17 híresség az Ikrek jegyében
Nézd meg az Ikrek csillagzat alatt született hírességeket!

Dia

Liam NeesonAz ír színész 1952. június 7-én látta meg a napvilágot. A nagyközönség elsősorban a Schindler listája című második világháborús filmből ismerheti, de olyan sikeres alkotásokban is megcsillogtatta tehetségét, mint a Narnia krónikái vagy a Csillagok háborúja.Kapcsolódó hír:Gyász! Két árva kisfia siratja, Liam összetört »

Liam Neeson

Az ír színész 1952. június 7-én látta meg a napvilágot. A nagyközönség elsősorban a Schindler listája című második világháborús filmből ismerheti, de olyan sikeres alkotásokban is megcsillogtatta tehetségét, mint a Narnia krónikái vagy a Csillagok háborúja.

Kapcsolódó hír:
Gyász! Két árva kisfia siratja, Liam összetört »

Dia

Mary-Kate és Ashley Olsen 1986. június 13-án születtek Kaliforniában. Életük gyermekkoruk óta a nyilvánosság előtt zajlik. Édesanyjuk négy hónapos korukban elvitte őket a Full House - Bír-lak című tévésorozat válogatására. A szerepet megkapták, és azóta több mint 15 film jelent meg a nevük alatt.Kapcsolódó cikk:Ilyenek voltak, ilyenek lettek: Olsen-ikrek »

Mary-Kate és Ashley Olsen

1986. június 13-án születtek Kaliforniában. Életük gyermekkoruk óta a nyilvánosság előtt zajlik. Édesanyjuk négy hónapos korukban elvitte őket a Full House - Bír-lak című tévésorozat válogatására. A szerepet megkapták, és azóta több mint 15 film jelent meg a nevük alatt.

Kapcsolódó cikk:
Ilyenek voltak, ilyenek lettek: Olsen-ikrek »

Dia

Courteney Cox 1964. június 15-én született az Alabama állambeli Birminghamben. Kevesen tudják, hogy bár eredetileg Rachel szerepét jelölték ki számára a Jóbarátok című sorozatban, neki jobban tetszett a tisztaságmániás Monica figurája.Kapcsolódó hír:Egyre merészebben vetkőzik Courteney Cox »

Courteney Cox

1964. június 15-én született az Alabama állambeli Birminghamben. Kevesen tudják, hogy bár eredetileg Rachel szerepét jelölték ki számára a Jóbarátok című sorozatban, neki jobban tetszett a tisztaságmániás Monica figurája.

Kapcsolódó hír:
Egyre merészebben vetkőzik Courteney Cox »

Dia

Johnny Depp John Christopher Depp II néven anyakönyvezték 1963. június 9-én. Első nagy filmje a Rémálom az Elm utcában volt, főszerepben pedig az Ollókezű Edwardban debütált.  Kapcsolódó hír: Kínosan csúnyát villantott a bájos sztármami »

Johnny Depp

John Christopher Depp II néven anyakönyvezték 1963. június 9-én. Első nagy filmje a Rémálom az Elm utcában volt, főszerepben pedig az Ollókezű Edwardban debütált.

Kapcsolódó hír:
Kínosan csúnyát villantott a bájos sztármami »

Dia

Kylie Minogue Karrierje Little Eva The Locomotion című számának feldolgozásával kezdődött még a nyolcvanas években. Azóta számtalan dallal bizonyította tehetséget, melyet  a szakma és a közönség is egyaránt elismert. A Brit Awards-ot és a Grammy-díjat is elnyerte már. 1968. május 28-án született Melbourne-ben.  Kapcsolódó hír: Bugyiját villantotta a 41 éves Kylie Minogue »

Kylie Minogue

Karrierje Little Eva The Locomotion című számának feldolgozásával kezdődött még a nyolcvanas években. Azóta számtalan dallal bizonyította tehetséget, melyet a szakma és a közönség is egyaránt elismert. A Brit Awards-ot és a Grammy-díjat is elnyerte már. 1968. május 28-án született Melbourne-ben.

Kapcsolódó hír:
Bugyiját villantotta a 41 éves Kylie Minogue »

Dia

Angelina Jolie 1975. június 4-én született Los Angeles-ben. Már 1997-ben Golden Globe-díjat kapott a George Wallace című életrajzi filmben nyújtott alakításáért. Pár évvel később pedig az Észvesztő című drámáért megkapta a legjobb mellékszereplőnek járó Oscar-díjat is.Kapcsolódó képgalériaAngelina Jolie életének állomásai »

Angelina Jolie

1975. június 4-én született Los Angeles-ben. Már 1997-ben Golden Globe-díjat kapott a George Wallace című életrajzi filmben nyújtott alakításáért. Pár évvel később pedig az Észvesztő című drámáért megkapta a legjobb mellékszereplőnek járó Oscar-díjat is.

Kapcsolódó képgaléria
Angelina Jolie életének állomásai »

Dia

Johnny Weissmüller Az erdélyi születésű Weissmüller János kisgyermekkorában került az Amerikai Egyesült Államokba kivándorló szüleivel. Az 1920-as évek egyik legjobb úszója volt, aki pályafutása során öt olimpiai aranyérmet szerzett. 1904. június 2-án született a mai Temesváron, és Acapulcóban halt meg 1984. január 20-án.  Kapcsolódó cikk: A 20. század 3 legszebb férfi felsőteste »

Johnny Weissmüller

Az erdélyi születésű Weissmüller János kisgyermekkorában került az Amerikai Egyesült Államokba kivándorló szüleivel. Az 1920-as évek egyik legjobb úszója volt, aki pályafutása során öt olimpiai aranyérmet szerzett. 1904. június 2-án született a mai Temesváron, és Acapulcóban halt meg 1984. január 20-án.

Kapcsolódó cikk:
A 20. század 3 legszebb férfi felsőteste »

Dia

Elizabeth Hurley A világhírű szupermodell 1965. június 10-én született. Sokáig Hugh Grant kedvese volt. A kifutók világa mellett belekóstolt a filmszakmába is: játszott többek között az Austin Powers első és második részében, illetve a Pereld a nőt! című filmben is.  Kapcsolódó cikk: A legdrágább sztáresküvők »

Elizabeth Hurley

A világhírű szupermodell 1965. június 10-én született. Sokáig Hugh Grant kedvese volt. A kifutók világa mellett belekóstolt a filmszakmába is: játszott többek között az Austin Powers első és második részében, illetve a Pereld a nőt! című filmben is.

Kapcsolódó cikk:
A legdrágább sztáresküvők »

Dia

Morgan Freeman A tehetséges színészt a Remény rabjai, a Robin Hood, a tolvajok fejedelme és a Hetedik a legjobban fizetett sztárok közé emelték. Az Oscarra azonban a 2005-ös Millió dolláros bébiig kellett várnia. 1937. június 1-én született.Kapcsolódó cikk:Hollywood 70 feletti szívdöglesztő sztárjai »

Morgan Freeman

A tehetséges színészt a Remény rabjai, a Robin Hood, a tolvajok fejedelme és a Hetedik a legjobban fizetett sztárok közé emelték. Az Oscarra azonban a 2005-ös Millió dolláros bébiig kellett várnia. 1937. június 1-én született.

Kapcsolódó cikk:
Hollywood 70 feletti szívdöglesztő sztárjai »

Dia

Alanis Morissette A tehetséges énekesnő pályafutása során eddig 12 Juno- és 7 Grammy-díjat nyert. Édesanyja magyar volt, de Alanis nem beszéli a nyelvet. Bár az 1999-es The Prayer Cycle album Mercy című számában megpróbált magyarul énekelni, sajnos nem járt sikerrel. 1974. június 1-én született.  Kapcsolódó hír: Pucér fenekét mutogatja részegen az énekesnő »

Alanis Morissette

A tehetséges énekesnő pályafutása során eddig 12 Juno- és 7 Grammy-díjat nyert. Édesanyja magyar volt, de Alanis nem beszéli a nyelvet. Bár az 1999-es The Prayer Cycle album Mercy című számában megpróbált magyarul énekelni, sajnos nem járt sikerrel. 1974. június 1-én született.

Kapcsolódó hír:
Pucér fenekét mutogatja részegen az énekesnő »

Dia

Bob Dylan Robert Allen Zimmerman néven  látta meg a napvilágot Minnesotában 1941. május 24-én. A hatvanas években született Blowin' in the Wind és a The Times They Are A-Changin' című dalai a polgárjogi mozgalmak himnuszává váltak. A Like a Rolling Stone című számát pedig 2004-ben a Rolling Stone magazin beválasztotta Minden idők 500 legjobb dala közé - méghozzá az első helyre.

Bob Dylan

Robert Allen Zimmerman néven  látta meg a napvilágot Minnesotában 1941. május 24-én. A hatvanas években született Blowin' in the Wind és a The Times They Are A-Changin' című dalai a polgárjogi mozgalmak himnuszává váltak. A Like a Rolling Stone című számát pedig 2004-ben a Rolling Stone magazin beválasztotta Minden idők 500 legjobb dala közé - méghozzá az első helyre.

Dia

Priscilla Presley 1945. május 24-én született Brooklynban. A hatvanas évek elején került közelebbi kapcsolatba a rock & roll királyával, és 1967-ben házasodtak össze. Kilenc hónappal később megszületett Elvis első és egyetlen lánya, Lisa Marie.Kapcsolódó cikk:A sztárvilág legborzasztóbb plasztikái »

Priscilla Presley

1945. május 24-én született Brooklynban. A hatvanas évek elején került közelebbi kapcsolatba a rock & roll királyával, és 1967-ben házasodtak össze. Kilenc hónappal később megszületett Elvis első és egyetlen lánya, Lisa Marie.

Kapcsolódó cikk:
A sztárvilág legborzasztóbb plasztikái »

Dia

Naomi Campbell Édesanyja Valerie Morris, jamaicai származású balett-táncos volt. Tíz éves korában már ő is az olasz Conti Akadémiára jár balettot tanulni, később azonban mégis a modell szakma mellett döntött. Londonban született 1970. május 22-én.  Kapcsolódó hír: Bugyi nélkül bulizott a részeg Naomi Campbell »

Naomi Campbell

Édesanyja Valerie Morris, jamaicai származású balett-táncos volt. Tíz éves korában már ő is az olasz Conti Akadémiára jár balettot tanulni, később azonban mégis a modell szakma mellett döntött. Londonban született 1970. május 22-én.

Kapcsolódó hír:
Bugyi nélkül bulizott a részeg Naomi Campbell »

Dia

Noah Wyle A Vészhelyzetből ismert Carter doki akkor döntött úgy, hogy nem vesz részt tovább a világhírű sorozatban, amikor megtudta, hogy gyermeke lesz. Úgy gondolta, itt az ideje, hogy a hétköznapi apukák kicsit sem unalmas életét élje.  Kapcsolódó cikk: A legszexibb sorozatdokik »

Noah Wyle

A Vészhelyzetből ismert Carter doki akkor döntött úgy, hogy nem vesz részt tovább a világhírű sorozatban, amikor megtudta, hogy gyermeke lesz. Úgy gondolta, itt az ideje, hogy a hétköznapi apukák kicsit sem unalmas életét élje.

Kapcsolódó cikk:
A legszexibb sorozatdokik »

Dia

Marilyn Monroe A huszadik század talán legjelentősebb szexszimbólumát egy hadianyag gyárban fedezte fel a divatszakma 1944-ben. Négy évvel később pedig már a 20th Century Fox szerződtette kisebb szerepekre. 1926. június 1-én született Los Angeles-ben, és ugyanitt halt meg 1962. augusztus 5-én.Kapcsolódó hír:Marilyn Monroe utolsó fotói »

Marilyn Monroe

A huszadik század talán legjelentősebb szexszimbólumát egy hadianyag gyárban fedezte fel a divatszakma 1944-ben. Négy évvel később pedig már a 20th Century Fox szerződtette kisebb szerepekre. 1926. június 1-én született Los Angeles-ben, és ugyanitt halt meg 1962. augusztus 5-én.

Kapcsolódó hír:
Marilyn Monroe utolsó fotói »

Dia

Natalie Portman 1981. június 9-én született Izraelben. A Golden Globe-díjas színésznő saját bevallása szerint inkább okos akar leni, mint szép. Nem véletlen, hogy a héberen és az angolon kívül japánul, arabul, franciául és németül is beszél, a Harvard Egyetemen pedig pszichológia szakon végzett.Kapcsolódó hír:Visszafogottan villantott Natalie Portman »

Natalie Portman

1981. június 9-én született Izraelben. A Golden Globe-díjas színésznő saját bevallása szerint inkább okos akar leni, mint szép. Nem véletlen, hogy a héberen és az angolon kívül japánul, arabul, franciául és németül is beszél, a Harvard Egyetemen pedig pszichológia szakon végzett.

Kapcsolódó hír:
Visszafogottan villantott Natalie Portman »

Dia

Heidi Klum A világhírű modell 1973. június 1-jén született. Hat hónapos terhes volt Flavio Briatorétól, mikor elhagyta őt a férfi. Terhessége alatt megismerkedett jelenlegi férjével, az énekes Seallel, aki rögtön beleszeretett. Briatore gyermekét pedig születése után azonnal úgy kezelte, mintha a saját vére volna.

Heidi Klum

A világhírű modell 1973. június 1-jén született. Hat hónapos terhes volt Flavio Briatorétól, mikor elhagyta őt a férfi. Terhessége alatt megismerkedett jelenlegi férjével, az énekes Seallel, aki rögtön beleszeretett. Briatore gyermekét pedig születése után azonnal úgy kezelte, mintha a saját vére volna.
Ezt is szeretjük
Szerző: Horváth Eszter
Fotó: