Mikor születtél? Ezt vonzza életedbe a meghatározó pillanat
Születésed pontos ideje a számmisztika szerint fontos befolyásolója életednek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha érdekel az ezotéria és a számmisztika, már bizonyára hallhattál róla, hogy a számok önálló energiáik által befolyással vannak életedre. Minden egyes szám illetve számsor más-más módon befolyásolja a sorsod. Születésed pontos időpontja, mint az egyik legmeghatározóbb, legrégibb szám, mely az életedhez rendelhető, különösen erős befolyással bír. A lentiekben elolvashatod, hogy miként hat életedre a számmisztika szerint az, hogy hány órakor születtél.

Születési idődet a lenti listából úgy keresheted ki, hogy a percéhez közelebb eső egészhez kerekíted vissza, illetve előre. Ha fél előtt születtél, az előző egészhez kell visszakerekítened, ha pedig fél után, azaz 31 perctől felfelé, akkor a következő egészhez kell kerekítened. Ha megvan, melyik órát kell kikeresned, akkor olvasd el, a számmisztika szerint hogyan befolyásolja sorsodat.

Hogyan hat sorsodra a születési időd?

Keresd ki, hánykor születtél, és olvasd el a számmisztikai jóslatot!

1 - életed szerves része lesz a kreatív munka. Az ötletelés, az alkotás mindennapos tevékenységed lesz, és sikeres is lehetsz ebben.

2 - életed során az emberi kapcsolatok, azokon belül is a barátság lesz nagyon meghatározó tényező. Mély és jó barátságokat kötsz majd.

3 - életedet végigkíséri a művészi megnyilvánulás iránti vágyakozás. Adj teret ennek, és nagyot alkothatsz. Ha elfojtod magadban, valami hiányozni fog.

4 - számodra a karrier központi szerepet tölthet be a mindennapokban, előbbre jutásod, érvényesülésed pedig a számok sugározta energia is segíti.

5 - téged nem kell félteni. Minden helyzetben remekül feltalálod magad. Nincs az a szituáció, mikor elvesztenéd a reményt, vagy igazán félnél.

6 - életedbe harmóniát, szeretetet, családi boldogságot vonz a születésed ideje. Szerencsés vagy, hiszen ezek mind kincset érnek.

7 - a szellemi értékek nagyon fontos szerepet töltenek be életedben. Mind azokban az időkben, mikor diákként tanulsz, mind felnőttként, élvezed a művelődést.

8 - életedben a siker hű útitársad lesz. Különösen a pénzügyek terén várható, hogy reményeid rendre teljesülnek.

9 - munkád során ugyan szembetalálod magad nehézségekkel, ez nem akadályoz céljaid elérésében. Ambícióid sikert hoznak a karrieredben.

10 - sok-sok nagyra törő terv születik meg a fejedben, és általában azt is tudod, hogyan valósítsd meg őket. Folyamatos tenni akarásod meghozza gyümölcsét.

11 - téged számos alkalommal próbára tesz az élet. Ezek a fordulópontok azonban nagy újrakezdések, új lehetőségek és a tiszta lap lesznek számodra.

12 - előfordulhat, hogy le kell mondj dolgokról mások vagy egy-egy cél érdekében az életed során. Soha ne csüggedj, mert a sors kárpótolni fog.

13 - a remény kísér az utadon, mely soha nem fog elhagyni. Még a legnehezebb helyzetekben is megcsillan majd, és új erőt ad.

14 - ami az üzlet világát illeti, otthonosan mozogsz majd benne, és sikereket aratsz. Ha vannak ambícióid, tanulj, tájékozódj, és vágj bele bátran megvalósításukba.

15 - lakozik benned egyfajta tehetség, ami talán mindmáig nem derült ki. Ha pedig kiderült, bizonyára fontos része életednek a kibontakoztatása. Derítsd fel!

16 - lesznek meghatározó fordulópontok és változások az életedben, de derülátásod soha nem hagy el. Mivel hiszel és remélsz, minden kerek lesz a végére.

17 - szerencsés vagy, mivel olyan szituációkban, amikor kilátástalannak érzed a dolgokat, mindig ad majd az élet a kezedbe egy mentőövet, amibe kapaszkodhatsz.

18 - életed nyugalom és béke fogja kísérni. Nagyon szerencsés vagy, hiszen a mai világban a konfliktus- és feszültségmentesnek mondható élet ritka.

19 - boldog életet jósol neked a számmisztika. Mind a párkapcsolatok, mind az anyagiak terén kiegyensúlyozott leszel.

20 - mindig lesz egy nagyobb célod, melynek elérése vezérel. A számmisztika abban segít, hogy e céljaidat valóban el is érd.

21    - nem feltétlenül válik belőled vezető, mégis felnéznek majd rád, és hallgatnak szavadra a kollégáid. A munkád terén válsz nagyon sikeressé.

22 - ugyan lesznek csalódások az életedben, hited soha nem hagy alább. Mind magadban, mint a jobb jövőben töretlenül hinni fogsz.

23 - a pénz, a munka és a szerelem terén is szerencsésnek mondhatod majd magad. Sokan cserélnének veled sorsot.

24 - avagy 0 óra - a szívügyeid akár egy romantikus, ám egyúttal kalandos lányregény története. Filmvászonra illő fejezetekre számíthatsz.

Ezt is szeretjük