Melyik napon születtél?
Ezzel mész a férfiak agyára
Ha el akarod kerülni a párkapcsolaton belüli konfliktushelyzeteket, légy tisztában vele, mely tulajdonságaid irritálhatják párodat!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenkinek van olyan bosszantó szokása vagy tulajdonsága, amit az ellenkező nem nehezen tolerál. Ha kíváncsi vagy, hogy állandó késéseiddel vagy inkább szőrszálhasogató természeteddel dühíted-e fel a férfiakat, számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést.

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn születtél

Neked aztán be nem áll a szád, folyamatosan van valami közölnivalód a világgal. Bár te ezeket a beszámolókat rendkívül fontosnak és hasznosnak érzed, a környezetedben élő férfiak egyáltalán nem biztos, hogy ugyanígy vélekednek erről. Mielőtt egy hosszabb monológba kezdenél, érdemes mindig felmérned hallgatóságod befogadókészségét, illetve információéhségét. Különösen akkor, ha csendpárti ellenkező neműekről van szó.

Ha kedden születtél

Mindig is ügyeltél a részletekre, különösen, ha öltözködésről vagy szépségápolásról volt szó. Az ellenkező nem tagjai között nem egy rajongód akad, aki határozottan díjazza alaposságod eredményét. Azt viszont már kevésbé szeretik, amikor egy sereg dolgot a szépségápolásnak rendelsz alá. A tökéletes külső megóvása megakadályozhat például sok élvezetes közös programban - legyen szó barlangjárásról vagy paintballmeccsről. Próbálj néha rangsorolni!

Ha szerdán születtél

Minden bizonnyal nem rólad mintázzák meg a magabiztosság szobrát. A hétköznapok során nagyon gyakran vagy határozatlan, és tétován viselkedsz, ha döntési helyzetbe kerülsz. Bizonytalanságod egy ideig inspirálja azokat a férfiakat, akik kedvelik a védelmezésre szoruló hölgyeket. Hosszútávon viszont kimondottan idegesítő, ha nem tudod eldönteni, mit egyél vacsorára, vagy milyen ruhát vegyél fel reggel.

Ha csütörtökön születtél

Szeretnéd, ha párkapcsolatod problémamentesen és minél gördülékenyebben alakuljon. Sokszor szinte azt várod a férfitól, hogy gondolatolvasó legyen. Ideje lenne belátnod, hogy tökéletes szerelem nincs - pont úgy, ahogyan tökéletes férfi sem. A férfiak nehezen értenek a félszavakból - a hallgatásból pedig még annyira sem. Fontos, hogy igényeidet érthetően add a tudtukra, nem várhatod el, hogy ők találják ki, mi jár a fejedben.

Ha pénteken születtél

Tagadhatatlan, hogy nem ismered az órát. Jellemző rád az állandó szétszórtság, képtelen vagy bárhová is időben odaérni.

A férfiakat - legyen szó barátságról vagy párkapcsolatról - kimondottan idegesíti az életeden eluralkodó anarchia, hiszen számtalan megbeszélt program ugrik miattad, és soha nem tudják biztosan, számíthatnak-e rád. Mivel az életed folyamatos kapkodásból áll, és ez a fajta fejetlenség a mindennapjaidat is megnehezíti, érdemes lenne tenned ellene.

Ha szombaton születtél

Vitathatatlanul nehéz természet vagy, aki legtöbbször a kákán is csomót keres. Állandó szőrszálhasogatásoddal hosszútávon a legtürelmesebb férfit is könnyen kiboríthatod. Nem szereted a dolgokat a maguk természetes valójában elfogadni, és folyton a rejtett tartalmak után kutatsz. Érdemes volna átértékelned nézeteidet: hidd el, hogy vannak az életben egyszerű és tiszta dolgok is, melyek mögé nem kell zseblámpával bevilágítani.

Ha vasárnap születtél

Ha valamit egyszer elhatároztál, abból nagyon nehezen engedsz. Legyen szó apróságról vagy komolyabb döntésekről, te minden esetben ragaszkodsz a saját elképzelésedhez. A férfiak sokszor nem igazán érzik melletted, hogy ők viselnék a nadrágot, de legalábbis idegesíti őket, hogy mindig tiéd kell, hogy legyen az utolsó szó. Nagyon fontos lenne, hogy legalább a kisebb dolgokban engedj, és megtaláld az egyensúlyt a határozott viselkedés és a makacsság között.

Ezt is szeretjük