Melyik napon születtél?
Ilyen leszel 60 évesen
Te is eljátszottál már a gondolattal, milyen leszel nagymamakorodra? Zsémbes vénasszony vagy kiegyensúlyozott idős hölgy?

beauty and style
Top olvasott cikkek

Előbb-utóbb neked is meg kell küzdened az öregedés rémével. Ha öröknaptárunk segítségével kiszámolod, a hét melyik napján születtél, megtudhatod, hogy milyen negatív vagy pozitív személyiségjegyeid válnak uralkodóvá a hatvanas éveidre.

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn születtél

Nem valószínű, hogy használ neked az idő múlása. Már most sem vagy kimondottan egyszerű eset, a hatvanas éveidre azonban igazi zsémbes öregasszonnyá válsz. Rendkívül nehéz lesz – bármilyen tekintetben is – a kedvedre tenni. Vitatkozol a szomszédokkal, civakodsz a rokonokkal, és morogsz majd a barátokkal. Könnyen megeshet, hogy környezeted hamar ráun zsörtölődő stílusodra, és nagy ívben elkerül téged.

Ha kedden születtél

Előfordulhat, hogy képtelen leszel megbirkózni az öregedés gondolatával. Számodra a külcsín mindig is nagyon fontos volt, így nehezen veszed tudomásul, hogy eljárt feletted az idő. Minden erőddel azon leszel, hogy kicselezd az éveket, és görcsösen igyekszel fiatalos maradni. Nem veszed észre, hogy talán sokkal jobban éreznéd magad a bőrödben, ha legyintenél egyet az egészre, és tudomásul vennéd, hogy fiatalabb már nemigen leszel.

Ha szerdán születtél

Kimondottan vidám hatvanas leszel – tulajdonképpen ekkor jön el a te időd. Élvezed, ahogy lelassul kicsit körülötted az élet, nem nyomaszt már az örökös teljesítménykényszer, és jóformán azt teheted, amihez éppen kedved szottyan. Szinte mindenre jut elegendő időd és energiád. Ha fiatalon vigyázol az egészségedre, a hatvanas éveid meglehetősen boldogan és kiegyensúlyozottan telnek majd.

Ha csütörtökön születtél

Már most is jellemző rád, hogy megrögzötten, igen szenvedélyesen végzed a munkádat, és éled mindennapjaidat. A hatvanas éveidre azonban ez a viselkedésmód könnyen átcsaphat egyfajta mániákusságba. Szentül meg leszel győződve róla, hogy csak úgy, akkor és ott lehet csinálni bármit is, ahogy, amikor és ahol te. Ha nem vigyázol, előbb-utóbb elhiszed majd, hogy rajtad kívül mindenki más pancser, kétbalkezes vagy dilettáns.

Ha pénteken születtél

Jó eséllyel te leszel a tipikus piaci kofa. Teljesen mindegy, hogy falun vagy nagyvárosban élsz a hatvanas éveidben, biztos, hogy több kilométeres körzetben te leszel a legpletykásabb asszony. Mindezt nem rossz szándékból teszed, egyszerűen csak színes a fantáziavilágod. Ezenkívül pedig erős késztetést érzel arra, hogy a hallott információkat továbbítsd – valahogy úgy, mint a távirati iroda. Csak kevésbé pontosan.

Ha szombaton születtél

Biztosan a te gyerekkori emlékeid között is szerepel egy idős nénike, aki mindenkit kiborított a családban. Nem zsémbes természetével vagy mániákusságával, hanem a gyógyszeres zacskó folyamatos zörgetésével. Nos, jó eséllyel ilyen hipochonder idős hölgy leszel te is a hatvanas éveidre. Szerencsés esetben családod elnézi ezt neked, rosszabb esetben azonban nagy ívben elkerülnek majd, mert nem bírják elviselni az örökös panaszkodásodat.

Ha vasárnap születtél

Talán ma még nem igazán jellemző rád a házias természet és a főzőcskézés. A hatvanas éveire azonban valódi mesebeli nagymamává válsz. A te lakásodból mindig süteményillat fog kiszivárogni, és örömmel fogadsz majd minden látogatót. Amíg nem érkeznek meg az unokák, jó eséllyel a környékbeli gyerekek fogják élvezni vendégszeretetedet, a meggyes rétest meg a diótortát.

OLVASD EL EZT IS!

no szoke
  • főnök
  • pénz és munka

Mit gondol rólad a főnököd?

telefon ferfi
  • férfivágy
  • melyik napon születtél?

Mi a pasi legnagyobb kísértése?

munkatars
  • személyiség
  • melyik napon születtél?

Mennyire tartják fontosnak a véleményed?

Ezt is szeretjük