Sztárok a Rák jegyében
Most ünneplik a szülinapjukat!
Nézd meg a Rák csillagzat alatt született hírességeket!

Dia

 	Diana hercegnő 	1961. július 1-jén látta meg a napvilágot Sandringhamben, Diana Frances Spencer néven. Szülei Edward John Spencer és Frances Burke Roche - Diana öt gyermekük közül negyedikként jött a világra.

Diana hercegnő

1961. július 1-jén látta meg a napvilágot Sandringhamben, Diana Frances Spencer néven. Szülei Edward John Spencer és Frances Burke Roche - Diana öt gyermekük közül negyedikként jött a világra.

Dia

Eva Green 1980. július 5-én született. A francia-svéd származású színésznő tehetségéről még sokat fogunk hallani. A gyilkos pillantással, intelligenciával és visszafogottsággal megáldott Bond-lány le sem tagadhatná a csillagjegyét.Kapcsolódó cikk:A legszexibb Bond-csajok 10-es listája »

Eva Green

1980. július 5-én született. A francia-svéd származású színésznő tehetségéről még sokat fogunk hallani. A gyilkos pillantással, intelligenciával és visszafogottsággal megáldott Bond-lány le sem tagadhatná a csillagjegyét.

Kapcsolódó cikk:
A legszexibb Bond-csajok 10-es listája »

Dia

Harrison Ford 1942. július 13-án látta meg a napvilágot. Az Indiana Jones filmek sztárja sokáig őrizte magánéletének szentségét, ám Calista Flockharttal való együttélése óta neve kicsit gyakrabban bukkan fel a pletykalapok hasábjain. Kapcsolódó hír: Részegen mulatott Harrison Ford »

Harrison Ford

1942. július 13-án látta meg a napvilágot. Az Indiana Jones filmek sztárja sokáig őrizte magánéletének szentségét, ám Calista Flockharttal való együttélése óta neve kicsit gyakrabban bukkan fel a pletykalapok hasábjain.

Kapcsolódó hír:
Részegen mulatott Harrison Ford »

Dia

Tom Hanks Az Oscar-díjas színész igazán jellegzetes Rák. Mintaférj és mintaapa, aki kizárólag akkor szerepel az újságok címlapján, ha valamilyen kitüntetést kap. 1956. július 19-én született.Kapcsolódó cikk:Minden idők legkínosabb sztárbeszédei »

Tom Hanks

Az Oscar-díjas színész igazán jellegzetes Rák. Mintaférj és mintaapa, aki kizárólag akkor szerepel az újságok címlapján, ha valamilyen kitüntetést kap. 1956. július 19-én született.

Kapcsolódó cikk:
Minden idők legkínosabb sztárbeszédei »

Dia

Pamela Anderson A dús keblű egykori Baywatch-lány, magánéleti nehézségeit és komoly érzelmi problémáit általában nem sírásba, hanem sokkal inkább vad bulizásba folytja. 1967. július 1-én született Kanadában.Kapcsolódó hír:Anyaszült meztelenül ünnepelt Pamela Anderson »

Pamela Anderson

A dús keblű egykori Baywatch-lány, magánéleti nehézségeit és komoly érzelmi problémáit általában nem sírásba, hanem sokkal inkább vad bulizásba folytja. 1967. július 1-én született Kanadában.

Kapcsolódó hír:
Anyaszült meztelenül ünnepelt Pamela Anderson »

Dia

Forest Whitaker 1961. július 15-én látta meg a napvilágot. Magánéletéről nem sokat tud a nagyközönség. Tehetségét viszont csodálhatjuk olyan fantasztikus filmekben, mint az Az utolsó skót király.Kapcsolódó cikk:5 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz »

Forest Whitaker

1961. július 15-én látta meg a napvilágot. Magánéletéről nem sokat tud a nagyközönség. Tehetségét viszont csodálhatjuk olyan fantasztikus filmekben, mint az Az utolsó skót király.

Kapcsolódó cikk:
5 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz »

Dia

David Hasselhoff A nyolcvanas évek egyik legnépszerűbb sorozatsztárja magánéleti problémái miatt már jó ideje padlón van és alkoholproblémákkal küzd. 1952. július 17-én látta meg a napvilágot.Kapcsolódó cikk:Alkoholista sztárok legkínosabb ittas botrányai »

David Hasselhoff

A nyolcvanas évek egyik legnépszerűbb sorozatsztárja magánéleti problémái miatt már jó ideje padlón van és alkoholproblémákkal küzd. 1952. július 17-én látta meg a napvilágot.

Kapcsolódó cikk:
Alkoholista sztárok legkínosabb ittas botrányai »

Dia

Jessica Simpson A csinos szőkeség 1980. július 10-én született. Rák létére meglehetősen extrovertált típus. Fotóit látva egyértelművé válik, hogy nem egyszer, de nem is kétszer látogatta meg plasztikai sebészét.Kapcsolódó hír:Orrát is plasztikáztatta a szöszi sztár »

Jessica Simpson

A csinos szőkeség 1980. július 10-én született. Rák létére meglehetősen extrovertált típus. Fotóit látva egyértelművé válik, hogy nem egyszer, de nem is kétszer látogatta meg plasztikai sebészét.

Kapcsolódó hír:
Orrát is plasztikáztatta a szöszi sztár »

Dia

Robin Williams A mély érzésű színész a kilencvenes évek végén a Good Will Hunting imádnivaló pszichiáterének megformálásáért – három sikertelen Oscar-jelölést követően – vehette át az aranyszobrot. 1951. július 21-én született.

Robin Williams

A mély érzésű színész a kilencvenes évek végén a Good Will Hunting imádnivaló pszichiáterének megformálásáért – három sikertelen Oscar-jelölést követően – vehette át az aranyszobrot. 1951. július 21-én született.

Dia

Tom Cruise 1962. július 3-án született. Az egykori diszlexiás, félénk kisfiúból korunk egyik legfoglalkoztatottabb színésze vált, aki filmjeit tekintve egyaránt jól érzi magát mind akció, sci-fi, romantikus vígjáték vagy éppen drámai alkotásokban. Kapcsolódó hír: Ilyen volt, ilyen lett Tom Cruise »

Tom Cruise

1962. július 3-án született. Az egykori diszlexiás, félénk kisfiúból korunk egyik legfoglalkoztatottabb színésze vált, aki filmjeit tekintve egyaránt jól érzi magát mind akció, sci-fi, romantikus vígjáték vagy éppen drámai alkotásokban.

Kapcsolódó hír:
Ilyen volt, ilyen lett Tom Cruise »

Dia

Liv Tyler A szép színésznő 1977. július 1-én született. Csillagjegyéhez méltó módon igyekszik a magánéletet távol tartani a nyilvánosságtól - különösen Milo nevű fia születése óta.Kapcsolódó cikk:A legsokkolóbb sztárplasztikák »

Liv Tyler

A szép színésznő 1977. július 1-én született. Csillagjegyéhez méltó módon igyekszik a magánéletet távol tartani a nyilvánosságtól - különösen Milo nevű fia születése óta.

Kapcsolódó cikk:
A legsokkolóbb sztárplasztikák »

Dia

Sylvester Stallone Az alacsony termetű Sly 1946. július 6-án látta meg a napvilágot. Sosem tartozott a jóképű hollywoodi macsók közé. Kisebbségi komplexusának kezelésére pedig az évek során számtalan plasztikai műtétnek vetette alá magát.Kapcsolódó hír:Totál szétfolyik Stallone plasztikázott arca »

Sylvester Stallone

Az alacsony termetű Sly 1946. július 6-án látta meg a napvilágot. Sosem tartozott a jóképű hollywoodi macsók közé. Kisebbségi komplexusának kezelésére pedig az évek során számtalan plasztikai műtétnek vetette alá magát.

Kapcsolódó hír:
Totál szétfolyik Stallone plasztikázott arca »

Dia

Josh Hartnett Első filmszerepe a Halloween – Húsz év múlva című horrorfilmben volt, de az álmodozó tekintetű fiatalember számára a Pearl Harbor – Égi háború című film hozta el a világhírnevet. 1978. július 21-én született.

Josh Hartnett

Első filmszerepe a Halloween – Húsz év múlva című horrorfilmben volt, de az álmodozó tekintetű fiatalember számára a Pearl Harbor – Égi háború című film hozta el a világhírnevet. 1978. július 21-én született.

Dia

Lindsay Lohan Az amerikai celebmacára nem kifejezetten áll a csillagjegyére jellemző szende viselkedés: hétről-hétre újabb botrányokat szolgáltat a bulvársajtó számára. 1986. július 2-án látta meg a napvilágot. Kapcsolódó hír: Ékszert lopott Lindsay »

Lindsay Lohan

Az amerikai celebmacára nem kifejezetten áll a csillagjegyére jellemző szende viselkedés: hétről-hétre újabb botrányokat szolgáltat a bulvársajtó számára. 1986. július 2-án látta meg a napvilágot.

Kapcsolódó hír:
Ékszert lopott Lindsay »

Dia

Tobey Maguire Az egykori szégyenlős kisfiúból valódi szuperhős lett a Pókember című filmnek köszönhetően. Visszahúzódó, romantikus jellemén azonban a hírnév mit sem változtatott. 1975. június 27-én született. Kapcsolódó cikk: Szívdöglesztő playboyokból cuki, lányos apukák »

Tobey Maguire

Az egykori szégyenlős kisfiúból valódi szuperhős lett a Pókember című filmnek köszönhetően. Visszahúzódó, romantikus jellemén azonban a hírnév mit sem változtatott. 1975. június 27-én született.

Kapcsolódó cikk:
Szívdöglesztő playboyokból cuki, lányos apukák »

Dia


            	George Michael
            	George Michael Georgios Kyriacos Panayiotou néven, 1963. június 25-én látta meg a napvilágot. Kétszeres Grammy-díj győztes énekes-dalszerző, a Wham! nevű popduóval vált népszerűvé a '80-as években.

George Michael

George Michael Georgios Kyriacos Panayiotou néven, 1963. június 25-én látta meg a napvilágot. Kétszeres Grammy-díj győztes énekes-dalszerző, a Wham! nevű popduóval vált népszerűvé a '80-as években.

Dia

 	Selena Gomez 	Selena Marie Gomez 1992. július 22-én, a Rák jegy legvégén született a texasi Grand Prairie-ben, bár mexikói felmenőkkel rendelkezik. Édesanyja fiatalon, 16 évesen szülte őt.

Selena Gomez

Selena Marie Gomez 1992. július 22-én, a Rák jegy legvégén született a texasi Grand Prairie-ben, bár mexikói felmenőkkel rendelkezik. Édesanyja fiatalon, 16 évesen szülte őt.

Dia


            	Vilmos herceg
            	Vilmos herceg édesanyjához hasonlóan a Rák jegyében született,  nyomdokait követve ő is híres humanitárius tevékenységéről, s kellemes, megnyerő természetét is sokan Diána hercegnőéhez hasonlítják. 1982. június 21-én született.

Vilmos herceg

Vilmos herceg édesanyjához hasonlóan a Rák jegyében született,  nyomdokait követve ő is híres humanitárius tevékenységéről, s kellemes, megnyerő természetét is sokan Diána hercegnőéhez hasonlítják. 1982. június 21-én született.

Blog.hu ajánló
Szerző: Horváth Eszter
Fotó: