áll a szád - teljesen mindegy a helyszín és az idő. Bár ez a fajta verbális energia és beszédkényszer sok férfit taszít, legalább ennyit le is nyűgözöl vele. Természetesen a folytonos csacsogás mellett lényeges vonzerővel bír remek humorod, melyet némi gyermeki naivitással fűszerezel. Ne is próbálj megváltozni, egyszerűen így vagy elragadó!

Ha kedden születtél

Rendkívül vonzó nő vagy. Nyilván ez nem újdonság számodra, ráadásul azt is pontosan tudod, hogyan használd ki legjobban adottságaidat. Ám ami igazán lenyűgöző benned, hogy szexuális energiáidat nem afféle visszautasíthatatlan démonnő módjára használod, egyszerűen csak értesz a finom női praktikákhoz és az apró trükkökhöz. Azokat a játékokat alkalmazod sikeresen, melyeknek a férfiak évszázadok óta képtelenek ellenállni.

Ha szerdán születtél

Bizonyos szempontból a végletek embere vagy. Lelked mélyén egy szótlan, bátorításra szoruló kislány lakik, akit csak az arra érdemesebbeknek mutatsz meg. Ugyanakkor a felszínen egy határozott, felnőtt nő él, aki pontosan tudja, hogy mit akar, és meg is szerzi azt. Bár különös ez a benned rejlő kettősség, a férfiakat személyiséged mindkét oldalával elbűvölöd. Mindezt nem tudatosan teszed, hiszen te annál sokkal ösztönösebb nő vagy.

Ha csütörtökön születtél

Már kislánykorodban sem érdekeltek az egyszerű dolgok. A helyzet pedig azóta sem változott sokat: ma is vonzódsz az olyan nehezen átlátható szituációkhoz, melyekben megcsillogtathatod kreativitásod. Az ellenkező nem tagjai is éppen a benned rejlő kalandvágyat értékelik leginkább. Lenyűgözöd őket színes fantáziavilágoddal, valamint azzal, hogy minden helyzetben feltalálod magad, és nem esel kétségbe az élet által kínált nehézségektől.

Ha pénteken születtél

Nem vagy éppen egyszerű eset, nálad soha nem lehet biztosan tudni, hogy éppen mi lesz a következő lépés. A lényedből áradó titokzatossággal könnyen megigézed a férfiakat. Bár hosszútávon sokakat idegesít kiszámíthatatlanságod, az első pillanatban csak keveseknek sikerül ellenállni izgalmas és hihetetlenül színes egyéniségednek. Veled lenni kicsit olyan, mintha egy vígjáték kissé bolondos hősnőjével randiznának.

Ha szombaton születtél

A felszínesség mindig is távol állt tőled. Ha te egyszer belekezdesz valamibe, azt teljes szívvel és lélekkel csinálod - legyen szó munkáról vagy párkapcsolatról. A dolgokhoz való komoly hozzáállásod és a benned rejlő lelki mélység nagy hatással van a férfiakra is. Akik egy kicsit is jobban ismernek, pontosan tudják, hogy veled olyan dolgokról is beszélgetnek, amiket a haverjaikkal sem mernek megvitatni. Mindezzel pedig nem csak barátokat szerzel az ellenkező nem tagjai között.

Ha vasárnap születtél

Egy valóságos energiabomba vagy, akit a hétköznapok szürke valósága sem tör le. Árad belőled az optimizmus, és szinte semmivel nem tudják elvenni a jókedvedet. A körülötted élők - elsősorban az ellenkező nem tagjai - pedig gyakran ámulva csodálják ezt a fajta hihetetlen életerőt. Pozitív világnézeteddel pillanatok alatt elbűvölőd őket. Olykor még a legnegatívabb gondolkozású férfi arcára is mosolyt varázsolsz puszta jelenléteddel.

OLVASD EL EZT IS!

ferfi ablak
  • párkapcsolati probléma
  • nyugati horoszkóp

Mitől ábrándul ki a pasid?

Ezt is szeretjük