Sztárok a Skorpió jegyében
Nézd meg a Skorpió csillagzat alatt született hírességeket!

Dia


            	Hámori Gabriella
            	Hámori Gabriella 1978. november 1.-én született Szarvason. 2007-ben Jászai Mari-díjat kapott, leghíresebb filmjei a Valami amerika, az Állítsátok meg Terézanyut és a Kaméleon.

Hámori Gabriella

Hámori Gabriella 1978. november 1.-én született Szarvason. 2007-ben Jászai Mari-díjat kapott, leghíresebb filmjei a Valami amerika, az Állítsátok meg Terézanyut és a Kaméleon.

Dia

 	Németh Kristóf 	Németh Kristóf 1975. november 5.-én született Budapesten. A tévénézők a Barátok közt Kertész Gézájaként ismerik, de már gyerekkorában is szerepelt teleregényben, méghozzá a Szomszédokban. Színházi szerepei mellett szinkronszínészként is dolgozik. 	Kapcsolódó cikk: 	Mennyire őszinte veled a férfi? Csillagjegye elárulja »

Németh Kristóf

Németh Kristóf 1975. november 5.-én született Budapesten. A tévénézők a Barátok közt Kertész Gézájaként ismerik, de már gyerekkorában is szerepelt teleregényben, méghozzá a Szomszédokban. Színházi szerepei mellett szinkronszínészként is dolgozik.

Kapcsolódó cikk:
Mennyire őszinte veled a férfi? Csillagjegye elárulja »

Dia


            	Kovács Kati
            	Kovács Kati Verpeléten született 1944. október 25.–én, Liszt Ferenc-díjas magyar előadóművész, énekesnő, színművésznő, dalszövegíró. Közel 50 éve tartó karrierje során számos állami és szakmai kitüntetéssel elismerték.

Kovács Kati

Kovács Kati Verpeléten született 1944. október 25.–én, Liszt Ferenc-díjas magyar előadóművész, énekesnő, színművésznő, dalszövegíró. Közel 50 éve tartó karrierje során számos állami és szakmai kitüntetéssel elismerték.

Dia

 	Scarlett Johansson 	A Leány gyöngy fülbevalóval és a Match Point című filmek sztárja 1984. november 22-én született. Saját bevallása szerint nem hisz a monogámiában, ennek ellenére 2008 szeptemberében mégis feleségül ment Ryan Reynolds színészhez. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Mi a boldogságod akadálya? A Szaturnusz elárulja »

Scarlett Johansson

A Leány gyöngy fülbevalóval és a Match Point című filmek sztárja 1984. november 22-én született. Saját bevallása szerint nem hisz a monogámiában, ennek ellenére 2008 szeptemberében mégis feleségül ment Ryan Reynolds színészhez.

Kapcsolódó cikk:
Mi a boldogságod akadálya? A Szaturnusz elárulja »

Dia

 	Matthew McConaughey 	A szívdöglesztő texasi színész 1969. november 4-én látta meg a napvilágot. Ma már büszke apa, gyermekének édesanyja pedig a gyönyörű brazil modell, Camila Alves. 	 

Matthew McConaughey

A szívdöglesztő texasi színész 1969. november 4-én látta meg a napvilágot. Ma már büszke apa, gyermekének édesanyja pedig a gyönyörű brazil modell, Camila Alves.
 

Dia

 	Demi Moore 	A Sztriptíz és a Ghost sztárja nem kedveli a megszokott, sablonos dolgokat. Ezt jól példázza a 16 évvel fiatalabb Asthon Kutcherrel kötött házassága is. Demi 1962. november 11-én született. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Több mint 130 éve halott a lány, de olyan, mintha csak aludna »

Demi Moore

A Sztriptíz és a Ghost sztárja nem kedveli a megszokott, sablonos dolgokat. Ezt jól példázza a 16 évvel fiatalabb Asthon Kutcherrel kötött házassága is. Demi 1962. november 11-én született.

Kapcsolódó cikk:
Több mint 130 éve halott a lány, de olyan, mintha csak aludna »

Dia

 	Winona Ryder 	A szexi színésznőről az elmúlt években kiderült, hogy nem olyan kedves és bájos, mint gondolták. Több ízben kapták bolti lopáson, amiért 480 óra közmunkára, 3700 dolláros bírságra, és 6355 dolláros kártérítésre kötelezte a bíróság. 1971. október 29-én született. 	 

Winona Ryder

A szexi színésznőről az elmúlt években kiderült, hogy nem olyan kedves és bájos, mint gondolták. Több ízben kapták bolti lopáson, amiért 480 óra közmunkára, 3700 dolláros bírságra, és 6355 dolláros kártérítésre kötelezte a bíróság. 1971. október 29-én született.
 

Dia

 	Jodie Foster 	A két Oscar-díjas színésznő 2007 végén hivatalosan is felvállalta leszbikusságát. Beismerte, hogy partnernőjével, a producer Cydney Bernarddal 14 éve él kiegyensúlyozott párkapcsolatban, akivel két fiukat is közösen neveli. 1962. november 19-én született. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Hol áll a Holdad? Ez vár rád a szerelemben »

Jodie Foster

A két Oscar-díjas színésznő 2007 végén hivatalosan is felvállalta leszbikusságát. Beismerte, hogy partnernőjével, a producer Cydney Bernarddal 14 éve él kiegyensúlyozott párkapcsolatban, akivel két fiukat is közösen neveli. 1962. november 19-én született.

Kapcsolódó cikk:
Hol áll a Holdad? Ez vár rád a szerelemben »

Dia

 	Leonardo DiCaprio 	Magánéletével kapcsolatban nem titok, hogy a modelleket kifejezetten szereti, hiszen 2001 és 2005 között Gisele Bündchen volt a barátnője. Szakításuk után pedig egy hasonlóan rapszodikus viszony fűzte egy másik szupermodellhez, Bar Rafaelihez. 1974. november 11-én született. 	 

Leonardo DiCaprio

Magánéletével kapcsolatban nem titok, hogy a modelleket kifejezetten szereti, hiszen 2001 és 2005 között Gisele Bündchen volt a barátnője. Szakításuk után pedig egy hasonlóan rapszodikus viszony fűzte egy másik szupermodellhez, Bar Rafaelihez. 1974. november 11-én született.
 

Dia

 	Sally Field 	A magyar közönség elsősorban Forrest Gump édesanyjaként ismerheti a szép színésznőt, aki pályája során két Oscar-díjat is nyert. Az elsőt 1979-ben a Norma Rae című drámáért, a másodikat pedig 1984-ben a Hely a szívemben című filmben nyújtott alakításáért zsebelte be. 1946. november 6-án született. 	Kapcsolódó cikk: 	Íme, a jövőbelátás tudományos magyarázata »

Sally Field

A magyar közönség elsősorban Forrest Gump édesanyjaként ismerheti a szép színésznőt, aki pályája során két Oscar-díjat is nyert. Az elsőt 1979-ben a Norma Rae című drámáért, a másodikat pedig 1984-ben a Hely a szívemben című filmben nyújtott alakításáért zsebelte be. 1946. november 6-án született.

Kapcsolódó cikk:
Íme, a jövőbelátás tudományos magyarázata »

Dia

Whoopi Goldberg A rendkívül tehetséges színésznő 1955. november 13-án született. Ifjúkorában szinte mindent kipróbált, amit lehetett: csatlakozott a hippi-mozgalomhoz, kommunában élt és a keményebb drogokkal is megismerkedett.

Whoopi Goldberg

A rendkívül tehetséges színésznő 1955. november 13-án született. Ifjúkorában szinte mindent kipróbált, amit lehetett: csatlakozott a hippi-mozgalomhoz, kommunában élt és a keményebb drogokkal is megismerkedett.

Dia

 	Joaquin Phoenix 	Az az erő, az a kíméletlenség és hidegség, ahogy a rettegett Commodus császárt alakította a Gladiátorban, egyszerre volt borzongatóan szexis és gyűlölnivaló, gyönyörű és undorító. Alakításáért megérdemelten jelölték Oscar-díjra, habár az aranyszobrot akkor Benicio Del Toro kapta a Traffic című filmért. 1974. október 28-án született. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Mi a feladatod a szerelemben? Szívszámodból kiderül »

Joaquin Phoenix

Az az erő, az a kíméletlenség és hidegség, ahogy a rettegett Commodus császárt alakította a Gladiátorban, egyszerre volt borzongatóan szexis és gyűlölnivaló, gyönyörű és undorító. Alakításáért megérdemelten jelölték Oscar-díjra, habár az aranyszobrot akkor Benicio Del Toro kapta a Traffic című filmért. 1974. október 28-án született.

Kapcsolódó cikk:
Mi a feladatod a szerelemben? Szívszámodból kiderül »

Dia

 	Calista Flockhart 	A vékony színésznőt az Ally McBeal című sorozatból ismerheti a nagyközönség. Azóta a kissé flúgos ügyvédnőt alakító Flockhart édesanya, valamint Harison Ford párja lett. 1964. november 11-én látta meg a napvilágot. 	 

Calista Flockhart

A vékony színésznőt az Ally McBeal című sorozatból ismerheti a nagyközönség. Azóta a kissé flúgos ügyvédnőt alakító Flockhart édesanya, valamint Harison Ford párja lett. 1964. november 11-én látta meg a napvilágot.
 

Dia

 	Meg Ryan 	A bűbájos színésznő 1961. november 19-én született Connecticutban. Sokáig boldog házasságban élt férjével, Dennis Quaiddel, ám a Túszharc forgatásán őrülten beleszeretett partnerébe, Russel Crowe-ba. Kapcsolatuk mindössze hat hónapig tartott. 	 	Kapcsoló cikk: 	Ki voltál az előző életedben? »

Meg Ryan

A bűbájos színésznő 1961. november 19-én született Connecticutban. Sokáig boldog házasságban élt férjével, Dennis Quaiddel, ám a Túszharc forgatásán őrülten beleszeretett partnerébe, Russel Crowe-ba. Kapcsolatuk mindössze hat hónapig tartott.

Kapcsoló cikk:
Ki voltál az előző életedben? »

Dia

 	Julia Roberts 	A vörös színésznő csillagjegyéhez hűen megszerzi, amit akar. Néhány évvel ezelőtt például lecsapott leendő férjére, Danny Modertre - aki akkor még egy másik nő párja volt. 1967. október 28-án született. 	 

Julia Roberts

A vörös színésznő csillagjegyéhez hűen megszerzi, amit akar. Néhány évvel ezelőtt például lecsapott leendő férjére, Danny Modertre - aki akkor még egy másik nő párja volt. 1967. október 28-án született.
 

Dia

 	Ethan Hawke 	A tehetséges színésznek nem volt egyszerű gyermekkora. Élete első hét évében egy lakókocsiban élt, és kalandos kedvű édesanyjával az Amerikai Egyesült Államok végtelen útjait rótták. 1970. november 6-án született Austinban. 	Kapcsolódó cikk: 	Ez a legcsábítóbb tulajdonságod a férfi szerint »

Ethan Hawke

A tehetséges színésznek nem volt egyszerű gyermekkora. Élete első hét évében egy lakókocsiban élt, és kalandos kedvű édesanyjával az Amerikai Egyesült Államok végtelen útjait rótták. 1970. november 6-án született Austinban.

Kapcsolódó cikk:
Ez a legcsábítóbb tulajdonságod a férfi szerint »

Dia

 	Goldie Hawn 	A washingtoni születésű szőkeség nem éppen tipikus Skorpió. A meggondolatlanság kevéssé jellemző a magánéletére: 1983-tól kezdve él boldogan Kurt Russell színésszel. 1945. november 21-én született. 	 

Goldie Hawn

A washingtoni születésű szőkeség nem éppen tipikus Skorpió. A meggondolatlanság kevéssé jellemző a magánéletére: 1983-tól kezdve él boldogan Kurt Russell színésszel. 1945. november 21-én született.
 

Dia

 	Danny DeVito 	Az imádnivaló színészt Michael Douglas fedezte fel, és az ő révén kapott egy kisebb szerepet a Száll a kakukk fészkére című drámában. Douglas-szel ezután három népszerű filmben is együtt szerepelt, de feltűnt például a Becéző szavakban is. 1944. november 17-én született. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Mexikóból Európába teleportálta magát a pap »

Danny DeVito

Az imádnivaló színészt Michael Douglas fedezte fel, és az ő révén kapott egy kisebb szerepet a Száll a kakukk fészkére című drámában. Douglas-szel ezután három népszerű filmben is együtt szerepelt, de feltűnt például a Becéző szavakban is. 1944. november 17-én született.

Kapcsolódó cikk:
Mexikóból Európába teleportálta magát a pap »

Dia

 	Katy Perry 	Az amerikai énekesnő különc stílusával és bohókás ruháival nem kis pajkosságot csempészett a popzenébe. Slágereit, mint az I Kissed a Girl vagy a Californian Gurls a világ minden táján imádják. 1984. október 25-én született.

Katy Perry

Az amerikai énekesnő különc stílusával és bohókás ruháival nem kis pajkosságot csempészett a popzenébe. Slágereit, mint az I Kissed a Girl vagy a Californian Gurls a világ minden táján imádják. 1984. október 25-én született.

Blog.hu ajánló
Szerző: Horváth Eszter
Fotó: