Milyen anyós leszel?

Születésnapod elárulja

Sok anya nehezen viseli, amikor gyermeke megházasodik. Te eljátszottál már a gondolattal, milyen is leszel majd az anyós szerepében?

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nehéz dolog helytállni egy családban anyósként, sok nőnek nem is megy egyszerűen. Van, aki túlzottan féltékeny ahhoz, hogy megbízzon gyermeke választottjában, míg mások túlságosan belefolynak a fiatalok életébe. Számold ki, a hét melyik napján születtél, és tudd meg, hogyan veszed majd az akadályokat!

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn születtél

Tipikus fiús anya vagy, aki túlságosan ragaszkodik gyermekéhez. Lányoddal való kapcsolatod többnyire kiegyensúlyozott, ám fiadtól túl sokat vársz el, és nem engeded leválni. Ebből következik, hogy míg vejeddel harmonikus viszonyt ápolsz majd, menyeddel sokszor ellenszenvesen viselkedsz. Kritizálod az öltözködését, a viselkedését, a főztjét - mert úgy érzed, nem elég jó a fiad számára. Érdemes lenne azonban szem előtt tartanod, hogy ezt nem te fogod eldönteni.

Ha kedden születtél

Nem jó, ha egy anyós túlságosan hűvös, de az is rémisztő lehet, ha már az első pillanattól fogva gyanúsan barátságos, túl kedves és rendkívül közvetlen. Nem biztos, hogy valóban megjátszod ezt a viselkedést, de meglehetősen őszintétlennek tűnhet a menyed, illetve a vejed szemében. Nem árt, ha hagysz időt a kapcsolatotok kibontakozására, és csak akkor avatod őket a bizalmadba, ha már eléggé ismeritek egymást.

Ha szerdán születtél

Megoszlanak majd rólad a vélemények, amennyiben fiad és lányod is családot alapít. Ugyanis, amíg menyeddel jókat pletykáltok, és nagyokat nevettek, addig a vejeddel való kapcsolatod nem kimondottan ideális. Lányod életével túl sokat foglalkozol, és előfordulhat, hogy nem tudatosan, de megnehezíted a családi fészekből való kirepülését is. Érdemes lenne elfogadnod őt önálló, független és felnőtt emberként, így zökkenőmentes lesz a vejeddel való viszonyod is.

Ha csütörtökön születtél

Bizonyos szempontból te leszel az ideális anyós, mondhatni minden házasodni vágyó fiatal álma. Sosem értetted igazán az anyósvicceket, hiszen te magad nem sok vizet zavarsz. Gyermeked választottjának életébe nem igazán szólsz majd bele, hiszen úgy gondolod, ha már egyszer legjobb tudásod szerint nevelted fel fiadat vagy lányodat, bizonyára olyan párt választ magának, akivel jó esélye van a boldogságra. Vagyis a te feladatod itt véget ért.

Ha pénteken születtél

Nem vagy az a típus, aki túlságosan rátelepedne a fiatalok életére. Sőt, szinte minden szituációban tartod a három lépés távolságot, és olykor kimondottan hűvösnek mutatkozol. Az első találkozás alkalmával kissé ijesztőnek tűnhetsz gyermeked jövendőbelije számára, hiszen semmilyen érzelem nem ül ki az arcodra. Persze az igazság csupán annyi, hogy ilyenkor egyszerűen felméred a helyzetet, amelybe csöppentél, és csak lassan oldódsz fel benne.

Ha szombaton születtél

Anyósként nem lehet rád túl sok panasz. Többnyire partnerként kezeled gyermeked választottját, őszinte vagy hozzá, adsz a véleményére, és távol áll tőled, hogy bármi rosszat mondj rá a háta mögött. Arra azonban hajlamos vagy, hogy, ha valami nem tetszik, azt kerek perec a szemébe mondod. Ám ezzel a viselkedéssel nem árt óvatosnak lenned, mert amíg kapcsolatotok nem elég szilárd, zokon veheti a szókimondásodat.

Ha vasárnap születtél

Alapvetően nem vagy nehéz eset. Menyeddel és vejeddel egyaránt jó kapcsolatot ápolsz, szinte bármiről tudnak veled beszélgetni. Őszinték hozzád, mert úgy érzik, megbízhatnak az értékítéletedben és tapasztalatodban. Jó esélyed van arra, hogy kiegyensúlyozott kapcsolatot ápolj velük, mindössze arra kell vigyáznod, hogy ne élj vissza a bizalmukkal. Csak azért, mert sok mindent megosztanak veled, még nem szükséges túlzottan belefolynod az életükbe.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük