Hírességek a Vízöntő jegyében
Nézd meg a Vízöntő csillagzat alatt született sztárokat!

Dia

 	Christian Bale  	Christian Bale 1974. január 30.-án született Walesben. Oscar- és Golden Globe-díjas brit színész, a legtöbben A gépész és az Amerikai pszicho című filmekből ismerik.

Christian Bale

Christian Bale 1974. január 30.-án született Walesben. Oscar- és Golden Globe-díjas brit színész, a legtöbben A gépész és az Amerikai pszicho című filmekből ismerik.

Dia

 	Rihanna   	Rihanna 1988. február 20.-án született a barbadosi Saint Michaelben. Hatszoros Grammy-díjas énekesnő. Eddig összesen 11 dala került az amerikai Billboard Hot 100 slágerlista élére.

Rihanna 

Rihanna 1988. február 20.-án született a barbadosi Saint Michaelben. Hatszoros Grammy-díjas énekesnő. Eddig összesen 11 dala került az amerikai Billboard Hot 100 slágerlista élére.

Dia

 	Robbie Williams  	Robert Williams 1974. február 13.-án született az angliai Stoke-on-Trent-ben. Énekes, dalszerző és producer. Karrierje a Take That együttessel kezdődött 1990-ben. 1995-ben otthagyta a Take That-et, akikkel közösen 25 millió lemezt adott el és szólókarrierbe kezdett.

Robbie Williams

Robert Williams 1974. február 13.-án született az angliai Stoke-on-Trent-ben. Énekes, dalszerző és producer. Karrierje a Take That együttessel kezdődött 1990-ben. 1995-ben otthagyta a Take That-et, akikkel közösen 25 millió lemezt adott el és szólókarrierbe kezdett.

Dia

Ashton Kutcher Az ifjú színész 1978. február 7-én született. Elsősorban Demi Moore tejfölös szájú harmadik férjeként ismerhetjük. Senki sem gondolta, hogy 2005-ben kötött házasságuk tartós lesz. Párkapcsolatuk meghittségét azonban remekül példázza, hogy Demi gyermekei Madnek, vagyis My Other Dadnek - a másik apámnak - szólítják.

Ashton Kutcher

Az ifjú színész 1978. február 7-én született. Elsősorban Demi Moore tejfölös szájú harmadik férjeként ismerhetjük. Senki sem gondolta, hogy 2005-ben kötött házasságuk tartós lesz. Párkapcsolatuk meghittségét azonban remekül példázza, hogy Demi gyermekei Madnek, vagyis My Other Dadnek - a másik apámnak - szólítják.

Dia

Rene Russo A Halálos fegyver és a Fejjel a falnak című filmekből ismert vonzó színésznő 1954. február 17-én született. Modellként kezdte a karrierjét. Magánéletéről viszonylag keveset lehet tudni: férjével, Dan Gilroy-jal közösen nevelik Rose nevű lányukat. Kapcsolódó hír:Ijesztővé botoxolták az egykor bombázó színésznőt »

Rene Russo

A Halálos fegyver és a Fejjel a falnak című filmekből ismert vonzó színésznő 1954. február 17-én született. Modellként kezdte a karrierjét. Magánéletéről viszonylag keveset lehet tudni: férjével, Dan Gilroy-jal közösen nevelik Rose nevű lányukat.

Kapcsolódó hír:
Ijesztővé botoxolták az egykor bombázó színésznőt »

Dia

Geena Davis Az Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő 1956. január 21-én született. A közönség és a kritikusok által egyaránt elismert Thelma és Louise című filmből ismerhetjük. Korábban kollégája, a sármos Jeff Goldblum felesége volt. 2001-ben azonban örök hűséget fogadott Dr. Reza Jarrahy iráni orvosnak, akivel azóta már közös lányukat, Alizeh Keshvart nevelik.

Geena Davis

Az Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő 1956. január 21-én született. A közönség és a kritikusok által egyaránt elismert Thelma és Louise című filmből ismerhetjük. Korábban kollégája, a sármos Jeff Goldblum felesége volt. 2001-ben azonban örök hűséget fogadott Dr. Reza Jarrahy iráni orvosnak, akivel azóta már közös lányukat, Alizeh Keshvart nevelik.

Dia

Paris Hilton A Hilton-örökös szőkeség valószínűleg a celeb szó archetípusát testesíti meg. Hírnévre a vagyonán túl a The Simple Life című valóságshow-val tett szert, melyben Nicole Richie-vel együtt csodálhatta meg egész Amerika a két dúsgazdag és botrányos életű lány vidéki kalandjait. 1981. február 17-én született.Kapcsolódó hír:A szokásosnál is csúfabb a bikinis Paris Hilton »

Paris Hilton

A Hilton-örökös szőkeség valószínűleg a celeb szó archetípusát testesíti meg. Hírnévre a vagyonán túl a The Simple Life című valóságshow-val tett szert, melyben Nicole Richie-vel együtt csodálhatta meg egész Amerika a két dúsgazdag és botrányos életű lány vidéki kalandjait. 1981. február 17-én született.

Kapcsolódó hír:
A szokásosnál is csúfabb a bikinis Paris Hilton »

Dia

Elijah Wood Az iowai születésű kölyökképű színész fiatal kora ellenére olyan nagy színészekkel dolgozott már együtt, mint Kevin Kostner, Bruce Willis, Richard Gere, Mel Gibson vagy Sigourney Weaver. A Vízöntő jegy számtalan sajátosságát magán viseli: a magánéletben jellemző rá a játékosság és a függetlenség utáni vágy. 1981. január 28-án született.

Elijah Wood

Az iowai születésű kölyökképű színész fiatal kora ellenére olyan nagy színészekkel dolgozott már együtt, mint Kevin Kostner, Bruce Willis, Richard Gere, Mel Gibson vagy Sigourney Weaver. A Vízöntő jegy számtalan sajátosságát magán viseli: a magánéletben jellemző rá a játékosság és a függetlenség utáni vágy. 1981. január 28-án született.

Dia

Jennifer Aniston A Jóbarátok címú sorozat öt Emmy-díj jelölést hozott a szépséges színésznőnek. A Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült azzal, hogy a legjobban fizetett sorozatszínész lett 2005-ben, hiszen egymillió dollárt kapott epizódonként az utolsó két évadban. 1969. február 11-én született.Kapcsolódó hír:Pucér keblekkel pózolt a 40 éves Jennifer Aniston »

Jennifer Aniston

A Jóbarátok címú sorozat öt Emmy-díj jelölést hozott a szépséges színésznőnek. A Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült azzal, hogy a legjobban fizetett sorozatszínész lett 2005-ben, hiszen egymillió dollárt kapott epizódonként az utolsó két évadban. 1969. február 11-én született.

Kapcsolódó hír:
Pucér keblekkel pózolt a 40 éves Jennifer Aniston »

Dia

James Dean A szenvedélyes természetéről ismert színész egy egész generáció bálványává vált - különösen a Haragban a világgal mindent elsöprő sikere után. Az életben is hasonlóképp különc volt: mániás depresszióban szenvedett, biszexuális volt, ivott és kábítószerezett. Indianaban született 1931. február 8-án és Kaliforniában halt meg 1955. szeptember 30-án.Kapcsolódó hír:A fiatalon elhunyt sztár utolsó fotói »

James Dean

A szenvedélyes természetéről ismert színész egy egész generáció bálványává vált - különösen a Haragban a világgal mindent elsöprő sikere után. Az életben is hasonlóképp különc volt: mániás depresszióban szenvedett, biszexuális volt, ivott és kábítószerezett. Indianaban született 1931. február 8-án és Kaliforniában halt meg 1955. szeptember 30-án.

Kapcsolódó hír:
A fiatalon elhunyt sztár utolsó fotói »

Dia

Bridget Fonda Egy világhírű színészdinasztia tagjának lenni nem éppen egyszerű feladat. Bár a Szelíd motorosok című kultuszfilmből ismert édesapja, Peter Fonda gyakran elvitte magával a forgatásokra, őt sokáig hidegen hagyta a szakma. Később mégis színésznő lett, ám híres felmenőit nem tudta lekörözni tehetségével. 1964. január 27-én született.

Bridget Fonda

Egy világhírű színészdinasztia tagjának lenni nem éppen egyszerű feladat. Bár a Szelíd motorosok című kultuszfilmből ismert édesapja, Peter Fonda gyakran elvitte magával a forgatásokra, őt sokáig hidegen hagyta a szakma. Később mégis színésznő lett, ám híres felmenőit nem tudta lekörözni tehetségével. 1964. január 27-én született.

Dia

Christina Ricci A tehetséges színésznő életművének keserű szépséghibája, hogy erőteljes alakításai ellenére még egyetlen egyszer sem jelölték Oscar-díjra. Golden Globe-jelölésből is csak egyet tudhat magáénak, amit a Nem ér a nemem! című filmért kapott. 1980. február 12-én látta meg napvilágot.Kapcsolódó cikk:A 4 legbájosabb Disney-sztár pucéran »

Christina Ricci

A tehetséges színésznő életművének keserű szépséghibája, hogy erőteljes alakításai ellenére még egyetlen egyszer sem jelölték Oscar-díjra. Golden Globe-jelölésből is csak egyet tudhat magáénak, amit a Nem ér a nemem! című filmért kapott. 1980. február 12-én látta meg napvilágot.

Kapcsolódó cikk:
A 4 legbájosabb Disney-sztár pucéran »

Dia

Shakira A szexi énekesnő felmenői között ott a fél mediterráneum: libanoni, olasz, spanyol ősökkel egyaránt büszkélkedhet a kolumbiai szépség. Ilyen vérvonallal nem is csoda, hogy dalai rendkívül szenvedélyesek. Ám az, hogy nyolc Latin Grammy és két Grammy-díj tulajdonosa, már a tehetségén múlt. 1977. február 2-án született.

Shakira

A szexi énekesnő felmenői között ott a fél mediterráneum: libanoni, olasz, spanyol ősökkel egyaránt büszkélkedhet a kolumbiai szépség. Ilyen vérvonallal nem is csoda, hogy dalai rendkívül szenvedélyesek. Ám az, hogy nyolc Latin Grammy és két Grammy-díj tulajdonosa, már a tehetségén múlt. 1977. február 2-án született.

Dia

John Travolta A Szombat esti láz és a Pomádé című filmek zajos sikere után a táncos lábú színész karrierje megtorpant. 1994-ben azonban Quentin Tarantino visszarángatta a süllyesztőből. A rendező egy emlékezetes szerepet adott neki Ponyvaregény című, Arany Pálmával jutalmazott filmjében. 1954. február 18-án született.Kapcsolódó hír:Megdöbbentően elhízott az egykor szívtipró színész »

John Travolta

A Szombat esti láz és a Pomádé című filmek zajos sikere után a táncos lábú színész karrierje megtorpant. 1994-ben azonban Quentin Tarantino visszarángatta a süllyesztőből. A rendező egy emlékezetes szerepet adott neki Ponyvaregény című, Arany Pálmával jutalmazott filmjében. 1954. február 18-án született.

Kapcsolódó hír:
Megdöbbentően elhízott az egykor szívtipró színész »

Dia

Minnie Driver Az angol színész-énekesnő 1970. január 31-én született. Zenei karrierjét a Puff, Rocks and Brown nevű bandában kezdte. Színésznőként pedig legutóbb a 2007-es Ripple Effect című filmben láthattuk. 2008. szeptember 5-én adott életet Henry nevű fiának, akinek édesapja Josh Brolin.

Minnie Driver

Az angol színész-énekesnő 1970. január 31-én született. Zenei karrierjét a Puff, Rocks and Brown nevű bandában kezdte. Színésznőként pedig legutóbb a 2007-es Ripple Effect című filmben láthattuk. 2008. szeptember 5-én adott életet Henry nevű fiának, akinek édesapja Josh Brolin.

Dia

Yoko Ono Az igen ellentmondásos megítélésű hölgy John Lennonnal Amszterdamba utazott nászútra, ahol a ma már legendásnak számító Egy ágyban a békéért performansz keretében tiltakoztak a háború ellen. 1933. február 18-án született.Kapcsolódó hír:Így néz ki most Yoko Ono, John Lennon özvegye »

Yoko Ono

Az igen ellentmondásos megítélésű hölgy John Lennonnal Amszterdamba utazott nászútra, ahol a ma már legendásnak számító Egy ágyban a békéért performansz keretében tiltakoztak a háború ellen. 1933. február 18-án született.

Kapcsolódó hír:
Így néz ki most Yoko Ono, John Lennon özvegye »

Dia

Justin Timberlake Britney Spears első fiújának legjellemzőbb Vízöntő tulajdonsága, hogy mindig a saját feje után megy. Mellesleg nagyon is jól teszi, hiszen azóta, hogy kilépett a 'N Sync nevű fiúzenekarból, hat Grammy-díj büszke tulajdonosa. 1981. január 31-én született.

Justin Timberlake

Britney Spears első fiújának legjellemzőbb Vízöntő tulajdonsága, hogy mindig a saját feje után megy. Mellesleg nagyon is jól teszi, hiszen azóta, hogy kilépett a 'N Sync nevű fiúzenekarból, hat Grammy-díj büszke tulajdonosa. 1981. január 31-én született.

Dia

Alicia Keys A több, mint 30 millió eladott lemezzel büszkélkedő Alicia Keys az R&B műfaj egyik legkiemelkedőbb alakja. Tehetségét méltán tüntették ki számos elismeréssel, köztük 11 Grammy-díjjal. 1981. január 25-én látta meg a napvilágot.Kapcsolódó hír:Szőrös mellével sokkol a szexi énekesnő »

Alicia Keys

A több, mint 30 millió eladott lemezzel büszkélkedő Alicia Keys az R&B műfaj egyik legkiemelkedőbb alakja. Tehetségét méltán tüntették ki számos elismeréssel, köztük 11 Grammy-díjjal. 1981. január 25-én látta meg a napvilágot.

Kapcsolódó hír:
Szőrös mellével sokkol a szexi énekesnő »

Dia

 	Oprah Winfrey  	Az 1954. január 29-ei születésű sztár egyedülálló karriert futott be. Beszélgetős műsora, az Oprah Winfrey Show 25 évig volt képernyőn, a legnagyobb sztárok fordultak meg nála.

Oprah Winfrey

Az 1954. január 29-ei születésű sztár egyedülálló karriert futott be. Beszélgetős műsora, az Oprah Winfrey Show 25 évig volt képernyőn, a legnagyobb sztárok fordultak meg nála.

Ezt is szeretjük
Szerző: Horváth Eszter
Fotó: