Melyik napon születtél?
Ilyennek lát anyukád
Az édesanyák sokszor jobban ismerik gyermeküket, mint ők saját magukat. Éppen ezért érdemes tudnod, hogyan is vélekedik rólad a mamád.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az anyáknak van egyfajta hatodik érzékük, mellyel keresztüllátnak az olyan dolgokon, melyek nem is átlátszóak, és megértik gyermekük gondolatait szavak nélkül. Épp ezért hiába nőttél fel, érdemes figyelembe venned anyukád véleményét is, hiszen könnyen előfordulhat, hogy jobban ismer téged, mint te saját magad. Ha kiszámolod öröknaptárunkkal, a hét melyik napján születtél, kiderül, milyen embernek lát édesanyád.

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn születtél

Már gyermekkorodban se próbált szigorú korlátok közé szorítani téged édesanyád, hiszen tudta, hogy úgyis a legjobb belátásod szerint cselekszel majd. Mindig nagyra tartotta tájékozottságodat, szorgalmadat és tudásodat. Egészen fiatal korodban is úgy tekintett rád, mint egy önálló és szabad akarattal rendelkező egyéniségre. Mindezek miatt ma inkább barátként kezel, és nem akar a nélkülözhetetlen, mindenben okosabb anya szerepében tetszelegni. Tiszteletben tartja a döntéseidet, csak akkor segít, ha kéred.

Ha kedden születtél

Édesanyádat újra és újra képes vagy lenyűgözni. Gyakran érzi úgy, hogy te mindazokat a dolgokat megvalósítod majd az életben, melyekhez neki nem volt elég bátorsága, melyekre nem nyílt lehetősége. Az apróbb eredményeidre is hihetetlenül büszke, sokszor olyannyira, hogy azt már túlzásnak is érzed. Ha zavar téged ez a fajta bálványozás, minél előbb beszélj vele.

Ha szerdán születtél

Mindig is féltett anyukád a világ viszontagságaitól, a számtalan veszélytől, mely rád leselkedhet. Bár büszke mindarra, amit elértél az életben, legtöbbször úgy tekint rád, mint aki kettőig sem tud számolni, akit segíteni és támogatni kell, mert enélkül elveszne a rideg valóságban. Mindezt nem rosszindulatból teszi, ám, ha téged zavar a viselkedése és az örökös aggódása, itt az ideje, hogy megbeszéld ezt vele.

Ha csütörtökön születtél

Ő az, aki pontosan tudja rólad, hogy a visszafogott, félénk felszín alatt mennyi élet buzog benned. Míg barátaid és ismerőseid gyakran gondolják rólad, hogy kissé gyámoltalan, bátorításra szoruló ember vagy, addig édesanyád világosan látja mindennek ellenkezőjét. Tisztában van vele, hogy annyi játék és fantázia szorult beléd, hogy nyugodtan adhatnál belőle másoknak is, és egy percig sem kell téged félteni.

Ha pénteken születtél

Életrevaló, ám egy kicsit kiszámíthatatlan, bohém nőt lát benned anyukád. Valószínűleg még jó darabig próbálkozik majd azzal, hogy következetesebb, racionális felfogású embert neveljen belőled - hiszen sokszor érzi azt, hogy leragadtál a kamaszkorban. Az évek múlásával azonban felhagy a pedagógiával, és belátja, hogy a dolgok már nem változnak, sőt, éppen így vannak rendjén.

Ha szombaton születtél

Míg a legtöbb édesanya azon aggódik, hogy gyermeke nem elég érett, a te anyukád jobban örülne, ha egy kicsit szertelenebb lennél. Sokszor érzi úgy, hogy túl komoly vagy, és bőven lenne még időd arra, hogy játssz egy kicsit. Időnként fél, hogy kimaradnak az életedből olyan lehetőségek, melyeket jobbára csak fiatalon élhetsz át. Lehet, hogy neki van igaza, gondold végig.

Ha vasárnap születtél

Ismerőseid azt gondolják rólad, komoly ember vagy, aki tudja, mit miért tesz, és mindig alaposan kiszámítja a lépéseit. Édesanyádat azonban nem tudod félrevezetni. Ő még mindig tart attól, hogy a felszín alatt lobogó erős szenvedélyek néha magukkal ragadnak, és megfontolatlan tettekre sarkallnak. És milyen igaza van! Ugyanakkor azt is pontosan tudja, hogy ez adja életed színeit.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük