Milyen édesanya lesz belőled?
Születésnapod elárulja
Minden nőt foglalkoztat a gondolat, milyen anya lesz belőle, hogyan érinti a kicsi születése.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az anyaság a női nem legszebb, legfontosabb - és talán legnehezebb - feladata. Sok nőt megváltoztat a gyermek érkezése. Van, aki aggódóvá válik a család bővülésével, míg más épp ellenkezőleg: megleli a belső harmóniát. Számold ki, a hét melyik napján születtél, és tudd meg, te milyen irányú átalakulásra számíthatsz!

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn születtél

Teljesen természetes, hogy a baba érkezését követő első pár hónapban kizárod a külvilág eseményeit - ez így van jól. Az azonban gondot okozhat a későbbiekre nézve, hogy a kelleténél jobban begubózol. Nehezen teremtesz kapcsolatot a külvilággal, érdeklődésed középpontjában a gyermeked áll, és nem nagyon szentelsz figyelmet másoknak. Pedig fontos lenne, hogy jobban odafigyelj párodra és a környező világra, hiszen így könnyen elszeparálódsz.

Ha kedden születtél

Talán sokan gondolják rólad, hogy laza és könnyed nő vagy. Talán te is így érzed, épp ezért első gyermeked születésével kicsit meglepődsz magadon. Az anyává válás ugyanis kimondottan aggódóvá és görcsössé tesz. Sokszor érzed majd magad nyugtalannak, ha gyereked a nagymamánál van, és jó pár évbe beletelik, hogy ez a belső feszültség oldódjon benned. Ahhoz, hogy túljuss ezen az időszakon, kicsit több önbizalomra lenne szükséged.

Ha szerdán születtél

Gyermeked érkezésével érzed igazán, hogy felnőttél. Megtapasztalod, hogy egy másik ember élete tőled függ, és ez bizony nem kevés felelősséggel jár. Egy cseppet sem ijedsz azonban meg ettől a nehéz feladattól - épp ellenkezőleg: úgy érzed majd, így teljes az életed. Magad mögött hagysz egy sereg régi szokást és érzést, mely nem fér bele ebbe a megváltozott identitásba. Sokkal határozottabbá, céltudatosabbá, egyúttal kiegyensúlyozottabbá válsz.

Ha csütörtökön születtél

Azok a görcsök és hétköznapi félelmek, melyek megnehezítik a mindennapjaidat, különös módon éppen az anyasággal oldódnak fel benned. A baba érkezését követő első pár hónap alatt szép lassan rád telepszik egyfajta - számodra is érthetetlen - földöntúli nyugalom, mely megakadályozza, hogy apróságok miatt felizgasd magad. Ugyanez a lelki béke segít megtalálni a dolgok és az emberek helyes értékét a világban.

Ha pénteken születtél

Lényegi változásokra nem kell számítanod. Talán az első néhány hónapban kissé aggódóvá válhatsz, hiszen a gyermek érkezése egy egészen ismeretlen élethelyzetet teremt.

Ám amint túljutsz a kezdeti nehézségeken, szinte ugyanúgy éled az életed, mint korábban: találkozol a barátaiddal, nem mondasz le a hobbidról. Gyermekedet is próbálod úgy nevelni, hogy minél több dolgot megtehess mellette, illetve ne okozzon gondot számára a te mozgalmas életed.

Ha szombaton születtél

Te lepődsz meg rajta a legjobban, mennyire aggódó anyuka leszel. Mindig is vagány édesanyának képzelted magad, aki nevetve oldja meg a gyerek körüli problémákat. Ez az elképzelésed azonban a pici születésével mindjárt megcáfolódik. Családtagjaid próbálnak segíteni és bátorítani, neked azonban hosszú időre lesz szükséged ahhoz, hogy visszazökkenj a régi kerékvágásba. Előfordulhat, hogy akár egy-két évbe is beletelik, mire újra higgadt önmagad leszel.

Ha vasárnap születtél

Kimondottan jó hatással lesz rád az anyaság. Azon kevesek közé tartozol majd, akik a legtöbb - babával kapcsolatos - helyzetet a kezdetektől ösztönösen oldják meg. Nem sokat aggódsz amiatt, vajon jól csinálod-e, egyszerűen csak teszed a dolgod, mert valahol legbelül érzed, mi a helyes. Ez a kiegyensúlyozottság pedig hatással lesz életed számos más területére is. Belső harmóniádnak köszönhetően mind a szakmai, mind a magánéleti nehézségeket könnyebben oldod meg.

OLVASD EL EZT IS!

telefon ferfi
  • férfivágy
  • melyik napon születtél?

Mi a pasi legnagyobb kísértése?

Ezt is szeretjük