Melyik napon születtél? Ilyennek látnak valójában a kollégáid
Kalkulátorunk segítségével most megtudhatod, mit gondolnak rólad a munkatársaid.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A születésed dátuma számos dolgot meghatároz az életedben, mint például azt, hogy milyennek látnak téged mások, mi az első benyomás, amit a kollégáidra teszel.

Te a hét melyik napján születtél? Ha nem tudod, számold ki kalkulátorunk segítségével, és derítsd ki, milyennek látnak a munkatársak!

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Hétfő

Amennyiben hétfőn születtél, könnyen előfordulhat, hogy befelé fordulónak, álmodozásra hajlamosnak látnak a kollégáid. A munkában viszont rendkívül kreatív vagy, aki mindig előrukkol valamilyen új ötlettel. A túl sok fantáziálás tehát nem feltétlenül rossz, sőt, az előnyödre is tudod fordítani.

Kedd

Ha kedden születtél, nagyon határozott egyéniség vagy, aki szereti, ha minden úgy történik, ahogyan azt megálmodta. Céljaid érdekében mindent megteszel, még ha ez időnként azzal is jár, hogy esetleg tapintatlan vagy másokkal. Ha nem akarod, hogy túlságosan rámenősnek tartsanak, érdemes jobban figyelned a környezeted reakcióira.

Szerda

Amennyiben szerdán születtél, a kollégák szívesen keresik a társaságodat, mert kifejezetten pozitív személyiségnek tartanak, akinek mindig van másokhoz egy kedves szava. Ugyanakkor vannak irigyeid, akik szerint hajlamos vagy túl sokat beszélni, emiatt pletykásnak tartanak. A véleményükre nem feltétlenül kell adnod, ha figyelsz arra, hogy valóban ne ártsd bele magad mások életébe.

Csütörtök

Ha csütörtökön születtél, inkább a háttérben szeretsz maradni, ami miatt előfordulhat, hogy mások túlságosan visszahúzódónak, megközelíthetetlennek tartanak. A személyiségedből adódó fegyelmezettséged viszont kifejezetten hasznodra válhat a munkád során. Kollégáid ugyanis elismerik, hogy rendkívül megbízható vagy, és lelkiismeretesen végzed a rád bízott feladatokat.

Péntek

Amennyiben pénteken születtél, azok közé tartozol, akik kifejezetten szeretik hangsúlyozni nőiességüket. Nem csoda, hogy férfi kollégáid előszeretettel keresik a társaságodat. Más nőkből viszont irigységet válthatsz ki, főleg, ha úgy gondolják, túl sokat flörtölsz a munkahelyen. Természetesen élvezd ki a nőiesség minden pillanatát, de ügyelj arra, hogy emiatt ne tűnj könnyen kaphatónak mások szemében.

Szombat

Ha szombaton születtél, távolságtartóan viselkedsz másokkal szemben, és ez elbátortalaníthatja azokat, akik egyébként szívesen keresnék a társaságodat. Feladataidat túlságosan komolyan veszed, így könnyen előfordulhat, hogy feleslegesen rágódsz bizonyos dolgokon. Próbálj meg lazítani, sokkal többet mosolyogni, ami abban is segíteni fog, hogy könnyebben megnyílj mások előtt.

Vasárnap

Amennyiben vasárnap születtél, kollégáid kedvence lehetsz, a rád jellemző pörgés másokra is könnyen átragad. Mindig jókedvre deríted a munkatársaidat, képtelenség unatkozni a társaságodban. Előfordulhat, hogy egyesek már túlságosan temperamentumosnak tartanak, munkahelyi sikereid miatt pedig féltékenyek is lehetnek rád. Felesleges ezzel foglalkoznod, mindenkinek te sem tudsz megfelelni.

Ezt is szeretjük