Melyik napon születtél? Ezt a tulajdonságodat szeretik legjobban

Attól függően, a hét melyik napján születtél, egy bizonyos jó tulajdonságodért szeretnek mások.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ezoterikus nézetek szerint nemcsak a horoszkóp, de a születés napja is befolyásolja, kinek milyen személyiségvonásai vannak, hiszen akárcsak a hónapok, a hetek napjai is ciklikus körforgásban következnek újra és újra egymás után.

Éppen ezért, ha szeretnéd magad jobban megismerni, megtudni, milyen is vagy, és milyennek láthatnak mások, nemcsak nyugati horoszkópodat vagy keleti horoszkópodat hívhatod segítségül, hanem a születésed napja is sokat elárulhat.

Így tudhatsz meg többet

Attól függően tehát, ki melyik napon született, más-más tulajdonságai vannak, és más-más miatt szerethető az emberek szemében. Ha kíváncsi vagy, téged miért szeretnek mások legjobban, keresd ki születésed napját az alábbi listából, és megtudhatod! Amennyiben nem tudod, hogy a születésed napja a hétnek melyik napjára esett, az öröknaptár segítségével ezt is könnyűszerrel kiderítheted.

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Hétfő

Ha születésed napja hétfőre esett, akkor azért szeretnek nagyon, mert rád mindig lehet számítani.

Felelősségtudó vagy és megfontolt, szinte bástya a szeretteid és barátaid körében. Hozzád bármikor lehet fordulni, ha megoldás kell, vagy valaki döntéshelyzet van, okosan, felnőtt módjára tudsz gondolkodni, és átlátni a legnehezebb helyzeteket is.

Kedd

Kedden születtél? Akkor a belső tulajdonságod, amiért szeretnek, az, hogy nagyon vidám személyiség vagy. Sokat mosolyogsz, és szereted a körülötted lévőket megnevettetni, szórakoztatni.

Minden helyzetre van egy odaillő poénod, sokszor elég fárasztó is, és ha azt elsütöd, az esetek túlnyomó többségében van is sikere, ez pedig téged is nagyon boldoggá tesz.

Szerda

Amennyiben szerdán születtél, azért szeretnek téged, mert védelmező és anyáskodó természet vagy. A te társaságodban lenni megnyugtató érzés. Akinek lelki problémája van, vagy akit megbántottak, az bátran fordulhat hozzád tanácsért és lelki támaszért. Olyan vagy, mint egy kotlós, aki a szárnya alá veszi a kiscsibéit.

Csütörtök

Csütörtökön születtél? Akkor az a belső tulajdonságod, amiért a legjobban szeretnek, az, hogy nagyon energikus személyiség vagy.

Akármilyen nehéz napod is van, te mindig mosolygós és lendületes vagy, szereted az életet, és ez kilométerekről látszik is.  Barátaid, rokonaid szívesen vannak a társaságodban, mert nekik is sok pozitív energiát adsz.

Péntek

Péntek volt a születésed napja? Igazán megbízható vagy, ezért bármilyen feladattal vagy szívességgel is bíznak meg, te mindig maximálisan teljesíted, amit kérnek tőled. Szíved-lelked kiteszed másokért, és véresen komolyan veszed a rád bízott küldetéseket. Arra azért vigyázz, hogy ne hagyd, hogy mások kihasználják ezt a jó tulajdonságodat.

Szombat

Szombaton születtél? Téged azért szeretnek az emberek, mert a szerelmi kérdések szakértője vagy. Már egész fiatalon, kevés tapasztalattal a zsebedben is tökéletesen átláttad a legbonyolultabb szívügyeket is. Mindenkinek, aki hozzád fordul, tudsz egy jó tanáccsal, egy vigasztaló vagy biztató szóval segíteni. Olyan vagy, akár egy életre kelt, beszélő szerelmi kódex.

Vasárnap

Vasárnap volt, amikor születtél? A legszeretnivalóbb tulajdonságod, hogy amikor a hitet osztogatták, te vagy háromszor sorba álltál. Hiszel magadban, hiszel másokban, hiszel a jóságban és hiszel a pozitív életszemléletben. Ha valaki úgy érzi, biztosan nem jön össze valami, elhagyja magát és nem bízik önmagában, te tudsz belé lelket önteni, illetve új hitet adni neki.

OLVASD EL EZT IS!

istenno lany lead
  • születésnap
  • melyik napon születtél?

Melyik napon születtél? Ez az istennő vigyáz rád

Ezt is szeretjük